Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adam ikinci yarı harika top oynadı,golün oluşmasında etkili oldu.Tabi size göbekli Ozanlar ile Xelçuk'lar müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waynei

Ozan insallah çapraz baglari kopar

Saçmalıyorsun
  • Hayret. Oğuzhan kusursuza yakındı bugün.
    Bu defanstaki Çağlar'ın da maşallahı vardı. Çocuk bildiğin ''Dur yolcu!!'' silüeti gibi sağlam durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 5 Eylül 2017; 23:42:43 >
  • Kaan Ayhan ve Çağlar çok iyiydi. Gerçekten savaştılar. Çok beğendim.

Günün en başarısız ismi Caner'di.

Gol de Oğuzhan sayesinde geldi. Gayet iyi oynadı.
    Anti tezi olarak sahaya bizim Ozan sürülünce az kalsın yiyorduk.

Edit: Nuri'yi unuttum. Bir başka Alman disiplini yemiş ahlaklı topçu. O da savaşanlardandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 5 Eylül 2017; 23:43:21 >
  • hırvatistanda berbattı forvetleri yok gibi oynadılar bu performansla hırvatlar fazla ileri gidemez bizim takım ortalamaydı oğuzhan iyi oynadı ozan yne rezil
  • 12 numara yine ozan tufanin isliklanmasini fb dusmanligina bagladi

Tamam fb dusmanligi var eyvallaha mehmet topal konyaspordami oynuyor

Su isleri gecin cocugun kendisine saygisi yok 90 kilo fbde 1.6 kazaniyir euro olarak 3 senedir fbde bir sey verdigi yok

Gecin su isleri bakin oguzhan adam kendini izletirken zeck veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tombik Ozan Tufan'ın Vida'nın sağından atıp solundan geçemediği pozisyona 20dk güldüm.
  • Günün adamları Nuri, Çağlar ve Oğuzhandı. Kaan da çok iyiydi. Mehmet Topal da saçmalamadı geçri. Savunmadakiler iyi iş çıkardı Hırvatistana karşı gerçekten.

Ama dediğim gibi o 3 isme helal olsun. Oğuzhan Nuri Hırvat orta sahasını kitledi, Çağlar da taş gibi durdu maşallah

• Burak yerine daha çalımcı forvet lazım. Ben burağı baştan beri hiç beğenmedim.

Bir maça da sevindik sonunda.

Bekler iyiydi ama duran toplar ve ortalarda çok kötü yerleştiler, tutulması gereken adamlar hep boştaydı, hatta perisic az kalsın bomboş yerden takıyordu yeminle işten bile değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Eylül 2017; 12:47:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Şaka maka Ukrayna yense lider oluyordu

Bırak Ukrayna'yı adam gibi kadroyla adam gibi oynasak lider bizdik şu anda. Ellerine gelen fırsatı teptiler. Önümüzdeki maçlarda hala şansımız var ama zor bence.

O kadar zor değil bence İzlanda'yı yeneriz gibime geliyor,Fin deplasmanı son maç illaki alınır.Tek sıkıntı ikincilik,play offları oynayamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-172B36D8C -- 5 Eylül 2017; 23:43:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Şaka maka Ukrayna yense lider oluyordu

Bırak Ukrayna'yı adam gibi kadroyla adam gibi oynasak lider bizdik şu anda. Ellerine gelen fırsatı teptiler. Önümüzdeki maçlarda hala şansımız var ama zor bence.

Kaan'la Çağlar çok güzeldi ya. Altın gibi çocuklar

Demirkol giydirmeye başladı yabancı sınırı isteyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 5 Eylül 2017; 23:43:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocaam bu maç diğer futbolculara göre kalitesinin altında bir futbol oynadı doğru fakat şartlarıda düşünmek lazım. Önü sürekli doluydu ve düzgün giden topları bile yerine ulaşamadı. Oğuzhanın rakibe kaptırdıgı topuk pası ozanın geriye attığı top gibi büyük hatalar varken bu adama bukadar yüklenilmesini anlamadım, yoksa çok iyi oynadı diye bir iddiam yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 5 Eylül 2017; 23:43:32 >
  • Helal size be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan ayhan ve çağlar inanilmaz iyi oynadilar cok begendim adamlar almanyada oynuyorlar belli oluyor

Nuri almanyada

Gercekten helal

• Ozan yerine emre girebilirdi ben anliyorum gercekten gormuyorlar mi teknik heyet neyin ne oldugunu. Hakikatten insan farkli dusunuyor. Bile bile neden kadroya alirsin ki ? Bildigimden degil ama ozanin yerine gecebilicek bir mevkide turkiyede baska adam yok mu? Illa 4 buyuklerde oynuyor diye almak zorundalar mi

• İlk yarıda süperdi hocam valla

• Beyler Hırvatistan'dan Modric'i transfer edemiyor muyuz ya, rakipte olmasına rağmen mest etti her zamanki gibi

Bu arada Çağlar, Ozi ve Kaan'a helal olsun, gerçekten iyi oynadılar. Nuri de işini iyi yaptı.

• Enes Ünal niye alınmıyor bu takıma

• TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon la. Adamlar Hirvatistanım falan yazıyordu taktik mi yazayım

Yallah

• Şimdi ben sorarım ve hoca sen Ukrayna maçına neden bu kadroyla çıkmadın? Neden gerekli hamleyi yapmadın?!!!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.