Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
14.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda oyundan çıkarken gülüyor. Emre taraftar ıslıklamasını sürdürünce küfür etti ki o anda kamerayı değiştirdiler. Şu adamları gönderme vakti gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Biri Arda’nın İnstagram paylaşımı.Diğeri İzlandalı futbolcunun İnstagram paylaşımı.Türk Futbolunun özeti.Adamlık delikanlılık demeyle olmuyor bu işler.

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8

Tazı gibi herifler aldıkları paranın hakkını veriyorlar hepsi fizikli tipler. Bizimkiler de anca delikanlılık taslasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Egede dağlar denize diktir

• Beyler ben dışardan geldim, maçın ilk yarısında golleri gördüm dedim iyi ki oturup izlememişim. En iyisi ben konuyu sildiriyim, bunlar da hiç yaşanmamış gibi davranalım.
  • Rıdvan hoca olayı özetliyor. Lucescu sözüm ona gece gündüz bu maça çalışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Yav he sorsan Başakşehir-Braga maçında harika top oynadı sanacak insanlar. 3 tane isabetli şutu var Başakşehir'in 1 tanesi zaten frikik. Aman doğru bitmiş Braga'ya vasat Braga'ya karşı muhteşem oynadı haftanın 11'ine seçildi Emre Milli takımda oynamalı. Futboldan anlamadığını burda belli ettin daha fazla yazma. Ayrıca bana boş yapma diyorsun ya 1 gram anlamıyorsun futboldan.

Ooo Emre Braga maçında çok iyi oynadı hemen Milli Takım'a seçilmeli. Yerel ligde döktürüyor hemen İzlanda gibi fizik gücü sağlam olan bir takıma karşı ilk 11 başlamalı haklısın. Çok iyi anlıyorsun futboldan.

Muhtemelen Emre'yi de oylarla siz falan seçtiniz değil mi? Onu da beklerim merak etmeyin.

Bence sen futbol hakkında yorum yapma. Görevi oyunu yönlendirmek olan orta saha oyuncusunu şuta göre değerlendiriyorsan hele ki. Arkadaş senin hakkında ne söylediyse doğru söylemiş yani. Emre'nin 15 dakika oyunda olmaması başakşehir i şampiyonlar liginden etti. Emre oyundan çıkanca takım dibi gördü hemen. 3 tane isabetli şutu var biri frikik demende gerçekten çok futbol yoksunu olduğunu kanıtlıyor. İzleyenler görüyor zaten Emre'yi ne olduğunu biliyor. Emin ol futboldan gram anlamayan sensin.

• Futbolu siyasetle boyadılar.
    Ülkenin geleceği gibi Türk futbolunun da bir geleceği yok boşuna kendinizi üzmeyin gençler.
  • Hala yazıyor bana. Haftanın 11ine girdi diye Milli Takım'a seçilmesinin doğru olduğunu düşünen adamın bana yazması kadar saçma bir şey yok. Hem karşısındakinin futboldan anlamadığını düşünür hem de 1 maçla harika oyuncu falan demeye devam eder ki o kişi 37 yaşına gelmiş orta sahada gram direnç göstermeyen birisi olmasına rağmen. Tamam en iyi siz anlıyorsunuz futboldan.
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Emre mi oyunu yönlendirmesi gereken adam yoksa onun yapması gereken işi Arda zaten yapmıyor mu? Bu durumda Emre'nin şu maçta ilk 11de ya da kadroda olmasının bile bir anlamı yok. Futbolda oyuncuların mevkisini ayırt edemiyorsunuz daha. Emre'nin 5 numara olarak görevi sahada en çok koşan ve en doğru pası dağıtmak olmalı. Eğer tek bir görevini ihmal ederse o maçtan iflah olamazsın. 10 numara zaten oyunu yönlendiren adam 5 numara sadece topun defanstan ileriye taşınmasında görevli. Futbolda oyuncu mevkisinin ne anlama geldiğini bana yazsana bi bekliyorum.

Emre'nin 15 dakika sahada olmaması mı Başakşehir'i Şampiyonlar Ligi'nden etti? Yoksa zaten nefesleri yetmediği için mi elendiler?

Futbolcularının mevkilerinin ve görevlerinin ne olduğunu öğren. 5 numaradan 10 numara gibi oynamasını bekleme.

