Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deren05

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep

Arkadaşlar bir iki sorum olacak.

ilk olarak us psn ile tr psn almak arasinda ne fark var. Ikisindede ön sipariş ile aldigimizda ayin 20 sinde oynamaya basliyormuyuz.

Birde on siparis ile aldigimizda ut yi web uzerinden ne zaman oynamaya basliyabilecegiz.

US alırsan 24 pack, TR alırsan 4 pack. US, TR'den iki gün önce çıkıyor. 15'inde web app açılıyor sanırım.

Ayrıca Ea Season Ticket ile TRden 6 gün önce çıkıyor. UStan alanlara önerim 25$ a kıyıp Season Ticketta almaları. Zira Fifa Pointslerde aşırı indirim oluyor (%35)

Yıllardır oynuyorum bu seasons ticketı bi türlü çözemedim,bi ümmeti Müslüman varsa anlatacak çok sevinirim.

Mesela 4600 Points 39,99$ iken %35 indirim yapıyor. Ayrıca Oyunu USA çıkış tarihinden 3 gün önce indirip oynayabiliyorsun.

Ama mutlaka USA Hesabı olmak zorunda. Ayrıca Türk Kredi kartları geçmediği için PSN Network Ön Ödemeli kart almak gerekiyor.

Bu işide Pcgamesupplyden gerçekleştiriyorsun. Çok düşük komisyon alıyor (10 $ için 1,99 , 20$ için 2,29 , 50$ için 6,99) ekstra para alıyor. Ben hep 20 lik alıyorum.

Diyebilirsiniz ki USA Hesabımda alırım , Pointsler için TR hesabımla oyuna girerim oradan alırım...

İşte o olay olmuyor. Çünkü oyun 1. Bölge oyunu olduğundan "Diskiniz veya Kopyanız 1. Bölge , fakat siz başka bir bölgeden satın alım gerçekleştiriyorsunuz. Lütfen 1. bölgeden giriş yapınız" uyarısı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bu ne abi ?

[simage]http://ima geshack.us/a/img199/9288/u1z7.jpg[/simage]

[simage]http://im ageshack.us/a/img542/1056/k485.jpg[/simage]

Ne var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bu ne abi ?

