Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EduarDQ

1 maç yaptım nedense ilk gözüme çarpan omuz omuza mücadelede ellerini kollarını ben bir şey yapmadım diye açan oyuncular,

Jesus Navas, Bale ve Reus bunlar varya oyunun en iyisi olacak. Yakalayamıyorlar adamları!

Onu geçtim topu ayağından cok acıyorlar. Lloris cok iyi. başka ne var Dortmund en iyi takım her konuda RM yi görmedik ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Demo Origin'de ! 1.9 GB boyutu.

Başarılı.
  • Bugune kadar oynadığım en iyi fifa oyunu diyebilirim. Yeni getirdikleri özellikler tamamen pozitif yönde katkı sağlamış oyuna. Paslar, oyuncuların topa ilk dokunuşu, ikili mücadeleleri, yapay zekanın şaşırtacak seviyede iyi oynayışı, hele o şutlar yok mu off beni benden aldı.
    Şutlar o kadar güzel ki sadece şut çekmek istiyorum oyunda:D Topun fiziği filan harika olmuş çok geliştirmişler. Hakemler artık her topa faul çalmıyor oyuncuların omuz omuza mücadele etmesine izin veriyor. Oyunun artılarını saymakla bitiremem:D
    13 deki ceza sahası dışından vurulan şutların %90i rakip oyunculara çarpmıyor oyuncunun önü açıksa şutunu yolalyaibliyor kaleye doğru. Şutlarda topun falso alması yükselip aşağı inmesi filan gerçekten çok güzel olmuş. Oyuncuların top saklaması, pres yaparken oyuncular ani hareketlerle hızlanması, depara kalkışları, topla dönüşleri filan oldukça gleiştiriilmiş ve göze hoş geliyor. Kaleciler de gözle görülecek kadar geliştirilmiş.

Birde İbrahimovic ve cavani(lavezzi-pastore) ikilisi çok iyi olmuş:D ibra top indiriyor top saklıyor ileride top tutuyor. Lavezzi de arkaya çok iyi sarkıyor, defans oyuncuları kolay kolay yakalayamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 10 Eylül 2013; 10:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Bugune kadar oynadığım en iyi fifa oyunu diyebilirim. Yeni getirdikleri özellikler tamamen pozitif yönde katkı sağlamış oyuna. Paslar, oyuncuların topa ilk dokunuşu, ikili mücadeleleri, yapay zekanın şaşırtacak seviyede iyi oynayışı, hele o şutlar yok mu off beni benden aldı.
    Şutlar o kadar güzel ki sadece şut çekmek istiyorum oyunda:D Topun fiziği filan harika olmuş çok geliştirmişler. Hakemler artık her topa faul çalmıyor oyuncuların omuz omuza mücadele etmesine izin veriyor. Oyunun artılarını saymakla bitiremem:D
    13 deki ceza sahası dışından vurulan şutların %90i rakip oyunculara çarpmıyor oyuncunun önü açıksa şutunu yolalyaibliyor kaleye doğru. Şutlarda topun falso alması yükselip aşağı inmesi filan gerçekten çok güzel olmuş. Oyuncuların top saklaması, pres yaparken oyuncular ani hareketlerle hızlanması, depara kalkışları, topla dönüşleri filan oldukça gleiştiriilmiş ve göze hoş geliyor. Kaleciler de gözle görülecek kadar geliştirilmiş.

Birde İbrahimovic ve lavezzi ikilisi çok iyi olmuş:D ibra top indiriyor top saklıyor ileride top tutuyor. Lavezzi de arkaya çok iyi sarkıyor, defans oyuncuları kolay kolay yakalayamıyor.

İste Ultimate Team de o yok. Ut de kos babam kos. Sonyden kol alarak Sony i Fifa Points alarakta Eayi zengin ediyoruz.

