Şimdi Ara

FİFA 2012 -Manager Modu Oyuncu Tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
40.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birbirimize yardımcı olmak için bu konuyu açtım.Arkadaşlar ben 1 sezonu geride bıraktım.Bazı oyuncular felaket gelişiyor.Mesela Götze 80 iken 90 na fırlıyor.Hazard,Loris,Sakho,Muniain de felaket gelişiyor.ilk sezonda kapmaya bakın arkadaşlar...

• http://www.fifafanatic.com/fifa-12-best-young-players/

bu adrese bak derim:) tüm oyuncuların şu an ki ve gelecekteki güçleri yazılı en azında çok gelişmeyecekleri almazsın. ben lucas piazon ve roderick i aldım mesela 2sinden de memnunum.
  • tşklr
  • Alternatif olarak;
    Forvet hattında "Paco Alcacer"
    Kaleci "Hugo Lioris" var aklımda.
  • Bence oyunda o yetenekleri bulunca daha güzel oluyor oyun oyuncu keşfetmek güzel ,o yüzden başkalarının önerisine bakmam genelde bence sende bunu dene daha güzel olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lq

Alternatif olarak;
    Forvet hattında "Paco Alcacer"
    Kaleci "Hugo Lioris" var aklımda.

loris cok iyi gelişiyor suan benim kalecim forveti deneyeceğim tesekürler
  • Erik Lamela / Roma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wilshere arsenal acayip gelişiyo bi de müthiş tekif geliyo
  • Öyle bilindik oyuncuları bir kenara bırakacak olursak, cüzi fiyata müthiş yetenekler önerebilirim.
    Şimdilik üç oyuncu önereceğim. Diğer özellikleri ortalama olsa da, fiziksel olarak (Yani, şut gücüdür, koşu hızıdır, ciğer kapasitesidir v.b) olabilecek en iyi oyuncular ve sadece 4-5 M€ seviyesindeler. 2. Lig takımına bile alabilirsiniz -ki ben Eintact Frankfurt'a aldım-.
    Tutup onlarca m€ ödemeye gerek yok yani.

Mubarek Wakaso ön libero (Fakat "Engine" özelliği ile forvet arkası da oynayabiliyor) ama ortasahanın her yerinde oynar. Özellikle tempoya ihtiyaç duyduğunuz, basmanız gereken zamanlarda tam bir joker kartı.
    Yetenekleri ve profili:

Öne çıkan yönleri:
    Attacking Work Rate ve Defancing Work Rate'si High. Engine özelliği de var. Yani defansa gelip top kapan, topu ileri taşıyan, koşan, tempo yükselten bir canavar.
    Kornerlerde ceza sahasının hemen dışına yerleşiyor. İyi bir dış orta ile gelişine vurup gol arayabilirsiniz. Ya da dönen topları tamamlamak için ideal. Acrobat yeteneği de var.
    Sol ayaklı

Elyounoussi ise, tam bir hız abidesi. Kendi indirdiği topa koşup gol attığına şahit oldum.
    Çok hızlı, ayrıca şutları da çok güzel. Wakaso gibi bir adam da kadrodayken, en sağlam rakipleri dahi futbolunuz ile ezebilirsiniz.

Öne çıkan özellikleri:
    Çok süratli, kendi indirdiği topa koşan, her türlü boştaki topa yetişen bir canavar.
    Araya atılan toplarda rakip defansları tarumar edecek hızda koşuyor.
    Acrobat ve Speedster yeteneklerine sahip.

Sabri Sarıoğlu ise belki güleceksiniz ama önereceğim üçüncü oyuncu. Şaka yapmıyorum. Bekte gerçekten iyi iş yapıyor. Sürati sayesinde rakip geçmeyi başarmış olsa da dönüp topu almayı biliyor. Fiyatı çokta pahalı değil tabii ki. Belki de tek sıkıntısı yaşı. Ama aldığınıza pişman olmazsınız. Ben olmadım en azından. (Gerçi onun yüzünden gol yedim 2-1 bitecek maçı 2-2 bitirdim ama olsun )

Öne çıkan özellikleri:
    Hızı ile, rakip defansın arkasına sarksa da son bir numaram daha var diyerek Sabri'yi koşturabiliyorsunuz. Hızıyla yetişiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 2 Kasım 2011; 1:00:39 >

• Chelsea de kakuta diye bir oyuncu vardı 74 yada 77 di olması lazım 2 sezon sonra 86 olmuştu adam.

