Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda mac icinde 5 dk gozuktu tamamen hayalet hele 2. Yari rezil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaşlar şu takım muhabbetlerini bırakın yav. Ozi gayet iyi oynadı, çok mutlu oldum açıkçası. Geçen elemelerde Selçuk gol atınca veya 2008'de Semih gol atınca tüm taraftarlar olacak sevinmedik mi? Milli takım bu beyler, lütfen bilincinde olalım.

2 maçımız var, yenersek gelsin playofflar

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    adam kayırıyolar bildiğin ya ozanı neden herkes inatla oynatma çabasında kafayı yiyeceğim

• Nuri oğuzhan kaan çağlar çok iyilerdi ilk maçta oynasalar belki şuanda liderdik

• Hakan dışında herkesi beğendim. Mümkünse hakan oynamasın bugün ki 11 iyiydi. Bu 11 ideal olabilir. Burak , cenk yerine bir orta saha olabilir.

Hakan yerine emre mor ile ideal 11 bu olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir seyircisine ve stadına bayıldım galibiyette payları büyük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    Kadro mühendisliği hatası, ayrıca hakem hataları. İlk gol ofsayt ikinci gol auttan ama o kadar kötü oynadık ki bunları konuşmaya fırsat gelmedi.

• Maçın adamı Çağlar
    Maçın vasatı Caner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Hakan dışında herkesi beğendim. Mümkünse hakan oynamasın bugün ki 11 iyiydi. Bu 11 ideal olabilir. Burak , cenk yerine bir orta saha olabilir.

Hakan yerine emre mor ile ideal 11 bu olmalı.

Emre mor 11 oyuncusu şuan için değil fizik olarak yetersiz ancak ikinci yarıda iş yapabilir..

Bu arada Caner de iyi değildi bu kadroya bağlı sol bek bulunması gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir'de El Clasico Rüzgarı

• Ukranya ve hırvatistan maçlarındaki hakem hatalarını görünce ülkemin hakem hatalari basit kaliyor

• Bu arada Ozan'ı seyirciler ilk önce yuhladılar, sonra Burak ellerini kaldırıp yapmayın alkış falan deyince, terse döndü. Milli takım olsun, kendi futbolcun olsun yuhlamanın bir anlamı yok. Oyuncuyu daha çok strese sokuyor, oynayacağı varsa da oynayamıyor. Hiç gerek yok böyle şeylere.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Hakan kotu muydu? Adamin en buyuk eksikligi topsuz oyun ki bugun adam her pozisyonda vardi gidip geldi

En cok siritan biri varsa cenk,canerdir

Caner mal mal ortalar kesti

Cenk cok pozisyon harcadi burak gibi olabilmesi icin baya kasmasi gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ kanata emremor, forvet burak cenk, tilki oğuzhan banko oynamalı, çalhanoğlu 2 maçtır yok koy kenara, gerisini ayarlasın, yarım devrelik ardayla emreyle zor.

• Ozan oyuna girmeden yuhaliyorlar. Iki depar atıp artislik yapan arda alkışlanıyor . Hadi gidin işinize

• Helal olsun sizeee beeeeeeee

Oğuzhan&Cenk&Caner size de kocaman alkış
  • Bu arada ilk yarı Nuri'yi eleştiren gördüm burda adam tek başına orta sahayı toparladı
  • - Caner orta kesemedi hiç

- Arda hızlı ataklarda topu geriye çok bıraktı atak kesti

- Oğuzhan heyecan yapmadan güzel oynadı. Nuri de öyle.

- Kaleci de heyecan yapmadı Dengeli zamanlarda uçtu havaya

- Ozan'ın girmesi resmen rezillik. Biri şu adamı anlatsın lucescuya zaten oyunda da hatalı pas yaptı atak oldu onun yuzunden 85'de.

- Burak Birşey yapmadı , Cenk güzel takip etti topu gol oldu

- Mehmet topal ukrayna maçına göre daha iyiydi

- Hakan hata yapmadı ama katkısı da olmadı pek

- Çağlar çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Şimdi ben sorarım ve hoca sen Ukrayna maçına neden bu kadroyla çıkmadın? Neden gerekli hamleyi yapmadın?!!!

İnsan ister istemez bilerek mi yaptı diye düşünüyor sırf şu yabancı muhabbetini gündeme koymak için. Vallahi beklenir bunlardan bak, o kadar ahlaksız, karaktersiz herifler yönetiyor Türk futbolunu. Doğru adamları seçersen milli takım gruptaki takımların hiçbirinden kötü değil.

+1

Aslında şu gruba bakınca iyi bir düzenlemeyle 1 veya 2. olmak için bu kadar zorlanmazdık. Ama malum, futbol da leş yöneticilerin elinde maalesef.
  • Daha oncede soylemistim. Tek tek bakıldığında kadromuz cok iyi. Önemli olan nokta dogru kadro ve taktigi cikarmakti. Bugun bunu nispeten yaparak, nispeten diyorum cunku birkac oyuncumuz yine yanlis yerde oynadi Hirvatistan gibi bir takimi yenmeyi basardik.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.