Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
0
Favori
14.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyasetin bulaştığı hiçbir spor dalında başarı olmaz. Liyakat'dan uzaklaşırsan bugün olduğu gibi her daim başarısızlığa mahkum olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8

Bugün yenilmiş olabiliriz ama Allaha şükür adamligimizdan taviz vermedik . hayırlı cumalar

Her şey futbol değildir. Kızlar instadan ekleyin konuşalım.

insta:ardaturan :d

• hayırlısı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 17:27:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Emre'den Matthaus Mehmet Topal'dan Beckenbauer yaratmaya çalışırsan sonucu da bu oluyor. Futbolcular ne yapması gerektiğini, nasıl oynaması gerektiğini bilmiyorlar ki. Sadece bu 2 futbolcuyu kastetmiyorum genel anlamda böyle. Ne yazık ki futbolcularımız da futbol oynamayı bilmiyorlar. Pozisyon almayı, alan değişimini, araya kaçmayı, defans yapmayı kısacası hiçbir şeyi bilmiyorlar.

Mehmet topaldan mascherano yaratmaya çalışırsan boyle saplarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuri emre oğuzhan arda ortasahası da ayrı bir şey.

ön libero : 10 numara koysan sırıtmayacak naif nuri şahin
    8 numara: ne kadar kaliteli olsa da 37'lik emre belözoğlu
    kanat: 1 dakika bile oynamayan arda turan

böyle bir kadro olabilir mi
  • Futbolu,futbol'dan gelen kisiler yönetsin altyapıyı ver tugay kerimoğlu , veya oğuz çetine
    milli takıma sergen,hasan şaş,ilhan tandemini yap biz zaten turnuva kaybetmeye alışığız 2 turnuva kaybeder belki bu ekip, ama zaman geçtikce birşeyler yoluna girer en azından sahada istediğimiz futbolu görürüz
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Takımı rezil rüsva ettiler hocam.Arda sahada yoktu yedek kulübesine gelirken tavırları hattrick yapıp oyundan çıkmış gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Takımı rezil rüsva ettiler hocam.Arda sahada yoktu yedek kulübesine gelirken tavırları hattrick yapıp oyundan çıkmış gibi.

ADAMLIKLARI YETER HOCAM
    ARDA NIN ADAMLIĞI SAYESİNDE 4-3 KAZANDIK SAYILIYOR BAKMAYIN ŞUAN SKOR ÖYLE GÖRÜNMÜYOR AMA YARIN KARAR AÇIKLACANACAK
    GÖRÜRSÜNÜZ..
  • Bursadan harun kalede

Kaan çağlar ömer toprak solbek

Defansif os - oğuzhan

Emre mor-hakan-cengiz

Enes ünal (cenk)

Vs vs ilk aklıma gelenleri yazdım. Böyle bi takımla başlamamız sonraki turnuva elemelerine.

Serdar aziz,ciğerci,yunus mallı,yusuf yazıcı,abdülkadir, okay vs vs

Ne diye hala futbolundan çok özeli konuşulan takımı bozduğu gün gibi ortada olan adamları alıp 11e koyarlar anlamıyorum yeminle

• Balık baştan kokar.

Milli takım Türkiyenin yansıması.

• ilas İ kullanıcısına yanıt
    adam! utanmadan bi de taraftara sovuyo.onlar adam! cunku milli takim elense ne olur cukkalarina bakarlar primlerine bakarlar gecelere akmaya bakarlar cunku adamdirlar.

