Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süre ayarlama programı çıkınca gören paylaşsın arkadaşlar bende takipteyim
  • şu oyun sayesinde 1 senedir intel hd graphics kullandığımın farkına vardım

sağ tıklayıp nvidia performansıyla çalıştır deyince takılma sorunu falan kalmadı

ulan ne salak herifim bf3'ü niye açmıyor falan diyordum
  • Dostlar normalde PES'çiyimdir ama Konami'nin son zamanlardaki pasifliği beni Fifa'yı denemeye yöneltti. Şimdi yükledim demoyu, klavye ile bir deneyeyim dedim ama öyle saçma bir konfigürasyonu var ki mümkün değil oynayabilmek. Ayarlarda kontrolleri buldum ama değişmiyor, nasıl değiştireceğiz bunu bilen var mı?

Bunun dışında BsD-Barca maçı açtım, stad ve taraftarlar çok etkileyiciydi.
  • Originden başka nereden indirebilirim link atarmısınız?

Edit: Origin kurdum ordan indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maurizio Sarri -- 10 Eylül 2013; 14:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Dostlar normalde PES'çiyimdir ama Konami'nin son zamanlardaki pasifliği beni Fifa'yı denemeye yöneltti. Şimdi yükledim demoyu, klavye ile bir deneyeyim dedim ama öyle saçma bir konfigürasyonu var ki mümkün değil oynayabilmek. Ayarlarda kontrolleri buldum ama değişmiyor, nasıl değiştireceğiz bunu bilen var mı?

Dostum bende geçen sene FİFA13 le pes ten fifaya geçtim ama şunu söyleyim ki FİFA nın yanında PES eski atari oyunları gibi kalıyor.Fifadaki gerçekçilik,kombinasyon ve yapay zeka PES te yok.O yüzden sabırla oyunu çözmeye çalış pisman olmayacaksın.Ayarları controller settingsten istediğin ayarı diğeriyle yer değiştirerek yapacaksın....

• quote:

Orijinalden alıntı: Gonadotropin

quote:

Dostlar normalde PES'çiyimdir ama Konami'nin son zamanlardaki pasifliği beni Fifa'yı denemeye yöneltti. Şimdi yükledim demoyu, klavye ile bir deneyeyim dedim ama öyle saçma bir konfigürasyonu var ki mümkün değil oynayabilmek. Ayarlarda kontrolleri buldum ama değişmiyor, nasıl değiştireceğiz bunu bilen var mı?

Dostum bende geçen sene FİFA13 le pes ten fifaya geçtim ama şunu söyleyim ki FİFA nın yanında PES eski atari oyunları gibi kalıyor.Fifadaki gerçekçilik,kombinasyon ve yapay zeka PES te yok.O yüzden sabırla oyunu çözmeye çalış pisman olmayacaksın.Ayarları controller settingsten istediğin ayarı diğeriyle yer değiştirerek yapacaksın....

Bazı konularda Fifa'nın çok üstün olduğu oldukça bariz.

Ama klavye olayı tam bir facia. Mesela yön değiştirme tuşları "wsad". W yi seçip yukarı(up) tuşuna bastığımda yine w çıkıyor. Yaini klasik Fifa 2005 ayarlarını mümkün değil ayarlayamıyorum. Yapabilen var mı?

Esktra olarak çözünürlük ve oyun kalitesini değiştirecek seçenekte yok.

