Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm ortaları kötüydü, hepimiz izledik, çok da pres yemeden orta açtı zaten ve sürekli çuvalladı bu çok net. Herkes onu programlarda eleştirecektir izle ve gör kardeşim.

Bi ardaya attığı kısa havadan pas isabetliydi.
  • Enes Ünal'ın kadroya alınmamasının sebebini bilen var mı? Bana soracak olursanız Mor'a, Burak'a ve Cenk'e beş çekebilecek yetenekte.
  • Takım çok iyidi bu kadroyu Ukrayna maçında çıkarsak kesinlikle yenerdik bu arada Caner çok kötüydü bi iki ters kademe girdi ama yinede kötüydü düzgün orta açamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki maçı kazandığımız taktirde her halükarda ilk ikiye giriyoruz.

hele son maçta ukrayda içeride hırvatistan ile berabere kalırsa lider çıkıyoruz.

iki maçı alırsak dünya kupasındayız bana göre. deplasmanlarda kötü olan hırvatistan içeride iyi olan ukraynayı kolay mağlup edemez, kolay yenilmez de, çünkü yenilirlerse iş onlar adına bitiyor. tam beraberlik maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Sen ne diyon la. Adamlar Hirvatistanım falan yazıyordu taktik mi yazayım

Yallah

Ulan boş boş konuşuyon her konuda yallah anime konu dışı çöplerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın kazanıldığını Arda oyundan çıkarken gülüyordu ve mutluydu o an anladım. Biz bu maçı alacağız erken veya geç ama bu gol gelecek dedim içimden.

• Arsız arda oyundan çıkınca milli takım anında düzeldi.
  • Ukrayna maçında Ozan tufanı 11 de başlatıp oğuzhanı yedek oturtanlar utansın.

Ozan ı yine sonradan oyuna aldı ve kritik yerde top kaybetti, bunun gol mü olması lazımdı bu adamın milli takımdan kovulması için?

Birisi çıksın açıklasın siz taraftar ve yorumcular hiç bir şeyden anlamıyorsunuz bu adamın şu özellikleri var, şu işe yarıyor desin biz de anlayalım. Teknik direktörlerin görüp bizim göremediğimiz nedir?

• 2018 Yazında ben milli takımı izlemek istiyorum, zaten kaç tane turnuva kaçırdık yeter yeminle..
  • Futbol olarak Hırvatlar kazandı,ancak skor olarak Milli Takım şans eseri atılan golle 3 puanı aldı.

Hırvatlar'ın tek eksiği pozisyonları laubali harcamaları ve net bir santraforlarının olmayışı,gerçi Kaliniç Milan'a transfer oldu daha yeni.Yine de Türk Milli Takımından 2 gömlek iyiler orası kesin.

Toplu ve topsuz oyunda ezildik,Hırvatlar gününde olsa ilk yarı 0-2 ile giderdik soyunma odasına.Zaten Burak kırmızı kart ve penaltı ile cezalandırılacaktı göremediler elle oynamasını.

Sonuç olarak kaos futbolu kazandı şans ile,kimse umut çiçekleri beslemesin bu organizasyondan
  • Maçı yendik yabancı sınırı şu an iyi.

-Lucescu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Modric'in soybagini arastirsalar keske. Belki bir taraftan Türk oldugu falan cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Şimdi ben sorarım ve hoca sen Ukrayna maçına neden bu kadroyla çıkmadın? Neden gerekli hamleyi yapmadın?!!!

İnsan ister istemez bilerek mi yaptı diye düşünüyor sırf şu yabancı muhabbetini gündeme koymak için. Vallahi beklenir bunlardan bak, o kadar ahlaksız, karaktersiz herifler yönetiyor Türk futbolunu. Doğru adamları seçersen milli takım gruptaki takımların hiçbirinden kötü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Enes Ünal niye alınmıyor bu takıma

Enesin eski sakatlığı nüks etmişti antrenmanda bu yüzden enesi kadrodan çıkardılar baya oldu ve almıyorlar kasıkta problemi var bilinçli yapılan birşey değil milli takım ve İspanya da aynı anda oynarsa sakatlık yaşar.

• Ceza sahası dışından basiretsiz gereksiz bir şut sonrasında bir okadar amatörce bir kaleci hatası sayesinde bulduğumuz gol ile aldığımız maç oldu.

Ben bizim milli takımımız kadar yer tutmasını bilmeyen,kafasını kaldırıp oyun oynayan bir tane oyuncu bulundurmayan bir takım görmedim.

Şansımıza ki rakibin konsantrasyonunu bozan müthiş bir seyirci desteğimiz vardı.Oynayamadı hırvatlar..

Ama önümüzde kazanmamız dahilinde gruptan çıkma şansımızın olduğu 2 maç daha var.1 tanesi de İzlanda maçı ki bu takımla bu beceriksizlerle bizim izlandadan puan almamız imkansız hayal.

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Bir ara Manduzkic topu ayağına alırken Çağların mühadelesi penaltı getirecek diye korktum ama genç olduğu halde çok iyi bir futbolcu.

• Demekki neymiş düzgün ilk11 sahaya sürünce milli takım oynuyomuş her ne kadar az atak yapsakta çok iyi pas yaptık

Mehmet topalın yerine stoper oynayabilir mehmet topal ozan yerine değişiklikte kullanılabilirdi

Caner her ne kadar çok sevsemde bugün kötüydü bu caneri çok az izlettirir bize fakat kötü olma lüksü yoktu

Hakan çalhanoğlu sahadaki kayıp adamdı ayağına top gelince etkili olamadı

Arda hırsı defansa yardımı süperdi ama eski çalımlarından eser yok özledik o ardayı daha tecrübeli oynuyo

Burak ve cenk pek yapıcak bir şeyleri yoktu presten başka

Oğuzhan Özyakup Nuri Şahin Çağlar Ve Kaan maçın yıldızıdır.

Özellikle oğuzhan tam bir takım beyni çok zeki ve çok iyi pas atıyo

• Çağlar terminatör gibi olmus faul yapmadan döve döve sindiriyor rakibi kapiyor topu seneye epl'de.

• Ukrayna baya kötü takım bunlara nasıl yenildik

• Tebrikler Türkiyem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.