Lothar Matthaus'un nasıl bir futbolcu olduğunu ve sahada yapması gerekenin ne olduğunu öğren sonra Emre'nin sahadaki görevini bana söylersin. Sahada yatan bir 5 numaraya ihtiyacımız yok enerjik olan ve direnç sağlayan 5 numara lazım.

Bu arada Emre, Nuri, Arda aynı anda sahada hani görev diyorsun ya aynı tipte oyuncuların 3ü ilk 11de çok mantıklı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Ekim 2017; 0:2:11 >

• rıdvan'ı dinlendim, beynim yandı.
    "emre mor, arda... takımlarında oynamıyor. lucescu kendi takımlarında oynayanları oynatmak istiyor" dedi. sonra da "izlanda'nın sol beki bristol city'den yedek olan adam bizi mahvetti" diyor. demek ki bir önemi yok oynayıp oynamamasının. bunları demeden önce de hakan milan'da, arda barça'da diyerek övüyordu takımı. her söylediği birbiriyle çelişiyor.
    yabancı kuralı için ön yalama çalışması bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 6 Ekim 2017; 23:59:44 >
  • şu ülkede futbola harcanan paralar eğitime harcansaydı şimdiye güney kore olmuştuk.

• Adamin dibi olan Arda 3-0 yenik durumda oyundan aliniyor surat ifadesine bir bakin.Bu gece de gece kuluplerinde sabahi etmezse ben bir sey bilmiyorum.Cunku adamlik ve karakter sahibi olmak bunu gerektirir.

• Kariyerinde her yıl bir kulüpten kovulan senede 2-3 takım değiştiren Yılmaz Vural TV 8 de hala millete akıl veriyor. Hayatın boyunca kaç yerli oyuncu yetiştirdin, Türk futboluna kazandırdın? 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

o degilde caner gibi adamlar var her yil 4-5 milyon euro aliyorlar ... kafayi yiycem. adam iki tane medya mali doyurdu. hatta sonuncusu icin miami`den 7 milyon dolarlik ev almis.

kafayi yiycem ya. ben haftada 5 gun 2500 euroya calisiyorum ki vergi mergi dusunce elime 1950 euro kaliyor. boyle tipler benim 300 senede kazanacagimi 3 senede kazaniyor. deliriyorum.

Delirmeye devam et caner iyi futbolcu sen hiçbir şeysin.

bunu diyeninde aylik geliri 20.000 TL olmali :D ama baba parasi ile gecinen veledin birinin ettigi laflar.

ervet caner gibiler yolunu bulur turkiye de... italyanlar 2 ay bile barindirmadi onu ... senin gibilerinin uzerinden edindigi paralarla hayatini yasiyacak sen ise bir seye sap olamadan gitmis olacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Emre mi oyunu yönlendirmesi gereken adam yoksa onun yapması gereken işi Arda zaten yapmıyor mu? Bu durumda Emre'nin şu maçta ilk 11de ya da kadroda olmasının bile bir anlamı yok. Futbolda oyuncuların mevkisini ayırt edemiyorsunuz daha. Emre'nin 5 numara olarak görevi sahada en çok koşan ve en doğru pası dağıtmak olmalı. Eğer tek bir görevini ihmal ederse o maçtan iflah olamazsın. 10 numara zaten oyunu yönlendiren adam 5 numara sadece topun defanstan ileriye taşınmasında görevli. Futbolda oyuncu mevkisinin ne anlama geldiğini bana yazsana bi bekliyorum.

Emre'nin 15 dakika sahada olmaması mı Başakşehir'i Şampiyonlar Ligi'nden etti? Yoksa zaten nefesleri yetmediği için mi elendiler?

Futbolcularının mevkilerinin ve görevlerinin ne olduğunu öğren. 5 numaradan 10 numara gibi oynamasını bekleme.

Lothar Matthaus'un nasıl bir futbolcu olduğunu ve sahada yapması gerekenin ne olduğunu öğren sonra Emre'nin sahadaki görevini bana söylersin. Sahada yatan bir 5 numaraya ihtiyacımız yok enerjik olan ve direnç sağlayan 5 numara lazım.

Bu arada Emre, Nuri, Arda aynı anda sahada hani görev diyorsun ya aynı tipte oyuncuların 3ü ilk 11de çok mantıklı değil mi?

