Şimdi Ara

Fifa 2012 online kod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gün önce gencturkcelli olarak elektroworld den Fifa 2012 li ps3 paketi aldım bütün kurulumları yaptım psn hesabı actım fifa 2012 online moda soktum ama onli kodu kabul etmiyor cd orjinal jelatindeydi ilk biz actık ama koda yanlis diyor ne yapmam gerek bı fikir verirmisiniz arkadaslar sırf 2012 icin aldım bu paketi ben

• Oyunu geri götür dostum , değiştirsinler. Faturanı yanında götürmeyi unutma. Kod geçersiz demesi ile kod yanlış demesi çok farklı. Kodun hiç kullanılmadığını kanıtlayabilirsin bu örnekle.
  • Kod girme bolumu gelince 3 tane kutucuk var Kodu giriyorum invalid diye bı yazı çıkıyor tekrar kod istiyor acaba değiştirirler mi. Birsey yapamayız kapalı kutu jelatinli oyun falan diyebilirler mi acaba
  • kod etkinleştirmeyi biliyor musun?psnye gir üstte reedem codes mi ne var.oraya senın kodu gır çıkacak olan şeyi indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

kod etkinleştirmeyi biliyor musun?psnye gir üstte reedem codes mi ne var.oraya senın kodu gır çıkacak olan şeyi indir.

Hocam daha yeniyim ps3 de birde İngilizce olduğu icin okulda kalma ingilizceyle ne kadar olursa artık yaptık birseyler psn icin üye oldum sonra cd yi takip Fifa online ye girdim mac başlatmaya gelmeden kode bölümü geliyor 1. Sırada kod girme var 2. De satın alma falan 1. Sıradakine giriyorum 3 kutulu bı yer var bende 3 haneli kodu giriyorum bı yazı çıkıyor invalid yazıyor icinde sonra tekrar kod girme yerine geliyor. Ben mı yanlis yapıyorum yoksa
  • dostum yaşadığın sorun şu olabilir.Oyun avrupa oyunudur ama senin psn hesabın usa ise ne yazıkki o kodla o hesapta çalıştıramazsın.Türkiyeden psn hesabı alıp paşa paşa oynayabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

dostum yaşadığın sorun şu olabilir.Oyun avrupa oyunudur ama senin psn hesabın usa ise ne yazıkki o kodla o hesapta çalıştıramazsın.Türkiyeden psn hesabı alıp paşa paşa oynayabilirsin :)

Hay ağzına saglık :) kesin bu yüzden cunki adresim hawaii de bı yer :) sanırım değiştirme yoktur eve gidince hemen yeni bir üyelik actirip öyle deneyeyim birde sagol hocam eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

dostum yaşadığın sorun şu olabilir.Oyun avrupa oyunudur ama senin psn hesabın usa ise ne yazıkki o kodla o hesapta çalıştıramazsın.Türkiyeden psn hesabı alıp paşa paşa oynayabilirsin :)

Hay ağzına saglık :) kesin bu yüzden cunki adresim hawaii de bı yer :) sanırım değiştirme yoktur eve gidince hemen yeni bir üyelik actirip öyle deneyeyim birde sagol hocam eyvallah

Evet aynı sorun bir arkadaşımda da olmuştu , hesabı Us idi, şifre hatalı yada yanlış diye uyarı veriyordu, sonra Uk hesabı aldı ve kod da çalıştı . benim tavsiyem UK hesabı al .

• quote:

benimde başıma gelmişti medal of honor da ama dediğin Uk aldım çözülmüştü kesin ondan kaynaklanıyor
  • evet dostum sorununu çözdük ama uk falan değil türk hesabı al.Hem türk oyuncular artsın hemde psn alışverişlerinde tl üzerinden işlem yaparsın.Bundan sonrada başın ağrımaz iyi oyunlar.Hatta psnden beni ekle 1-2 el fifada atarız :)
  • Hepinize tesekkur ederim arkadaslar sorun çözüldü :) hocam aksam eklerim yaparız bi online sıkıldım yapay zekaya karsı oynamakdan :)
  • Arkadaşlar oyunun hangi bölge olduğunu nereden anlayabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerryger

Arkadaşlar oyunun hangi bölge olduğunu nereden anlayabiliriz...

Kutunun arkasında 2 yazıyorsa PAL 2. bölgedir. Yani avrupa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Hocam tam olarak nerede yazıyor bu yazı... Benim oyunda genel olarak japonca bişiler yazıyor... Fight night championda pass code olayını çözemiyorum... Acaba asya ya ait bir hesap mı açmam gerekiyor bilemedim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Hocam tam olarak nerede yazıyor bu yazı... Benim oyunda genel olarak japonca bişiler yazıyor... Fight night championda pass code olayını çözemiyorum... Acaba asya ya ait bir hesap mı açmam gerekiyor bilemedim...

Kutunun köşesinde yazıyo bende makineyi umreye giderken almıştım pal yaziyosu senin makinada NTSC yani 3. Bolge makinedir herhalde

• Öncelikle bu bilgilendirme için sağolun... Oyunun kutusunda 3. bölge yazıyordu...
    Benim asıl sorunum şu Fight Night Champion oyununda online oynamak istediğimde tr hesabımla bağlanamıyordum. Şimdi us hesabı ile oynayabiliyorum... Fakat sorum şu us hesabı açmadan önce tr hesabım ile belki olur ümidiyle psstore dan online pass şifresi aldım... fakat olmadı... Şimdi ise us hesabı ile şifre istediği bölüme gelebiliyorum fakat tr hesabı ile aldığım kodu us hesabında nasıl kullanırım...
    Biraz karışık oldu galiba:(
  • arkadaşlar bendede var fifa 12 ps3 bendede online cod kabul etmiyor şimdi yeni psn hesabı açtım united kingdom a benimdi 2 yazıyor kutunun arkasına inşallah çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.