Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Video koyan arkadaşlar rica ediyorum Legendary veya WorldClass olsun oynadığınız oyun. Öbür türlü boş yere video koyuyorsunuz.

World Classta oynuyorum.Videolarda world class 1 tanesi hariç

3 ve 5'i pek word class'a benzetemedim hocam. Şundan diyorum sabahtan beri oynuyorum demoyu hiç bir ara pasını öyle bırakmıyor defanslar en azından peşinden depar atıyorlar. Onun dışında goller güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

Video koyan arkadaşlar rica ediyorum Legendary veya WorldClass olsun oynadığınız oyun. Öbür türlü boş yere video koyuyorsunuz.

World Classta oynuyorum.Videolarda world class 1 tanesi hariç

3 ve 5'i pek word class'a benzetemedim hocam. Şundan diyorum sabahtan beri oynuyorum demoyu hiç bir ara pasını öyle bırakmıyor defanslar en azından peşinden depar atıyorlar. Onun dışında goller güzel

Bende cok nadir karşılaşıyorum böyle arapaslarına ama şu var pace hala bitmemiş bu oyunda neymar pedro ve messiye zamanlama iyi olunca çok ciddi ataga çıkıyor..

Böyle boşta kalmak için team press,contra attack,high press seçip ultra atağa alırsanız aynı pozisyonlara girebiliyorsunuz..

Fifa 13teki gibi defans öne çıkmıyor..Kontraya yine yakanalmıyorsunuz..

Ani top kayıpları yapınca defans bile baka kalıyor tepki göstermiyor sadece skill 5 yazan gol proda..

• beyler ben fifa 10dan beri fifa oynamıyorum bu defasn nasıl yapılıyor ya adamlar yürüyerek çalımlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Beyler demoyu 2 gündür oynadım. Gelişme top fiziği harika olmuş yalnız çim o kadar kötü ki, inşallah düzeltirler.
    Fifa 11'in çimi en iyi çimdi benim için çok önemli abi olayın tadı zaten çim.

Çim konusu benim icin de en onemli konu 2011 in cimleri gercekten mukemmeldi.2012 de bozdu 2013 te duzeltti 2014 te umarim butun stat lar camp nou gibi olmaz cunku berbat olmus.

Ayni sey pes icinde gecerli 2010 cimleri mukemmeldi sonra gittikce bozdu umarim 2014 te duzgun olur(en azindan her stat ta ayni olmasin) ama videolardan gordugumuz kadariyla yine kotu cimler.

Cimler kotu olunca oyundan zevk alamiyorum.

Fifa 14 demo ya gelince encok dikktimi ceken nokta atmosfer daha da gelismis

Garip gelen konu duz kosarken(nasil tarif edilir ki)mesela kanattan ceza sahasi icine girmeye karktigimizda oyuncuyu kaleye dogru cevirdigimizde birden dönuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 alana kadar FIFA 13 almayı düşünmüyorum.. Yeni nesil grafiklerle oynamak daha güzel olacak.. O yüzden yaklaşık 2 ay oynayamicam oyunu.. O arada FIFA 13'e devam ederim.. Ayrıca FIFA 14'de önemli bir anda gol atıp 'calm down' hareketini yapmak için sabırsızlanıyorum.
  • Önsiparişle şuan playstoreden almış bulunmaktayım :)
  • Fenerbahçe oyunda olmayacak dendi, şimdi bu foto da neyin nesi?
    Hadi bakalım burdan yak,adam gibi bi açıklama yapmadınız burada papatya falı açtırıyorsunuz insanlara ..

FIFA 2014 [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizmax

Fenerbahçe oyunda olmayacak dendi, şimdi bu foto da neyin nesi?
    Hadi bakalım burdan yak,adam gibi bi açıklama yapmadınız burada papatya falı açtırıyorsunuz insanlara ..

FIFA 2014 [ANA KONU]

Bir mod grubunun demo için yaptığı eklemelerden biri. Fifa 14'ün orijinal sürümünde Galatasaray dısında başka bir Türk takımı olmayacak ne yazık ki. Ancak böyle modlar ile takımlar eklenebiliyor göründüğü üzere.

• quote:

Arkadaşımla oynadım maçları ve emin ol ultimate kadar iyi oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

FIFA 2014 [ANA KONU]

Bir mod grubunun demo için yaptığı eklemelerden biri. Fifa 14'ün orijinal sürümünde Galatasaray dısında başka bir Türk takımı olmayacak ne yazık ki. Ancak böyle modlar ile takımlar eklenebiliyor göründüğü üzere.

Evet bende şimdi elemanın facebook sayfasına girince gördüm , bi an heyecanlandım..
    Acaba bunu Ps3'te de yapabiliyormuyuz en azından demoda oynarız ;)

• http://www.easports.com/media/play/video/170551635

hücumdaki yapay zeka iyi.

