Selam arkadaşlar benim ekran kartı Nvidia GeForge 9800 GT kullanıyorum ve fifa daki görüntü çok berbat. görüntü o kadar bulanıkki rezalet derecede yani istediğim şöyle biş,i http://c1210.hizliresim.com/12/k/f0uf7.jpg yardımcı olursanız cok sevınırım
quote:Orijinalden alıntı: alexi7 seting den ayarlayabılırsın cozunurluk goruntu kalıtesı settings de göremedim ben tam detaylı olarak anlatabilir misin tşkler.
quote:Orijinalden alıntı: Vezzoo quote:Orijinalden alıntı: alexi7 seting den ayarlayabılırsın cozunurluk goruntu kalıtesı settings de göremedim ben tam detaylı olarak anlatabilir misin tşkler. Oyun orjinal değil herhalde. Yüklü olduğu klasöre git game-fifasetup-fifacongif aç.
quote:Orijinalden alıntı: GencayA quote:Orijinalden alıntı: Vezzoo quote:Orijinalden alıntı: alexi7 seting den ayarlayabılırsın cozunurluk goruntu kalıtesı settings de göremedim ben tam detaylı olarak anlatabilir misin tşkler. Oyun orjinal değil herhalde. Yüklü olduğu klasöre git game-fifasetup-fifacongif aç. oyun orjinal değil torrentten indirdim görüntüm berbat
quote:Orijinalden alıntı: Vezzoo quote:Orijinalden alıntı: GencayA quote:Orijinalden alıntı: Vezzoo quote:Orijinalden alıntı: alexi7 seting den ayarlayabılırsın cozunurluk goruntu kalıtesı settings de göremedim ben tam detaylı olarak anlatabilir misin tşkler. Oyun orjinal değil herhalde. Yüklü olduğu klasöre git game-fifasetup-fifacongif aç. oyun orjinal değil torrentten indirdim görüntüm berbat kardeş düzelttim çok teşekkür.