Birde gülceksiniz ben portsmouth ile başladım 2 ligten para 3bin dolar felan oyuncuların çoğu dandikti ama bir yerden walshe diye bir oyuncu aldım 18 yaşında denemk için formete koydum adam deli gibi koşuyor ve gol kralı oldu başlangıc puanı 48 idi 51 oldu aradan 1 sezon geçti 59 yükseldi gittikçe çok iyi yükseliyor temposu 50 puan felan diye dandik demeyin gidin bulun alıp zor zamanlarınızda kurtarıcı oluyor resmen.
  • Bugün bir de Sol Bek buldum. Mükemmel bir fizik var yine. Koşar yorulmaz cinsinden.
  • V.Anita 23 yaşında hollandalı 77 overall var CDM bölgsesinde hemen alırsanız 2 yada 3 bin dolara kapatırsınız çok ucuz 80 ulaşınca 20 milyon civarı satarsınız.Az önce saatım ondan biliyorum
  • Alın Neymar'ı iş bitsin. Eh, tabi 80 m€ gözden çıkarmak gerekiyor :D
  • Neymar'a o parayı vereceğime 20'de 1'ine Elyounoussi'yi tavsiye ederim.
  • Doğru... Haklısın... Ne diyeyim bilemedim
    Bu arada oyunda online Manager Mode yok değil mi? Ultimate Team var onun yerine.

Edit: LIGA Adelante'de Las Palmas(ya da ona benzer bişiydi unuttum)'ı aldım. Bana şöyle 65-70 overallı, 25 yaş üstü olmayan, fiyatı 1 m€'yu geçmeyecek forvet lazım. goodorevil yardım et bana :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 5 Kasım 2011; 1:57:04 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Öyle bilindik oyuncuları bir kenara bırakacak olursak, cüzi fiyata müthiş yetenekler önerebilirim.
    Şimdilik üç oyuncu önereceğim. Diğer özellikleri ortalama olsa da, fiziksel olarak (Yani, şut gücüdür, koşu hızıdır, ciğer kapasitesidir v.b) olabilecek en iyi oyuncular ve sadece 4-5 M€ seviyesindeler. 2. Lig takımına bile alabilirsiniz -ki ben Eintact Frankfurt'a aldım-.

Mubarek Wakaso ön libero (Fakat "Engine" özelliği ile forvet arkası da oynayabiliyor) ama ortasahanın her yerinde oynar. Özellikle tempoya ihtiyaç duyduğunuz, basmanız gereken zamanlarda tam bir joker kartı.
    Yetenekleri ve profili:

Öne çıkan yönleri:
    Attacking Work Rate ve Defancing Work Rate'si High. Engine özelliği de var. Yani defansa gelip top kapan, topu ileri taşıyan, koşan, tempo yükselten bir canavar.
    Kornerlerde ceza sahasının hemen dışına yerleşiyor. İyi bir dış orta ile gelişine vurup gol arayabilirsiniz. Ya da dönen topları tamamlamak için ideal. Acrobat yeteneği de var.
    Sol ayaklı

Elyounoussi ise, tam bir hız abidesi. Kendi indirdiği topa koşup gol attığına şahit oldum.
    Çok hızlı, ayrıca şutları da çok güzel. Wakaso gibi bir adam da kadrodayken, en sağlam rakipleri dahi futbolunuz ile ezebilirsiniz.

Öne çıkan özellikleri:
    Çok süratli, kendi indirdiği topa koşan, her türlü boştaki topa yetişen bir canavar.

Sabri Sarıoğlu ise belki güleceksiniz ama önereceğim üçüncü oyuncu. Şaka yapmıyorum. Bekte gerçekten iyi iş yapıyor. Sürati sayesinde rakip geçmeyi başarmış olsa da dönüp topu almayı biliyor. Fiyatı çokta pahalı değil tabii ki. Belki de tek sıkıntısı yaşı. Ama aldığınıza pişman olmazsınız. Ben olmadım en azından. (Gerçi onun yüzünden gol yedim 2-1 bitecek maçı 2-2 bitirdim ama olsun )

Öne çıkan özellikleri:
    Hızı ile, rakip defansın arkasına sarksa da son bir numaram daha var diyerek Sabri'yi koşturabiliyorsunuz. Hızıyla yetişiyor zaten.

Mubarek Wakaso ve Elyounoussi bir türlü alamadım, 25 30 m€ versek bile kulüpleri vermiyorlar oyunda.Bu oyuncuların cüzi fiyatlarla alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: O n u R 1903

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Öyle bilindik oyuncuları bir kenara bırakacak olursak, cüzi fiyata müthiş yetenekler önerebilirim.

Yetenekleri ve profili:

Öne çıkan yönleri:
    Sol ayaklı

Öne çıkan özellikleri:

Öne çıkan özellikleri:

Mubarek Wakaso ve Elyounoussi bir türlü alamadım, 25 30 m€ versek bile kulüpleri vermiyorlar oyunda.Bu oyuncuların cüzi fiyatlarla alakası yok

Wakaso'yu aldığım sene en pahalı transferimdi. 4.15M€'a
    Tarık Elyounoussi'yi de Guilherme Marinato ile aynı yıl getirdim. Guilherme'in 5M€'luk bonservisi Tarık'ınkinden daha fazlaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 3 Aralık 2011; 13:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut966

http://www.fifafanatic.com/fifa-12-best-young-players/

bu adrese bak derim:) tüm oyuncuların şu an ki ve gelecekteki güçleri yazılı en azında çok gelişmeyecekleri almazsın. ben lucas piazon ve roderick i aldım mesela 2sinden de memnunum.

şansıma tamda iyi oyunculara para saymışım
  • takip
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.