• Derken, oyun dosyaları arasında editörü buldum. Full hd açayım bakayım, oynayamasam da BvD taraftarlarını izleyeyim
  • FİFA 14 PC demoyu denedim 2 maç yaptım bence ilk olarak menüler çok güzel olmuş tabi pc olduğu için oldukça hızlıydıda ama ps3 de muhtemelen menü geçişleri bu kadar hızlı olmicak yinede tasarım olarak çok iyi ve aynı anda bir çok veriyi görebiliyoruz maça gelirsek maç öncesi sunumlar falan aynı seviyede yeni görüntüler var ama eskilerin üstüne bir şey koymuyo yinede kötü değil maç a başlayınca ise ilk olarak paslar çok farklı arkadaşlar alışmak zaman alıcak gibi en basidinden bir ver kaç pası inanılmaz zekice bir ara pasa dönüşebiliyo yada bir ara pas önceki oyunlardan alıştığınız gibi gitemeye bilio yani pasları sanki sıfırdan tekrar yapmışlar ve daha gerçekçi duruyo 2 maçdada bunu hissettim şutlar fazla uzaktan şut atamadım henüz ama şutlarda bence pek bi sıkıntı yok messiden yediğim bir gol vardı messi şuta sert vurdu ama top çok yavaş gitti orda messi sanki replayda ayağını ters atmış gibi gözüküyo gerçektende o şut adımdan dolayı kötü gitiyse şutlarda artık adımlara dikkat etmek gerekecek o zman oyuna çok farklı bir gerçekçilik gelir ama henüz emin değilim bu konuda genel olarak şutları beğendim diyebilirim. Pc grafikleri bence gayet güzel modellemeler falan çoğu oyuncun tekrar yapılmış ve hepsi kaliteli duruyo. Seyircilerde önceki oyunlara göre daha kaliteli hiç bir pixelleşme yok ama ps3 sürümndede bu bölemi olur garrantisi yok. Sonuç olarak fifa 14 kesinlekle 13 ün cilalanmıı falan değil bana 2 maçdada bayağ farklı geldi ve pc de oyunda hafif bir frame yavaşlığı hisettim ama frame düşüklüğü yaşadığımı hiç sanmıyorum sistemim oynu rahat çalıştırcak seviede. Pc versyonun dan kaynaklı bir takılma olayı var ama tam sürümde olmaz çünkü 2 yıldır demolarda ben bunu hissediyorum oyunu aldığımda olmuyo. He birde omuz omuzalar inanılmaz geliştiriliş pique ile bir omuz omuza ya girdim reus benim adam, sanırsınız gerçek maç piqe üstüme çullanıyo resmen adamı arakama alayım dedim bu sefer arkamdan vücut darbeleriyle dengemi bozdu en sonunda yere kapaklandım 13 de böle şeyler pek olmaz kaptırır giderdik defansı hafif geçtimi. Beğenip beğenmemek başka tabi ama adamlar yine farklı yenilikler getirmişler ben ps3 sürümünü oynmak için sabırsızyorum PC demosunu şu an için hoşuma gitti ama daha çok maç yapmak lazım.

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80407981

Belki Işinize yarar.

@Janti @Gonadotropin @Şansal A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 10 Eylül 2013; 14:36:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @topalsolucan1905

Aslında denemiştim o şekilde de. Şimdi tekrar denedim ama şöyle bir durum var. Mesela şut "j", değiştirmek istediğimde "d" diyorum yine j kalıyor. 3-4 sefer tekrar edince d seçili oluyor. Demodan kaynaklı sanırım ama sonuç olarak değiştirdim, teşekkürler.

Yardımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkürler.
  • quote:

@topalsolucan1905

Aslında denemiştim o şekilde de. Şimdi tekrar denedim ama şöyle bir durum var. Mesela şut "j", değiştirmek istediğimde "d" diyorum yine j kalıyor. 3-4 sefer tekrar edince d seçili oluyor. Demodan kaynaklı sanırım ama sonuç olarak değiştirdim, teşekkürler.

Yardımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkürler.

• DEMO versiyonu izlenimlerim ;

-Oyun kesinlikle çok yavaşlamış.Fiziksel müdahaleler çok artmış ve oyunun hızı buna oranla feci şekilde düşmüş.Pas atıyorsunuz,top pas attığınız kişiye ulaşana kadar bi' bardak çayı rahatlıkla bitirebiliyorsunuz ^^ (Şaka yapıyorum tabii ki.)

-Oyunda bir sürü yeni animasyon var.Hele ilk maçımda attığım ilk gol çok güzeldi açıkcası.Kayarak orta açtım,kafa topuna çıkışlar falan harika.Animasyonlarda gerçekten üstüne katmışlar.Bol bol skill moves denedim akıcılık nasıl diye ve sonuç ; on numara.Gerçekten yağ gibi akıyor,çok akıcı bir şekilde hareketleri yapıyorsunuz ve ani dönüşler yok.Geçtiğimiz serilerde hızlı koşan oyuncular,çat-çut diye bir oraya bir bu tarafa dönebiliyordu.Bu durum az miktarda da olsa azaltılmış.
    Size o yatarak orta açmanın resimlerini göstereyim ;

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280355
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280361
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280380
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280384
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280403
    Not : Tabii ki oyunu bu grafiklerde oynamıyorum,oyun içi resimleri kaydedince nedense böyle bir kalitede çekmiş.

-Menü...Kesinlikle son FIFA oyunlarına göre en güzel menü bu oyunda.O ne öyle yahu,yatay,tuhaf,saçma menü?Al işte arkadaşım,menü dediğin böyle olur.FIFA 12'ye kadar olan menüler de güzeldi.Dik bir şekilde yukarıdan aşağıya doğru sıralanmıştı.Sade ancak şıktı.FIFA 12 ve 13'de çok iğrençti menü gerçekten.İyi ki değiştirmişler yahu.

-Müzikleri henüz çok fazla dinleyemedim ama dinlediklerim gayet güzeldi şuana kadar.Çok saçma müzikler yok en azından.

