Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşverin beyler önemli olan ADAMlıktı Arda DELİKANLI gibi sahaya çıktı ve oynadı.Hiç çıkmayadabilirdi ama o ADAM gibi oynamayı tercih etti.Hadi instagramdan ADAMlık paylaşımını bekliyoruz paşam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canı sıkılır ayakkabı fırlatır, canı sıkılır gazeteci döver, sosyal medyada atarlı giderli şeyler yazar, ortalığı karıştırır ve bu şımarıklıklarına rağmen el üstünde tutulur. Hatta sanki milli takımın Arda'ya ihtiyacı varmış gibi davranılır. Bir yere kadar yeteneğiyle tırmanıp tırmandığı yerde yeteneğinden farklı şeylerle kalmaya çalıştı. Bravo Arda, sosyal medyadan bir giderli mesaj daha bekliyoruz. Ne de olsa "adamlık" bunu gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Hırvatistan maçında Hırvatistan top oynamadı sen neden bahsediyorsun? Eğer o maçı Hırvatistan alsa zaten şanslı bir şekilde kazanmış olacaklardı. İlk maçı kastetmiyorsun değil mi? Hırvatların doğru dürüst atağı yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonSlow

Dünya kupası neyimize

Suriye Libya gibi ülkelerin turnuvalarına katılmalıyız

Suriyeli futbolcu yetiştirmeliyiz

Suriye katılıyor dünya kupasına benim canım ülkemi kıyaslama kendi eğitimsiz ülkenle hiç eğitim yok Türkiyede Suriyede inanılmaz bir eğitim var dünya kupasına gidecez bu sayede.. Benim milli takımım suriye artık.
  • Yabancı siniri gelmeli hebele hübele

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Zaten sen çok anlıyorsun futboldan burdan çıkmadığına göre belli kişileri eleştirip futboldan anlamamaya devam edin. Takılın aynı kişilere. Muhtemelen Fatih Terim Arda'yı kadroya almadı diye Fatih Terim'i eleştiren kişilerden birisin senle konuşmaya gerek yok.
  • Milli takım kreş değil, milletin şımarık bebelerine bakmak gibi bir yükümlülüğü yok.

• Konuşmaya vakit ayırmaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 330 bin nüfuslu İzlanda karşısında kendi sahamızda hiç pozisyonumuz yok. 3 attılar 5 kaçırdılar. İçeride ve dışarıda yenildik. İflas eden Türk futbolunun durumu bu. 20 sene daha göremeyiz.

Birisi Türk futbolunun reçetesi Dursun başkandır demiş. Şu vaziyette bile dalga geçmenin anlamı yok. Şakası bile kötü.
  • Gecede 3 tane club dolasarak maca hazirlanan adam gibi adamlar!!! oldugu surece bu milli takim benim milli takimim degil.kimse kusura bakmasin ne bekliyordunuz o kadar emindim ki bu rezilligi yasayacagimizin.iddaami da oynadim izlandayi da doya doya destekledim.

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8

• Arda Turan :

Bugün izlandaya kaybetmiş olabiliriz ama çok şükür adamlığımızdan asla taviz vermedik .. Hayırlı cumalar..

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    +Emre Belezoğlu sadece frikik attı diye haftanın 11'ine girmedi

-Futboldan anlmıyorsun, Fatih Terim Arda bilmem ne...

Emre Braga maçında çok iyi oynadı. frikiği çıkar yine sahanın en iyisiydi.

• Yabancı sınırı diyene çok pis küfür ederim. 300 bin kusur nüfuslu İzlanda dünya kupasına giderken senin 80 milyonluk nüfusun kendi evinde gol pozisyonuna giremiyor. Yabancı sınırı diye yırtınan kişilere bakın. Hep tek tip tayfa. Bakın bugün bir antrenörseniz ve iş arıyorsanız size ilk sorulan şey parti üyeliğiniz. Bu işlerde olan varsa dediğime kesinlikle katılır. Futbol piyasası bile ranta odaklanmış başarıya değil. Herkes kendine düşen maddi payi almak istiyor. Hiç haketmediği halde.

• Yılmaz Vural ne söylediyse doğru. Kimse kusura bakmasın. Hep oyuncuları ruhsuzlukla suçluyoruz sadece taktiğe bağlıyoruz. Ama çok daha derinde bişeylerin yanlış olduğu net. Yoksa şunu soksa bunu çıkarsa yok şöyle taktik yapsa diye daha çok konuşuruz. Ortada sadece taktik değişikliği oyuncu değişikliği ile halledilmeyecek şeylerin olduğu ortada.

Bu arada Lucescu ömründe ilk defa mı bir takım yönetiyor. Yada ne bileyim futbol u mu hiç bilmiyor oyuncularımızı mı hiç bilmiyor izlanda'yı mı ? Ne yapıyor bu Lucescu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 6 Ekim 2017; 23:49:20 >
    Yav he sorsan Başakşehir-Braga maçında harika top oynadı sanacak insanlar. 3 tane isabetli şutu var Başakşehir'in 1 tanesi zaten frikik. Aman doğru bitmiş Braga'ya vasat Braga'ya karşı muhteşem oynadı haftanın 11'ine seçildi Emre Milli takımda oynamalı. Futboldan anlamadığını burda belli ettin daha fazla yazma. Ayrıca bana boş yapma diyorsun ya 1 gram anlamıyorsun futboldan.

Ooo Emre Braga maçında çok iyi oynadı hemen Milli Takım'a seçilmeli. Yerel ligde döktürüyor hemen İzlanda gibi fizik gücü sağlam olan bir takıma karşı ilk 11 başlamalı haklısın. Çok iyi anlıyorsun futboldan.

Muhtemelen Emre'yi de oylarla siz falan seçtiniz değil mi? Onu da beklerim merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Ekim 2017; 23:48:17 >
  • lazz48 L kullanıcısına yanıt
    dostum süper iş yapmışsın, 7 harbi çok çok iyi oran ve üstelik kesin gibiydi. keşke ben de oynasaydım
  • Biri Arda’nın İnstagram paylaşımı.Diğeri İzlandalı futbolcunun İnstagram paylaşımı.Türk Futbolunun özeti.Adamlık delikanlılık demeyle olmuyor bu işler.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Yahu konu ne, sen nereye getiriyorsun? He tamam öyleyim sizin köy daha büyük

Tamam tamam argüman bulamayınca saçmalamaya başla. İşte tartışmadan anlamayan bir insanla futbol konuşmaya çalışmak. İmkansız biliyorum o yüzden daha fazla yazmayacağım.
  • Arda yı gördüğümde midem ekşiyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.