fifa 13'ün kopyası bildiğin

2-3 oyuncu gücü değişecek omuz hareketi yapacak diye 100 tl vermem

olurda son dakikada bi türkiye ligi eklenirse 200 tlye bile alırım

• türkiye ligi olaydı ömer şişmanoğlunun gangnam style dansınıda izlerdik

ayrıca kendine has gol sevinci olan drogbayı koymamışlar

• Fifa 13’ü baya geliştirdiklerini düşünüyorum..Pcde oynuyorum full hd çözünürlük 4xaa ile..Ps3te grafikler pcye göre bariz kötüydü onda ne olur bilemem. Grafik olarak biraz gelişme tabi yeni nesile saklıyorlar videolarda gördüğüm kadarıyla ama oynanabilirlik açısından çok şey değişmiş ben zorlandım açıkçası.Fifa 13 ile alakası yok kesinlikle.Momentumun etkisi cok azaltılmış.
    Grafik, Menüler, Sesler
    1-Menü geçişleri daha hızlanmış
    2-Oyun müziklerinden bazıları çok güzel.
    3-Grafikler ve oyuncu yüzleri bir nebze geliştirilmiş, çimler dışında sorun yok gibi.Tabi daha iyi olabilirdi. Beklentilerimin altında.
    4-Replaylar en büyük sorunlardan biriydi düzeltilmiş
    5-Seyirciler ve stad grafikleri gelişme göstermiş.Pixsel görüntü kalmamış.
    6-Spiker daha canlı sunum yapıyor.Taraftarlar daha oyunun içinde daha çok tepki gösteriyorlar pozisyonlara.
    7-Replaylerde ,Sevinçlerde veya oyuna girişlerde çok az fark olmakla birlikte bazen farklı kamera açıları kullanıyor.Neredeyse geçişler fifa 13 serisi ile birebir aynı diyebilirim.
    8-Menüler daha ayrıntılı olmuş.Pek çok bilgiyi direk görebiliyorsuz.pratik modlar,skilller,kontroller ve sevinçlerin nasıl yapılacağı direk eklenmiş.
    9-Formalarda hareketlenmeler görülüyor.Forma detayları arttırılmış.
    10-Top toplayıcı çocukların olduğu belirtilmişti sanırım yeni nesile eklenmiş.
    11-Maç arası önemli pozisyonları gösteriyor..Eskiden tek pozisyonu gösterir geçerdi.
    12-Squad menüsüne girmeden direk oyun durdurulup formasyon değiştirilebiliyor sağ analog ile.
    Oynanabilirlik
    1-Degajlara kafa vurup direk kaleciyle karşı karşıya kalma hatasıyla karşılaşmadım şimdilik.
    2-Top fiziği geliştirilmiş (degajlarlarda topun dönmesi,şutlar ve pasların ağırlığı)
    3-Animasyonlar arttırılmış daha yumuşak hale getirilmiş,oyuncu dönüşleri daha insansı olmuş giderken birden bire duramıyorsunuz,kendinizi öne atınca birden geri dönemiyorsunuz,ama driplinge kalkarken birden hızlanabiliyor)
    4-Omuz omuza mücadeleler dengelenmiş..
    5-Kaleciler zaten iyiydi daha iyi olmuş.Fakat şutlar gelişme gösterince farklı goller yiyebiliyorlar.
    6-Yapay zeka geliştirilmiş.Oyunda sizin defansta çok büyük baskı yapıyorlar birden topu ileri atıp çıkayım olmuyor cok zorluyor (bu iyi olmuş millet hep direk topu forvete ulaştırır yada kanatlara indirir hızlı hızlı kontraya çıkmaya calısırlardı.)
    7-Oyun kurma zorlaşmış rahat rahat pozisyon kuramıyorsunuz..
    8-Kartlar fauller tepkiler aynı gibi ama omuz omuza mücadelelere izin veriyor ufak tefek farklılklar var mesele omuzomuza mücadeleden çıkınca bir şey yok gibisinden elleri iki yana kaldırma falan var.)
    9-İmpact engine hataları yine görülmekle birlikte azaltılmış gibi.
    10-Pratik mod alıştırmaları çok geliştirilmiş yeni alıştırmalar eklenmiş.
    11- Momentum etkisi azaltılmış gibi geldi.
    12-Eskisi gibi forvet ve kanatlar cok fazla müdahale edip topu kapamıyor..defans ve orta saha daha rahat topu alıyor.
    13-Oyuncuları kontrolsüz kullanınca hatalar affedilmiyor oyuncu ağırlaşınca rakibin atacağı L1-Ara pası ile arkaya top atmak cok daha kolay olmuş kanaatimce.Ama dengeli yönetirseniz defansı arkaya atılan topları pique falan rövaşata ile çıkardığına tanık oldum.
    14-Rakip cok hızlı atağa kalkınca orta saha ve defans aşırı hızlanıp arkadaş müdahalede bulunuyor..Bu biraz abartı olmuş.
    15-Pas yollarını kapatmak zorlaşmış.Pas yollarını kapatmak yerine çoğunlukla müdahale etmemizi istiyor ama bu seferde müdahaleyi tam yapamayınca geri döner yetişirim olayı bitmiş.Dönüp gelene kadar top başka yerlere gidiyor.Top ayağınızdayken geri dönerim topu tutarım vs olaylarıda zorlaşmış..Oyuncular cok agır çünkü.
    16-Kafa toplarına denge gelmiş ibrahimoviçin yanından messi yükselip vurabilirdi bazende olsa şimdi bu durumla hiç karşılaşmadım..
    17-Kafa toplarına vurunca eskiden genelde senin adamına indirirdi.Şimdi duruma göre boş alana bile atıyor.
    18-Duran toplara ortaya biraz fazla basınca uçar giderdi şimdi sizin basışınıza göre mesafeyi ayarlıyor.
    19-Kaleciler artistlik paslarla top çıkarabiliyor.Mesela top dibine girerek döndürerek pası defansına bırakabiliyor.
    20-Stoperleri ve defansı kontralarda geri çekin az ileri bile sürseniz dönene kadar iş işten geçiyor.
    21-Freekicklerde baraj dışındaki oyuncular saçma sapan yer tutuyor.
    22-Pasları atmak daha zor eskisine göre.
    23-Futbolcu boyları biraz arttırılmış animasyonlarla desteklenince daha güzel görüntüler ortaya çıkıyor.
    24-Oyuncular ağırlaşmış,oyun akıcılaşmış ama yavaşlamış bir miktar özellikle utde daha rahat hissediliyor artık ut pace ağırlıklı bir mod olmaktan bir nebze kurtulmuş gibi.
    25-Atılan paslarda topları ayağından eskisine göre biraz daha açıyorlar.eskiden olsa biri gelir alır ama oyuncuların refleksleri azaltıldığından müdahale edemiyorlar.
    26-Ceza sahası dışından vurulan toplar birşekilde defansa çarpardı,önü açıksa bir şekilde kaleye gidiyor.

