Şimdi Ara

Fifa 2013 Ps3 online oynamak yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar, bir konuda yardım lazım yardımcı olursanız sevinirim, ben 1 yıllık ps3 sahibiyim ama simdiye kadar hiç psn falan kullanmadım ps3 ten internete girmedim ve çevrimiçi oyun oynamadım, artık diğer özelliklerinden de yararlanmak isteiğimden 3 gun önce falan kaydoldum (psn LordOfDrinks_) fifa 2013 ile online kısmına girdim, sözlesme gibi birsey çıktı karsıma onaylayıp devam ettiğimde new password diye birsey cıktı anlamadım ne yapacağımı bileniniz varsa nasıl online oynarım? Birde Godofwar ascensionu online oynamak istediğimde uzunca bir guncelleme istiyor onu yapınca girebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSmart -- 6 Ocak 2014; 20:41:51 >

• kardeş cumartesi 2 saat bende ona uğraştım. hiç kasma, oralardan kayıt olmaya falan. olmuyor.

online kısmında "custom" lu bir şey var. oray gir, sonra "head to head" kısmına tıkla. uygun online oyun ayarları gecek, dakika falan. x'e basınca saan uygun eşleşecek oyuncu aıyor. gir oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jansdkaun

kardeş cumartesi 2 saat bende ona uğraştım. hiç kasma, oralardan kayıt olmaya falan. olmuyor.

online kısmında "custom" lu bir şey var. oray gir, sonra "head to head" kısmına tıkla. uygun online oyun ayarları gecek, dakika falan. x'e basınca saan uygun eşleşecek oyuncu aıyor. gir oyna.

Su aralar deneyemiyorum da cok saol cevabın için en kısa zamanda denerim birde geç cevap verdiğim için kusura bakma tekrar saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.