Şimdi Ara

FIFA 2013 [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.000
Cevap
10
Favori
115.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkaten nasıl bir sorunmuş böyle.Origin hesabınızı satabilirsiniz ama sadece o oyunu satabilirmisiniz bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Beyler transferlerin cogu neden yok? Monaconun transferleri hemen guncelleniyor, Juveninkiler yok mesela. Neden?

Bilmiyorum. City'ye de Navas ve Fernandinho gelmişti galiba geri gitmişler göremedim bugün kadroda.

Adamlar kadrolari guncellese fifa14 almanin ne mantigi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

quote:

Beyler transferlerin cogu neden yok? Monaconun transferleri hemen guncelleniyor, Juveninkiler yok mesela. Neden?

Bilmiyorum. City'ye de Navas ve Fernandinho gelmişti galiba geri gitmişler göremedim bugün kadroda.

Sadece kadrolar güncellendiği için mi alacaksınız FIFA14'ü?

Tamam haklısın mantıklı olan da o zaten ama başta niye yaptılar o zaman o transferleri? Benim takıldığım nokta o zaten. Yoksa bahsettiğim iki oyuncu da ilk 11'de oynatmıyordum City ile oynarken.

• chedjou ne zaman gelicek galatasaraya acaba
  • beyler ben xboxda oynuyorum makine jtaglı kadroları güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim
  • pc'den oynuyorum da kadroları bozuldum galiba falcao fln a.madride ne yapayım şimdi ?
  • arkadaşlar seasons modunda değişiklik isteyenlere brezilya ile 3-5-2 oynamalarını önerebilirim. dante luiz silva gibi üç tane kaliteli stoperin olmasından dolayı uyguladığım bu sistemden inanılmaz randıman aldım . division 1de asansör takımken division 1 title yarışı veriyorum artık her sezonda
  • Bu yapay zeka işini nasıl hallederiz?
    Adamlarım boşta kalan topa koşmuyor, rakip sürekli taca çıkarıyor, pas attığımda mal gibi bekliyorlar.
    birde ben dandik bir gamepadla oynuyorum analoglarda deadzone çok bu yüzden topu köşelere atmaya çalışırken sürekli dışarı atıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

quote:

Sadece kadrolar güncellendiği için mi alacaksınız FIFA14'ü?

Tamam haklısın mantıklı olan da o zaten ama başta niye yaptılar o zaman o transferleri? Benim takıldığım nokta o zaten. Yoksa bahsettiğim iki oyuncu da ilk 11'de oynatmıyordum City ile oynarken.

Bende xboxta oynuyorum city e bi ara jusus navas ile fernandinho gelmişti şimdi bakıyorum yok sorun bendemi dicektim ama galiba genel

• quote:

Orijinalden alıntı: ErnGnc

chedjou ne zaman gelicek galatasaraya acaba

Transferleri çok beklemeyin bence geleceğini sanmıyorum yaptıkları transferleri de geri gönderdiler zaten.

@adriano91 PSG'de öyle oynuyorum ben de. Thiago Silva, Sakho ve Alex oluyor ama Brezilya'da denememiştim bir deneyeyim.

Ben de bir iki kez Division2'ye çıktım şimdi 3-4 arası gidip geliyorum.
  • Topu ayaktan açmayı nasıl yapıyoruz?
  • sağ analog ile
  • Ben de psgde deneyeceğim. Üç tane kaliteli stoper gördüm mü hemen aklıma 3-5-2 geliyor. Fut'ta da takımım bu sistemde olduğu için alışık olduğum bir taktik kısacası 3-5-2 candır
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    İyi de esas bu nasıl mantık? Fifa 14ün çıkmasına daha çok zaman var ve fifa, futbolun en heyecanlı dönemlerinden olan transfer döneminin heyecanını kullanıcılarına online olarak yaşatma zevkinin tattırmıyor. Yeni oyun piyasaya çıktığı zaman transferleri eski haline döndürebilirler bunu şimdi yapmaları saçmalıktan başka bir şey değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXville

arkadaşlar oyunu orjinal olup da sıkıntı yaratmayan Türkçe yama ve Türkiye Ligi yamasını bir arada içeren bir yama kuran var mı aranzda?

yok mu yardımcı olacak arkadaş? Türkiye ligi olmasa da olur, orjinalde sorun yaratmayan Türkçe yamayı nasıl temin edebiliriz
  • arkadaşlar bir sorum var. sezonluk mod yapıorum bazı maçlarımda öndeyken oyun atıyor. sistem hatası dior ve maçımı mağlup olarak sayıyor. acaba bu durumun nedeni nedir. hiç sistem attığında galip saymadı acaba rakiplerim hile mi yapıo. bir de sezonluk modda gerçekten hile yapılabilir mi ?
  • Division1'de dün bir adamı 9-0 yendim. Çok dengesiz D1. Bazen öyle adamlar geliyor yarı sahayı geçemiyorum, bazen de çok rahat yenebileceğim adamlar geliyor. D1'e çıkmayı zorlaştırsalar keşke. Ya da ne bileyim 14 puanda ligte kalmak yerine 17 ya da 20 puanda ligte kalınsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibob

Division1'de dün bir adamı 9-0 yendim. Çok dengesiz D1. Bazen öyle adamlar geliyor yarı sahayı geçemiyorum, bazen de çok rahat yenebileceğim adamlar geliyor. D1'e çıkmayı zorlaştırsalar keşke. Ya da ne bileyim 14 puanda ligte kalmak yerine 17 ya da 20 puanda ligte kalınsa.

ya dostum bende 3 div deyim.fakat şuana kadar hiç bi adamı 9-0 yenemedim çünkü zaten 3-o öne geçince herkes çıkıo sende ii olmuş çıkmamış adam :D
  • Ekran kartını yeniledim nedense Fifa 13 kasmaya başladı bazı anlarda. Ekran kartım Hd 4830du böyle bi sorun yoktu,Hd 7870 aldım böyle bir durum var. Diğer oyunlarda sorun yok Battlefield 3 Ultra oynuyorum kasma yok ama Fifada böyle bi sorun oldu maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

quote:

Orijinalden alıntı: ibob

Division1'de dün bir adamı 9-0 yendim. Çok dengesiz D1. Bazen öyle adamlar geliyor yarı sahayı geçemiyorum, bazen de çok rahat yenebileceğim adamlar geliyor. D1'e çıkmayı zorlaştırsalar keşke. Ya da ne bileyim 14 puanda ligte kalmak yerine 17 ya da 20 puanda ligte kalınsa.

ya dostum bende 3 div deyim.fakat şuana kadar hiç bi adamı 9-0 yenemedim çünkü zaten 3-o öne geçince herkes çıkıo sende ii olmuş çıkmamış adam :D

Valla biraz şans işi o. 2-0'dan sonra kaçan da var. 4-5 yese duran da. Mesela bir maçı 2-0'dan 2-3'e getirmiştim dakika 56 adam çıktı. Yüksek ihtimal sinirlendi. Halbuki iyi oynuyordu kalan zamanda devam etse kazanabilirdi.

Mesela ilk 5 dakika gol yediği zaman da çıkmıyor çoğu kişi Div1'de.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.