Hala tam alışamadım.Orta sahada paslaşacak adam bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 12 Eylül 2013; 10:19:40 >
  • quote:

FIFA 2014 [ANA KONU]

bu yama :http://turbobit.net/r1asmky3d25i.html

girer girmez burakla bir gol attım

FIFA 2014 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

FIFA 2014 [ANA KONU]

bu yama :http://turbobit.net/r1asmky3d25i.html

girer girmez burakla bir gol attım

FIFA 2014 [ANA KONU]

PC için yama var da , PS3'e monte edebileceğimiz bu tip bir yama var mı acep?

• 2008 den beri Fifa oynamıyorum. Pres ayarlarını nasıl yapıyoruz?

• Yeni FIFA' cı olarak demoyu çok beğendim.
    Defansta insanın aklı karışıyor, pas ile pres mi yapacağız yoksa pas butonuna basmadan şut, orta tuşu ile topmu çalacağız, son seçenek pas yollarını kapatmak ise oldukça zor.
    Pas tuşuna basılı tuttuğumuzda, pres başlıyor, r1 ile desteklendiğinde sanırım 2 kişi birden basıyor. Rakip içeri giremiyor, dışarıda paslaşıp duruyorlar ve sonunda topu dışarı çıkartıyorlar, yada kaybediyorlar ama bu şekilde hem oyun zevki azalıyor hemde adamların top kaybetmesini beklemek zaman alıyor.
    Defans konusunda önerilerinizi bekliyorum.
    İleri çıkarken ise orta sahadan sonra paslaşmak zor, 13' de geri filan dönünce kaçan, boşa çıkan adamlar oluyordu ama bunda yok gibi sanki.

Birde bu Fifa Ultimate Team nedir tam olarak, ilk defa dün oynadım, ben menajerlik gibi düşünmüştüm ama değilmiş.
  • Demoda ut sorunu yasiyorum, joystick ile bana mac yaptirmiyor, var mi bu sorunu cozen

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Yeni FIFA' cı olarak demoyu çok beğendim.
    Defansta insanın aklı karışıyor, pas ile pres mi yapacağız yoksa pas butonuna basmadan şut, orta tuşu ile topmu çalacağız, son seçenek pas yollarını kapatmak ise oldukça zor.
    Pas tuşuna basılı tuttuğumuzda, pres başlıyor, r1 ile desteklendiğinde sanırım 2 kişi birden basıyor. Rakip içeri giremiyor, dışarıda paslaşıp duruyorlar ve sonunda topu dışarı çıkartıyorlar, yada kaybediyorlar ama bu şekilde hem oyun zevki azalıyor hemde adamların top kaybetmesini beklemek zaman alıyor.
    Defans konusunda önerilerinizi bekliyorum.
    İleri çıkarken ise orta sahadan sonra paslaşmak zor, 13' de geri filan dönünce kaçan, boşa çıkan adamlar oluyordu ama bunda yok gibi sanki.

Birde bu Fifa Ultimate Team nedir tam olarak, ilk defa dün oynadım, ben menajerlik gibi düşünmüştüm ama değilmiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_66313548/tm.htm

• ya oyunda skill moves yaparken artık lt(l2) tuşuna basmanız gerekmiyor.bence çok saçma olmuş yahu...ben hala istemsiz olarak l2'ye basılı tutuyorum.tamam bu konuda sıkıntı yok l2'ye bassakta basmasakta hareketi yapıyor zaten ama şu topu ayağından aşma olayı çok berbat.eskiden hızlı da koşsak,yavaş da koşsak sağ analoğu nereye ittirirsek oraya aniden depar atıyordu.mesela ben bu hareketi çok kullanırdım yavaş yavaş rakibe yaklaşırdım sonra aniden hızlanıp yanından geçerdim falan filan.şimdi bu hareketi yapmak için illa hızlı koşmak gerekiyor.niye iyi olan bir şeyi bozmuşlar anlam veremedim yahu.alt tarafı topu ayağımdan aşmak istiyorum illa koşmam mı gerekiyor

zaten türkiye ligi de yok.yine kaldık paok ve juventus'a...hiç olmazsa bi beşiktaş ile fenerbahçeyi koyaydınız arkadaşım ya.lisanssız koyun çok zor değil sonuçta.serie b ligi italya'daki tamamen lisanssızdı fifa 13'de.bari türkiye ligini veya beşiktaş ile fenerbahçe'yi de lisanssız ekleseydiniz.sırf tff'nin suçu falan değil abicim bu,adamlar uğraşmak istemiyor gayet açık...

• Lt l2 iptal olması iyi olmuş neden ekstra bir tuşa daha basalım ki.

Topu ayaktan açma olayı için ise bende garipsedim ama siz hızlı koşarken topu ayaktan açmazmısınız ? Neden ekstra ayaktan açma tuşu olsun ki.Gerçekcilik anlamında doğru yapmışlar.

Bana oyunda sadece oyuncular epey ağırlaşmış dönüşler falan kötü gibi geldi.Diğer değişiklikler yerinde gibi.Şutlar kolaylaşmış ama pozisyon bulmak zorlaşmış gibi.Dengeli yapmaya çalışmışlar.

Birde full sürümü bir süre anlayana kadar oynamak lazım.Ancak o zaman net sonuç ortaya çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.