Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: colombo53

Sistem yeterli olmasına rağmen demo takılıyor.

Laptopsa Nvidia Denetim Masası'ndan FIFA 14 Demo'yu ekleyin, Entegre GPU yerine NVIDIA GPU seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

şu oyun sayesinde 1 senedir intel hd graphics kullandığımın farkına vardım

sağ tıklayıp nvidia performansıyla çalıştır deyince takılma sorunu falan kalmadı

ulan ne salak herifim bf3'ü niye açmıyor falan diyordum

Nick-mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Demonun süresini uzatmak için bir şeyler çıktı mı beyler?

Ben de arıyorum bulan varsa yazsın buraya.
  • msaa 4x ve lock to 60 fps seçeneklerini işaretleyince oyun kasıyor. Demo olduğundan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maurizio Sarri -- 10 Eylül 2013; 16:38:21 >
  • Arkadaslar ingiltere icin 1am - 3am arasi bizim icin ne zaman oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataes61

Arkadaslar ingiltere icin 1am - 3am arasi bizim icin ne zaman oluyor?

İngiltere'den 2 saat ilerideyiz. Gece 3 - 5 arası oluyor.
    Heralde soruyu doğru anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

şu oyun sayesinde 1 senedir intel hd graphics kullandığımın farkına vardım

sağ tıklayıp nvidia performansıyla çalıştır deyince takılma sorunu falan kalmadı

ulan ne salak herifim bf3'ü niye açmıyor falan diyordum

Nick-mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Demonun süresini uzatmak için bir şeyler çıktı mı beyler?

Ben de arıyorum bulan varsa yazsın buraya.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81028934
    Bu konuda arkadaslar paylasmis sureyi uzatmislar.Ben daha denemedim....

• Gonadotropin G kullanıcısına yanıt
    Bunu gördüm de daha genel birşey arıyorum. Sadece süre değil hava, stad, vs değiştirilebilen toolkit iyi olur.
  • Paslar yavaşlamış sanki. Gerçekcilik açısından güzel oyun olmuş, şutlarda keza öyle.
  • arkadaşlar çakma bi joypad var elimde ve tuşlarını ayarlayamıyorum istediğim gibi. üçgenle şut çekiyor falan. nasıl halledebilirim bunu ya ?
  • FIFA 14 Süre Uzatma - Arena Oyuncuları Değiştirme - Intro Geçme

SKIP_BOOTFLOW=1
    HALF_LENGTH=10
    FREE_ROAM_DEMO_TEAMID=47
    FREE_ROAM_DEMO_PLAYERID=136144
    FREE_ROAM_GK_TEAMID=47
    FREE_ROAM_GK_PLAYERID=1219

bu verdiğim kodu bir notepad e yapıştırın, oyunun exe.sinin bulunduğu dizine cl.ini dosyası oluşturarak kaydedin. Bu şekilde devre 10 dakika, arenadaki oyuncu robinho ve kaleci abbiatti olur.

Bazı oyuncu kodları

A.İniesta:41
    A.Sanchez:184941
    Agüero:153079
    İbrahimovic:41236
    Dzeko:180930
    Fabregas:162895
    Adebayor:53050
    David Silva:168542
    Balotelli:186627
    Barry:6826
    Xavi:10535
    Nasri:165239
    Pedro:189505
    Jeffren:189510
    Robinho:136144
    El Shaarawy:190813
    Lavezzi:159065

Kaleciler:
    Abbiati:1219
    Valdes:106573
    Joe Hart:150724

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

Brightness & Contrast ayarını bulamadım arkadaşlar? Renkler çok mat, canlandırmak lazım biraz renkleri.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep

Arkadaşlar bir iki sorum olacak.

ilk olarak us psn ile tr psn almak arasinda ne fark var. Ikisindede ön sipariş ile aldigimizda ayin 20 sinde oynamaya basliyormuyuz.

Birde on siparis ile aldigimizda ut yi web uzerinden ne zaman oynamaya basliyabilecegiz.

US alırsan 24 pack, TR alırsan 4 pack. US, TR'den iki gün önce çıkıyor. 15'inde web app açılıyor sanırım.

Ayrıca Ea Season Ticket ile TRden 6 gün önce çıkıyor. UStan alanlara önerim 25$ a kıyıp Season Ticketta almaları. Zira Fifa Pointslerde aşırı indirim oluyor (%35)

• Bende PC'ye indirmek için origin'e girdim ve yükle dedim önüme şu yazı çıktı ''There was a problem initiating your download. Please try again later..'' allah aşkına ne yapmam gerekiyor,programım Windows 8,lütfen bana kademe kademe ne yapacağımı söylermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

quote:

ilk olarak us psn ile tr psn almak arasinda ne fark var. Ikisindede ön sipariş ile aldigimizda ayin 20 sinde oynamaya basliyormuyuz.

Birde on siparis ile aldigimizda ut yi web uzerinden ne zaman oynamaya basliyabilecegiz.

US alırsan 24 pack, TR alırsan 4 pack. US, TR'den iki gün önce çıkıyor. 15'inde web app açılıyor sanırım.

Ayrıca Ea Season Ticket ile TRden 6 gün önce çıkıyor. UStan alanlara önerim 25$ a kıyıp Season Ticketta almaları. Zira Fifa Pointslerde aşırı indirim oluyor (%35)

Evet onu da alacağım en kısa zamanda, şu an araştırma evresindeyim.

• quote:

quote:

quote:

Yıllardır oynuyorum bu seasons ticketı bi türlü çözemedim,bi ümmeti Müslüman varsa anlatacak çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deren05

quote:

quote:

quote:

Yıllardır oynuyorum bu seasons ticketı bi türlü çözemedim,bi ümmeti Müslüman varsa anlatacak çok sevinirim.

Anladığım kadarıyla; oyunu normal çıkış tarihinden 3 gün önce oynama imkanı, 24 pack ve fifa pointste indirim sağlıyor.

• ps3 e demo çıkınca bu mesajı alıntılayın ve ya özel mesaj atın.bişi yapın ama
  • Bu ne abi ?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.