Fazlasıyla oynuyor zaten Emre. Başakşehir'de oyunu yönlendiren o. Nefesleri kesildikleri için değil Emre çıkar çıkmaz pas trafiğini kaybedip rakibe rahat pozisyon verdiler. Topu biraz daha ayakta tutmaları yeterliydi. Milli takımdan değil Başakşehir'en ve Emre'den bahsediyorum. Ve şunu iyi bilki başakşehirde oyunu yönlendiren kişi Emre'nin ta kendisidir. Elbette tek başına değildir ve ana faktördür. Bir çok kez şahit olduk Emre'nin olmayışıyla başakşehirin değişen oyun stiline. Ve sahada en çok koşan adam ve en doğru pası dağıtmak olmalı ama oyunu yönlendirmek olmamalı çok enteresan.
    Kurduğun şu cümleye bakarmısın :
    " Emre'nin 5 numara olarak görevi sahada en çok koşan ve en doğru pası dağıtmak olmalı. Eğer tek bir görevini ihmal ederse o maçtan iflah olamazsın. 10 numara zaten oyunu yönlendiren adam 5 numara sadece topun defanstan ileriye taşınmasında görevli."

Sonrada sahada en çok koşacak pas dağıtacak adamı zaten 3 şutu var diyorsun ardındanda oyuncu mevkisinin ne anlama geldiğini söylesene bi diyorsun sen ciddi misin şaka mı yapıyorsun.

• İyi ki izlememişim maçı.

Umarım yabancı sınırlaması saçmalığına tekrar başlamazlar.
  • Ülke olarak nasıl 3. Dünya memleketi olduğumuzu bugun bu skorla daha iyi anladık.

Liyakat denen sistemin aslında bir ülke için atar damar olduğunu bir kez daha öğrenmiş olduk.

80 milyon nüfustan lionel messi cr7 gibi adamlar gelmesini bekleyen ve bunlar olmazsa altyapıda heba olup yitip giden genç kardeşlerime selam olsun

Bu salak alt yapı sorumluları kulüpler olduğu sürece yılda 1 tane bile adam cıkartamazsınız

17 yas altı milli takım secmelerine katılmış eski bir profesyonel sol bek olarak sunu rahatlıkla söyleyebilirim o dönemle bu dönem arasında hiçbir ama hiç bir fark yok aksine daha berbat bir durumda ülke altyapısı

Bu ülke sporcu falan yetiştiremez çünkü en önemli temel taş bu eğitim denen bütün gelişmiş ülkelerin kamyonla para döktüğü şey bizde 6 ayda bir sistemi değişen sıradan bir devlet meselesi tıpkı belediyelerdeki fen işleri gibi acaba bu yıl nereyi yamalasak diye düşünüyorlar.

Bu ülkeyi her anlamda bu hale getiren çiftliğe döndürüp anasını ünleten herkesi kahrü bela eyle yarabbim

• Bu altyapı muhabbetinede sokarlar. Yetiştirmediğimiz halimi bile kadro değeri oladak adamların 3 katıyız. Fransayla oynamadık amk. Takımda sistem namına bir cacık yok. Saldım çayıra mevlam kayıra formatında oynadık. Oyuncularda zaten direk düştüler oyundan.

Adam gibi bir tdyle istikrarlı oynasalar en azından izlanda gibi takımlara madara olmayız.

Şu an Fatih Terim bile olsa bu bunak lucescudan iyi oynatırdı. Ukrayna izlanda maçlarında mal gibi oynattı. Sonuç fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 7 Ekim 2017; 0:13:34 >
  • cb dediği için sınır gelecek yüksek ihtimalle
  • Ya beyler neyin analizini yapıyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Tayyip, Başbakanı Binali, Muhalefeti Kılıçdar ve Bahçeli, Spor Bakanı Makine Mühendisi, Eğitim Bakanı eski Savunma Bakanı, Futbol Federasyon Başkanı dolandırıcı, Basketbol Federasyon Başkanı Dopingli, en popüler şarkıcısı Aleyna Tilki, en çok izlenen programı Survivor olan ve halen sorunun nerede olduğunu çözemeyen 80 milyonluk ülkede neyin analizini yapıyorsunuz?

Çok basit iki ders var. Bak bütün dersleri kes sadece İnsanlığa Giriş ve Dün Kültürü Dersini 1 sene adam gibi ver. Sorun çözmeye başlarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.