Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smeagol.gollum

Türk psn ine mi

Evet türk psnde de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: smeagol.gollum

Türk psn ine mi

Evet türk psnde de var.

Tamamdir gördüm bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

Brightness & Contrast ayarını bulamadım arkadaşlar? Renkler çok mat, canlandırmak lazım biraz renkleri.

+1

+1
  • şu top koruma olayı çok başarılı olmuş ibra ile cezasahası içinde arkası dönük 1-2 adım atıp sağ ayağına dönüp kör noktalardan gol atmak çok kolay geldi

şu süre uzatma işini yaptım olmadı niye acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 11 Eylül 2013; 2:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Demonun süresini uzatmak için bir şeyler çıktı mı beyler?
    60 fpsde oynuyorum genede takılmalar oluyor bu nasıl iş bilen var mı?

http://www.mediafire.com/download/154wib5gdghrxo7/Fifa+14+demo+s%C3%BCre+uzat%C4%B1c%C4%B1%28mhmtnzrw%E2%84%A2%29.rar

cıktı..

DEMO SÜRESİNİ UZATAN PATCH CIKTI..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Demonun süresini uzatmak için bir şeyler çıktı mı beyler?

Ben de arıyorum bulan varsa yazsın buraya.

Bir üst mesajda var..
  • Oyun pas ve defans sistemi değişmiş,L2 tuşu artık jockey ve skill tuşu değil top saklama tuşu.

Direk sag analog ile istediğiniz skill'i yapabiliyorsunuz..

Pres yapmak için en yakın oyuncuyu seçip pas'a basılı tutup yaklaşınca şuta basılı tutunca pres yapıyor.Defans ise tamamen yer tutma ile alakalı bir tuşa basmanıza gerek yok..
  • YaSaRCaNS kullanıcısına yanıt
    Menüde origin settings'in üstüne gelip right stick yapın ordaydı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Arada fps düşmesi ve takılma sorununu benden başka yaşayan var mı?

bende de var o sorun hep değil ama arada bir takılmalar oluyor. SAnırım demoyla ilgili bu.
  • beyler oyun acayip kasıyor lowda bile. fifa 13ü highde sorunsuz oynuyorum
  • İniesta nın iniesta oldugu bu oyun ile ortaya çıktı sonunda.Adam top kaptırmıyor kolay kolay.Sonunda pace in daha az önemli oldugu bir oyun çıkardı fifa.Havadan arapas at yardır gol at yok artık.Güç ve teknik öne çıkmış ki teknik oyuncular top kontrolü ile farkını koyuyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

quote:

quote:

Brightness & Contrast ayarını bulamadım arkadaşlar? Renkler çok mat, canlandırmak lazım biraz renkleri.

+1

+1

İnşallah demo diye kısıtlama gelmiştir demek istiyorum da, diğer oyunların demolarında vardı bu ayarlar... Bunu kaldırmanın mantığı nedir arkadaş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

quote:

quote:

quote:

+1

+1

İnşallah demo diye kısıtlama gelmiştir demek istiyorum da, diğer oyunların demolarında vardı bu ayarlar... Bunu kaldırmanın mantığı nedir arkadaş ya

var o ayar . Oyuna girdiğinizde pencerelerin birinde sağ altta origin settings var oraya gelin RS yapın nahsettiğiniz ayar menüsü geliyor.

• S.a arkadaslar us psnden indirdim ve denedim gozlemlerim soyle.
    Grafiksel anlamda pek bir degisiklik yok biraz daha yumusak cizgiler animasyonlar olmus o kadar
    renk paleti de daha gercekci duruyor eskisi gibi cok parlak degil. Gelelim hic beklemedigim kisma.Fifa 13 ile ayni olacagini sadece kadrolar degisitirilip suslenecegini dusunuyordum ki oyunu actigim anda maca girdim ve dumura ugradim arkadaslar. Kosu animasyonundan tutun calimlarin yumusakligi topun fizigi sutlarin havada suzulusu harika gercekten. En can alici nokta ise eski seride hep ayni goller olurdu verkac yapip hizli adami kacir ve plase ya da sert sut ile bitir bu oyunda ise attigim her gol farkli ve bir daha gormem zor tabii ki eskisi gibi karsi karsiya goller atiyorsunuz ama o kafa vuruslari beklenmedik sutlar eskisi gibi aciyi ayarlamadikca gol olmaz burdan vursam hayatta gol olmaz demiyceksiniz cunku bir anda sert ve koselere toplar atabiliyoruz artik tabii ki yetenekli oyuncular ile. Ornegin top saklama gereksiz gozukebilir ama Ibrahimovic sirti donuk topu alinca bu opsiyonu kullanirsaniz cok iyi top sakliyor defansi sirtina aliyor aci bulunca sert sutlar cekebiliyor ya da guzel servisler yapabiliyorsunuz. 13te geriye dogru donup vurmak topun tingir mingir kaleye gitmesiyle sonuclanirdi simdi surprizler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa
    var o ayar . Oyuna girdiğinizde pencerelerin birinde sağ altta origin settings var oraya gelin RS yapın nahsettiğiniz ayar menüsü geliyor.

Yok hocam sizin dediğiniz video calibration kısmı, içinde bir de ekran boyutunu ayarladığımız yer var. Bahsedilen ayar maalesef demo'da yok, tam sürümde umarım eklenir..
  • Oyun çok güzel olmuş. Bir iki maç yaptım pek Fifa oynamamış olsam da, beğendim oyunun işlevselliğini. Ancak görüntü son ayarda olsa da olmasa da ekranda gereksiz bir matlık var. Pes'teki gibi canlı değil renkler. Ara animasyonlarda bu değişiyor ancak oyun ilerlerken renklerin matlığı görüntü kalitesini düşük gibi gösteriyor.

Tam sürümde böyle olmaz umarım.
  • Oyundaki matlik tamamen demo olmasi ile alakali gecen yil fifa 13 demosuda cozunurluk olaeak duşuktu full surumde sikinti olacagini duşunmuyorum.

• Arkadaşlar ModdingWay ekibi içinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de yer alacağı bir FIFA 14 Demo modu yayınlayacağını duyurdu. Akşam saatlerinde modu indirebileceğiz sanırım.

Takımların listesi

FIFA 2014 [ANA KONU]

- Argentina
    - Brazil
    - England
    - Germany
    - France
    - Spain
    - Italy
    - Juventus
    - Inter
    - Napoli
    - Real Madrid
    - Atlético Madrid
    - Ajax
    - Galatasaray
    - Fenerbahce
    - Chelsea
    - Liverpool
    - Arsenal
    - Manchester United
    - River Plate
    - Bayern Munich
    - Marseille
    - Lyon

Moddingway'in Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsinizhttps://www.facebook.com/GamesMods

• quote:

quote:

quote:

+1

+1

Fifa 12 yada Fifa 13'te Contrast ayarını yapıp , Belgelerim'deki Fifa 13 klasörünün içindeki ''fifasetup'' dosyasını , yine Belgerim içindeki Fifa 14 Demo'nun içindeki ''fifasetup'' ile değiştirince zannediyorum olur.Elinde Fifa 12 yada 13 olan varsa deneyebilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.