Şimdi Ara

FIFA 2013 [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.000
Cevap
10
Favori
115.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online modlara hiç bulaşmıyorum valla adamlar yiyor beni. En iyisi kariyer modu.
  • Kesinlikle online oynamanı öneririm.Çünkü oyunu o zaman öğreniyorsun.Biz bir süre online alana kadar arkadaşlar arasında oynadık ama online çok farklı :) Herkes hemen öğrenmiyor ya bu işi.Ayrıca futbol oyunu kardeşim sisteme karşı oynanmaz bence.O başkasına karşı oynamanın verdiği heyecanı asla orda bulamazsın.
  • Porto takımıyla oynuyordum. Monaco motinho ile rodrigezi alınca takım düzenim bozuldu.Mecbur takım değişicez artık
  • Oyuncular aşırı yoruluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler fifa 2013'te kendimizi futbolcu yapıp kariyerimizi yaptığımız mod hangisi ?
  • Arkadaşlar, Custom Games > Team Play'den 2 vs 2 yapıyoruz ve hepimiz oyun içinde birbirimizi duymak istiyoruz ama sadece aynı takımdakiler konuşmaları duyabiliyor. Bunun bir ayarı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

seasons da hile mi çıktı.Dün iki kere denk geldim buna ikisindede fark atıyordum.Bugün yine 3-1 öne geçer geçmez baglantı koptu.Maçlar oynanmamış sayıldı birde.
    "an error has occured and you are no longer synced with online match" hata bu

kesinlikle hile çıktı.. 3 kere aynı rakiple maç yaptım be her öne geçtiğimde bu hatayı verdi. en son berabereydik penaltı oldu ve yine bu hatayı verdi.. fifa 14 geliyo ya hemen hileyi çaktılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

ya beyler fifa 2013'te kendimizi futbolcu yapıp kariyerimizi yaptığımız mod hangisi ?

Menüde > career > New career > Player career > Create player
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

seasons da hile mi çıktı.Dün iki kere denk geldim buna ikisindede fark atıyordum.Bugün yine 3-1 öne geçer geçmez baglantı koptu.Maçlar oynanmamış sayıldı birde.
    "an error has occured and you are no longer synced with online match" hata bu

kesinlikle hile çıktı.. 3 kere aynı rakiple maç yaptım be her öne geçtiğimde bu hatayı verdi. en son berabereydik penaltı oldu ve yine bu hatayı verdi.. fifa 14 geliyo ya hemen hileyi çaktılar..

çokdandır var bu olay bana maç başlar başlamaz gelmişti böyle ekran maç hiç oynanmadan 5-2 yenilmiş sayıldım

• Arkdaşlar klavyede ultra def- kontra atak gibi ayarları nasıl ayarlıyoruz, yapamadım bir türlü acil yardım edin
  • Çok laglı oyuncular denk geliyor bana. Hemen çıkıyorum.

Bir kere mhammed nickli biri geldi. Adam İtalya oldu ve her ayağıma top aldığımda oyun kastı. Top onun ayağına geçer geçmez düzeldi. 4-1 yendi. O adam denk gelirse direk çıkın.

10 kişi kaldığım ve 1-0 yenik götürdüğüm maçı 1-4 yapıp 80. dakikada 1-5'e giderken rakibin çıkması da değişik bir anı oldu bana :D:D

Bir de size oluyor mu bilmiyorum ama 70'de falan 2 farkla öne geçersem ve rakip kazanamayacağını anlarsa direk ayağa kaymaya başlıyorlar. Geçen adam 8 kişi bitirdi maçı.

Ek olarak penaltıları kalecilerin sağına atın genelde tam tersine uçuyorlar çünkü :D
  • Acil yardıma ihtiyacım var. Oyun orjinal. Bir haftadır tek gamepadle oynuyordum sorun yoktu. İkinci gamepadi takınca oyundan atıyor. Sebebi ne ola ki? Aynı şey başına gelen veya çözüm önerisi olan varsa çok iyi olur
  • arkadaşlar yenmek için değil de skill agırlıklı mac yapmak isteyen arkadaşlar varsa pm atabilirler originden ekleyip oynayalım..

bu maçlar gibi

http://www.youtube.com/watch?v=SbbZRdz0z1E&feature=c4-overview-vl&list=PLZMnB4wpUgttMyptZXnX6uWhT1zjd20bO
  • Arkadaşlar neredeyse 2 haftadır oyuna girmiyordum, dün gece girdim, privacy policy falan yazdı server'a bağlanmadı.
    Sonra hospitality settings'den "okudum kabul ediyorum" tarzı bir şey seçtim, oyundan attı.
    Oyuna nezaman girmeye kalksam "press start or space" ekranından sonra hiç bir uyarı vermeden atıyor oyundan

yardım edebilecek olan varmı
  • @sMug

originden update ve repair yaptınız mı hocam.

@shadow99tr

yeni başladık sayılır fifaya ama maç yapmak isterim eğlenceli olacaktır.Pm atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 10 Temmuz 2013; 2:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

@sMug

originden update ve repair yaptınız mı hocam.

@shadow99tr

yeni başladık sayılır fifaya ama maç yapmak isterim eğlenceli olacaktır.Pm atıyorum.

hocam yaptım hemde bir kaç kere, ama fayda etmedi ne yazıkki
  • http://fifanetworktr.com/forum/fifa-13-destek-yardim/9052-fifa-13-genel-sorunlar-cozumleri-pc-xbox360.html

Birde bu gibi çözümler var bakın isterseniz olmadı yeniden indirmeniz gerekebilir.Herhangi bir yama yüklediysenizde sorun çıkmış olabilir.
  • @sMug
    belgelerim > fifa 13 içindeki bütün dosyaları silip girmeyi dener misin bi de.

Bu arada Bayerne karşı oynamaktan bıktım artık arkadaş. 20 maç yapsam en az 15 i Bayerni alıyor. Arada Juve Dortmund falan gelince seviniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 10 Temmuz 2013; 23:11:50 >
  • @michael j fox
    Hocam online pro oynuyordum, o dosyaları silince, pro(save) silinmiyormu ?

@mersinaki
    Herhangi bir yama yüklemedim, çözümlerden bir kaçını vaktim olunca denicem, umarım işe yarar

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.