-Top fiziği hakkında tereddütlerim var.Orta sahadan öylece bir şut vurayım dedim,top balon gibi gitti.Önce yukarıya doğru çıktı sonra aniden aşağıya indi,kaleci çok zorlukla çıkardı.(World Class seviyesinde oynuyordum.)Ancak gel gör ki normal pas atarken sanki ayakla bowling topuna vuruyormuş gibi hissediyorsunuz.Sanki top gitmiyor gibi,o kadar ağır hissediyorsunuz.

-Seyirciler PC'de oynamama rağmen harika gözüküyor.Ve şunu net olarak söyleyebilirim,tezahürat sesleri çok fazla arttırılmış.Kesinlikle çok güzel bir zevk katmış oyuna.Eskiden tezahüratlar duyulsun diye oyun içinden hakemin,bazı seslerin,spikerlerin sesini falan kısardım ki tezahürat sesleri daha net gelsin kulağıma diye.Şimdi o dengeyi süper ayarlamışlar.

-Ibrahimovic deli gibi bir şey olmuş ba!

-Kafa topları yine güzel bence.FIFA 13'de çok geliştirmişlerdi,eski serilerde kolay kolay kafa golü atılamıyordu.Şimdi daha da zevkli hale gelmiş.

-Oyunun optimizasyonu iyi gibi duruyor,demo olmasına rağmen konuşuyorum...

-Şu oyunda Türkiye Ligi olsa tadından yenmezdi yahu,çok ayıp ettiler çok...Hani en azından Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Avrupa'da zamanında ses getirmiş,başarılı olmuş takımları koysalardı.Kendi liglerinde başarılı olmaları bile yeter en nihayetinde.Bu sene bir sürü lig eklendi ama kim o takımları alıp oynayacak çok merak ediyorum.Gerçekten yazık oldu yahu...Birkaç takım dışında kayda değer takım yok ki...

-FUT ile normal maç arasında dağlar kadar fark var.FUT daha hızlı bir oynanışa sahip.

-Az önce arena modunda bir gol attım...Oyunda böyle goller atılabilecekse ne olursa olsun bu oyun alınır.
    http://www.easports.com/fifa/football-club/videos/ugc/170281952

-Kaleciler özürlü.

-Messi'yi deli gibi abartmışlar...Ibrahimovic ile ilerliyodum,ta forvetten koştu geldi omuzuma girdi,yaklaşık 3-4 saniye omuz omuza mücadele sonrası topu kaptı ve forvete geri gitti.Birisi 1.60,diğeri 1.90...Nasıl oluyor yahu bu,o kadar forvetten koş gel,sonra topu kap ve yine forvete sür topu koşarak...Bildiğin OP olmuş Messi

-Her açtığım ortaya rahatlıkla kafa atabiliyorum.Yaklaşık 6-7 gol attıysam 4-5'i kafa golüdür zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 10 Eylül 2013; 16:05:29 >

• Brightness & Contrast ayarını bulamadım arkadaşlar? Renkler çok mat, canlandırmak lazım biraz renkleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mmE3Nse -- 10 Eylül 2013; 17:03:12 >
  • Beyler orijine giremiyorum yardımcı olabilecek olan var mı? Google amca yardımcı olmadı..
  • Demonun süresini uzatmak için bir şeyler çıktı mı beyler?
    60 fpsde oynuyorum genede takılmalar oluyor bu nasıl iş bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 10 Eylül 2013; 16:07:17 >
  • Arkadaşlar bir iki sorum olacak.

ilk olarak us psn ile tr psn almak arasinda ne fark var. Ikisindede ön sipariş ile aldigimizda ayin 20 sinde oynamaya basliyormuyuz.

Birde on siparis ile aldigimizda ut yi web uzerinden ne zaman oynamaya basliyabilecegiz.

• Oyun gerçekten olmuş bence. Yeni nesil geliyor diye bu neslide kenara atmamışlar. Hızı olsun, top fiziği olsun, şutlar olsun hepsi kaliteliliğini gösteriyor. Taraftarlarda çok güzel. Böyle bir oyunda TR liginin olmaması gerçekten vahim bir durum. Ayrıca oyundaki renkleri nasıl ayarlıyoruz ?
  • Taraftarlardada oynama yapılmıs sanırım eskisi kadar kotu gelmedi gozume goruntu olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep

Arkadaşlar bir iki sorum olacak.

ilk olarak us psn ile tr psn almak arasinda ne fark var. Ikisindede ön sipariş ile aldigimizda ayin 20 sinde oynamaya basliyormuyuz.

Birde on siparis ile aldigimizda ut yi web uzerinden ne zaman oynamaya basliyabilecegiz.

US alırsan 24 pack, TR alırsan 4 pack. US, TR'den iki gün önce çıkıyor. 15'inde web app açılıyor sanırım.
  • Sistem yeterli olmasına rağmen demo takılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.