en önemlilerinden birisi
    Pasları atarken eskiden bu pas adama gitmeden rakip müdahale eder dediğiniz paslara rakip müdahale edemiyor o yüzden pasları riskli yerlere atmayı deneyin bence oyun anlayışı da buna paralel değişmiş illa geniş yerlere pas atmak zorunda kalmıyorsunuz...Yoksa başka türlü atak yapılmıyor baya zorladı beni başlarda..Yeni yeni açılıyorum..Ayrıca hızlı koşma tuşu neredeyse kullanılmayacak bir tuş haline gelmiş.Hızlı koşmaya basınca oyuncu sanki sağ analogu itmişcesine topu acıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 10 Eylül 2013; 21:04:49 >

• Arada fps düşmesi ve takılma sorununu benden başka yaşayan var mı?
  • Oyunda bir hızlanma mı mevcut bana mı öyle geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

türkiye ligi olaydı ömer şişmanoğlunun gangnam style dansınıda izlerdik

o son cr7 nin sevinişi beni benden aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: smeagol.gollum

quote:

aslında bu kadar oyuncuyla uğraşmak yerine sadece burak yılmazı koyabilirlermiş

• Tuş ayarlarını kalıcı olarak kaydetmenin bir yolu var mı?

• quote:

quote:

quote:

edit:ps3 e ne zaman gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smeagol.gollum -- 10 Eylül 2013; 18:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

http://www.easports.com/media/play/video/170290930

seneye de bunu düzeltip 130 tl ye koyarlar (ve ben yine alırım )

• smeagol.gollum kullanıcısına yanıt
    uk psn'e geldi

PlayStation Europe ‏@PlayStationEU 49m
    Heads-up: the FIFA 14 demo is now live on EU PlayStation Store. Enjoy!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianomhb -- 10 Eylül 2013; 19:04:28 >
  • quote:

Drogba gol sevinci oyunda mevcut zaten Sadece gerçekteki gibi kollarını sağa sola hareket ettirmiyordu sabit açıyordu oyunda fakat fifa 14 demo'da rast gele tuşlara basarak gol sevinçlerini denerken gördüm ki kollarını sağa sola açma şeysinide eklemişler

• Defans ve pas yolu kapatma anlayışı eskisi kadar rahat yapılamıyor mesela L2 ile pas yollarını kapatmayı tercih ederdim bu şekilde cok acık veriyor fifa 13e göre..
    Oyuncuya en yakın adamınız ile yanaşıp hemen Sag analog ile pas kapatacagınız adamı seçip R1 tuşuna basılı tutarak almazsa hemen bırakıp tekrar kesik kesik basarak en rahat defans yapılıyor..
    Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum defans yapmada da ,pres yapmada da fifa 13 kadar etkili olamıyorum..hızlıca iki adamı yönetemiyorum oyuncular aniden dönmediği için biraz zorluk çıkıyor defansta ve preste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 10 Eylül 2013; 19:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pianomhb

uk psn'e geldi

PlayStation Europe ‏@PlayStationEU 49m
    Heads-up: the FIFA 14 demo is now live on EU PlayStation Store. Enjoy!

Daha gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynadım bilgisayarı kapattım 1-2 saat. Sonra bilgisayarı tekrar açıp oyuna girmeye çalıştım hiçbir şey olmadı. Basıyorum basıyorum tepki vermiyor bilgisayar. Varmıdır bunun çözümünü bilen?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

edit:ps3 e ne zaman gelecek

Geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk psn ine mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.