Arkadaşlar bu kısımda fifa 14 ile ilgili tecrübeli olan arkadaşların özellikle benim gibi PES den gelen ve sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilecek paylaşımlarını bekliyorum.
Ilk mesajı ve ilk sıkıntıyı ben yazayım. Arkadaşlar ben Fifa'da çok yeneyim. Online modları henüz çözemedim. Bilgili olan arkadaşlar online modları kısaca açıklarsa sevinirim .
Pesteki gibi yaridirarak gitmek imkansız bunu bil 2. Si pes teki gibi illa ceza sahası na girmeye çalışma ceza sahasısinin dışından ds çok gol oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio
Pesteki gibi yaridirarak gitmek imkansız bunu bil 2. Si pes teki gibi illa ceza sahası na girmeye çalışma ceza sahasısinin dışından ds çok gol oluyor
Baleyle gayette yardırıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: omer_Faruk.
quote:
Bale ayrı bir dünya
quote:
quote:
quote:
Bale ayrı bir dünya
14 de ronaldodan hızlı koşuyor gavat
Hımm soruma cevap almadım ama bu bilgilerde iyi.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bale ayrı bir dünya
2 m coin arkadaş alicam da Formasını giyip teselli oluyorum
Fifa 14 kanatlardan koşup orta açarak gol atmak var, kanatlardan oynayamıyorsanız kaybedersiniz,
Peste ise Paslı oynamak önemlidir, fifada zaten L1+üçgen çok etkili, peste bununla pek atak yapılamıyor
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bale ayrı bir dünya
Nedense hiç ut başlamadım
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bale ayrı bir dünya
Nedense hiç ut başlamadım
Bende öyleydim bir kadro kur nasıl devamı geliyor bak
Zaman yokki ysg ye hazırlanıyorum
omer_Faruk.
kullanıcısına yanıt
Seasons dan devam ozaman
Aynen öyle
quote:
Seasons dan devam ozaman
Seasons nedir. Mantığı nedir. Nasıl başlar nasıl biter. Amaç nedir? aydınlatın beni
quote:
Orijinalden alıntı: ersinnkose
quote:
Seasons dan devam ozaman
Seasons nedir. Mantığı nedir. Nasıl başlar nasıl biter. Amaç nedir? aydınlatın beni
Div 10 dan 1 e kadar Hepsi zorluk seviyesi Her üst sezon için belli bir puan var
Season Modu : Division 10 dan başlayıp Division 1 e yükselme mücadelesi diyebiliriz.Her sezonda toplam 10 maç oynarsın.Bu maçlardan aldığın puanlara göre de division atlayabilir , düşebilir veya aynı Division da kalabilirsin.Bu puanlama sistemi Division atladıkça biraz daha zorlaşır.En büyük amaç tabiki Title yani kupa kazanmaktır. Ayrıca belirli zamanlarda season modunun içinde yer alan kupa sezonu açılır.Burada da eleme sistemiyle maç yapılır.4 maçı kazanırsan kupayı alırsın.Kupada alacağın galibiyet veya mağlubiyetler lige yansımaz. Rakiplerin seçtiğin takımın seviyesine göre gelir.Örneğin Real Madrid'i alıyorsan rakip olarak genelde Bayer Münih,Barcelona ayarında takımlar gelir.Arsenal olursan Napoli tarzı takımlarla karşılaşırsın. Division atladıkça oynayacağın rakiplerde zorlaşır.Gerçi şuanda Division 1 de bile oynamayı bilmeyen adamlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: M-StayWithMe
Season Modu : Division 10 dan başlayıp Division 1 e yükselme mücadelesi diyebiliriz.Her sezonda toplam 10 maç oynarsın.Bu maçlardan aldığın puanlara göre de division atlayabilir , düşebilir veya aynı Division da kalabilirsin.Bu puanlama sistemi Division atladıkça biraz daha zorlaşır.En büyük amaç tabiki Title yani kupa kazanmaktır. Ayrıca belirli zamanlarda season modunun içinde yer alan kupa sezonu açılır.Burada da eleme sistemiyle maç yapılır.4 maçı kazanırsan kupayı alırsın.Kupada alacağın galibiyet veya mağlubiyetler lige yansımaz. Rakiplerin seçtiğin takımın seviyesine göre gelir.Örneğin Real Madrid'i alıyorsan rakip olarak genelde Bayer Münih,Barcelona ayarında takımlar gelir.Arsenal olursan Napoli tarzı takımlarla karşılaşırsın. Division atladıkça oynayacağın rakiplerde zorlaşır.Gerçi şuanda Division 1 de bile oynamayı bilmeyen adamlar var.
Bilgi için teşekkürler.
Rica ederim.
Diğer online modlara ilgili bilgilerinizi de paylaşabilirseniz sevinirim.