Keske Ut dede ayarlamalar olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ama hala düşmedi mi torrente?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Hadi ama hala düşmedi mi torrente?

neden origin üzerinden indirmiyorsun ?
  • Ps3 için çıkmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Hadi ama hala düşmedi mi torrente?

neden origin üzerinden indirmiyorsun ?

Şirketteyim origin fln kurmam gerekicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Bugune kadar oynadığım en iyi fifa oyunu diyebilirim. Yeni getirdikleri özellikler tamamen pozitif yönde katkı sağlamış oyuna. Paslar, oyuncuların topa ilk dokunuşu, ikili mücadeleleri, yapay zekanın şaşırtacak seviyede iyi oynayışı, hele o şutlar yok mu off beni benden aldı.

Birde İbrahimovic ve lavezzi ikilisi çok iyi olmuş:D ibra top indiriyor top saklıyor ileride top tutuyor. Lavezzi de arkaya çok iyi sarkıyor, defans oyuncuları kolay kolay yakalayamıyor.

İste Ultimate Team de o yok. Ut de kos babam kos. Sonyden kol alarak Sony i Fifa Points alarakta Eayi zengin ediyoruz.

Keske Ut dede ayarlamalar olsa

Bende sizin gibi oyun hızı yüzünden UT yerine Seasons ta takılmaya başlamıştım ocaktan beri deli olup ama Bu sene hem fuarlardaki UT denemeleri olsun hem demo sürümündeki UT demo maçı olsun,gözlemlediğim kadarıyla orda da oyun normal hızında oynanıyor bu sene. geçen sene aşırı şikayet edilmişti bundan,beklenen değişiklik yapılmış gibi. Zaten bu sene strength>pace olmuş. ikili mücadeleler artmış,el kol daha fazla işin içinde. ben bişey yapmadım animasyonları güzel olmuş omuz koyunca falan driblingler daha akıcı olmuş ,animasyonlar yumuşamış ve final sürümünde oyun dinamikleri dahada oturacak buna eminim. şuan bi kaç saçmalamaya sahit oldum(L1 ile o neymarvari fake hareketini top hareketliyken yaptı top açıldı gitti falan :) ama demo sürümü olduğu için normal bunlar. Ben oyunu beğendim. Şutlar daha iyi, L1+ olayı daha dengeli,oyunu geriden kurmak daha önemli hızlı kontrayı çok yüklenmedikçe yemiyorsunuz kolay kolay defanslar silkeliyor adamları. Pc için almamayı düşünenlerdendim PS4 alacağım için ama yine ucuza key alıp oynayacağım UT modundaki değişimler gelişmeler,formation saçmalığının değişmesi kimya stillerinin gelmesi falan denemeye değer görüyorum. en azından aralık ayına kadar beni oyalar.

• PSN'e gelmemiş

• Legendary seviyesinde rakip aptallaşıyor.Oyun world class'a göre daha kolaylaşıyor.Kanatlardan gittiğinizde kimse size dur demiyor.

Umarım full sürümde düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

PSN'e gelmemiş

Carsamba guncellenir Psn. Her hafta Carsamba yeni seyler cikar

• quote:

PSN'e gelmemiş

Yarın geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Yok 1 senedir fifacıyım.Pes mi kaldı ya :) 3 senedir oynuyorduk bu sene berbat olunca özellikle online vazgeçtik.
  • Fifa14 (PC) FC Barcelona - Milan

• Demoyu indiriyim bakalım 2 senedir orjinal alıyorum Tr takımları bu sene de yok para kazandırmanın anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 10 Eylül 2013; 13:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequeimFatih

quote:

PSN'e gelmemiş

Yarın geliyor :)

Bilgi için teşekkürler PS3 başında bekliyorum sabahtan beri
  • Yorunlar güzel normalde indirmeyecektim ama fikrimi değiştirdim birazdan denerim

Edit:Binbaşı olmuşum yeni farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 10 Eylül 2013; 13:40:23 >
  • Çok beğendim. umarım Beşiktaş'ta oyunda olur
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.