• Tüm Türkiye geçmiş olsun , tek bir mac sonucu mu bizi kötü yapan yada bir turnava ya katılamamak mı , büyük resimde Türk sporunda yapılan dezenformasyonu uyglunan sinsi uygalamaları ve aşağıya çekilişini görmüyoruz, yabancı kuralı uyg , milli forma rengini değiştirme vs verilen sinsice zarar liyakatın her branşda her sektörde ezildiği yağmacılığın yağcılıgın ön planda tutuldugu bir Türk sporu var bu sebeplerde böyle sonucları doguruyor. Bunlar tek Türk futbolunda yaşanan ama 17 yıldır her alanda bi baskı altında dibe çekilmekteyiz yavaş yavaş ikili ilişkilerimiz, sinemamız, iş hayatımız kazancımız vs onun için bir son olup büyük resmi görüp Türk sporunda önemli adımlar atmalıyız
  • Rıdvan futbolda siyaset olmamalı diyor. Ulan ne komik adamsın sen Rıdvan.

• Arda maçtan gülerek çıkıyor

Emre kulübeden taraftara küfür ediyor

Kötü oyuncu olabilirsin. Mücaadele etmeyebilirsin. Ama şu iki hareketin hiçbir mazareti olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Sigtorsonu izlememişler mi hiç adam acayip bir oyuncu ona önlem olarak Mehmet Topal ön libero oynamalıydı rahat alanlar bulursa perişan eder Emre Ukrayna maçında oynayınca orta saha ile defans arası çok açık olmuştu.

Topa sahip olmayi amaclayan bir 11 bu. Pas kalitesi yuksek. Zaten kazanmamiz gereken mac. Adam adama markaj kalmadi artik, hucumda bizi bir kisi eksik birakacak olan ve baski altinda topu olumlu kullanamayan bir mehmet topal faydali olmazdi izlandaya karsi. Topu kaybedip savunmaya calismaktansa topu tutmak daha risksiz. Heleki boyle bir uclu ortasahan varsa. Suan milli takimin en iyi ve en dengeli uclu ortasahasi bu kesinlikle.

Niye öyle olsun ki Mehmet Topal Emre veya Oğuzhana bırakabilir topu kısa paslarla Fenerbahçe de çok daha farklı bir futbolcu profilleri var oynayamıyor. Bizde Atiba olmasa nasıl sorun yaşıyorsak aynı şey burda da geçerli Tolgay iyi oynuyor ama defansif olarak yetmiyor.

Ayrıca rakibin duran top tehdidi var ama rakibin 10 numarası hariç her yeri rezalet Serdar Aziz ve Çağlar çok rahat idare ederdi önlerinde Mehmet Topal olmalıydı.

Bizde tolgay yetmez cunku onunde talisca var. Bizdeki ile bu ucluyu karsilastirmak mantiksiz. Tamamen farkli kurgular. Biz klasik 6-8-10 oynuyoruz. Bu uclu ortasaha 8-8-8. İcerde kazanmamiz gereken macta ideal hatta defansif. 8-8-10 yapilabilirdi yusuf yazici ile.

al işte orta sahanın hali ortada. Bunlar üst seviye maçlar ligde idare ediyorsun hatta önce geçince Şenol hoca Necibi alıyordu oyuna. Bizde kanatları Babel ve Quaresma kapatıyor Quaresma ceza sahası içine girmediği için fazla aksamıyor sistem.

Bu sistemde Mehmet Topalın ön liberoda olması lazımdı stoperde oynadı 2 tane golü onun yüzüne yedik.

Golleri ortasahada mehmet topal yok diye yemedik ezbere yorum yapmayin ya. Adamlar atti uzunu iki pasla gol atti. Ortasahada 10 mehmet olsa neye yarar o uzun top butun ortasahayi ekarte ediyor zaten. Bize de macin basindan beri onde basip oyun kurdurmadilar uzun oynamaya mahkum ettiler. Bir de aldigi topu geri veremeyen burak, statik arda olunca yana geriye pastan baska bir sey yapamadik. Topal olsa ortasahada bu sorunlarin hangisini cozecekti ? He stoperde oynatilmasi bambaska bir olay zaten onu hic savunmadim ki ben.

3 golüde Mehmet Topalın yüzüne yedik hala ezbere yorum yapma diyorsun. Serdar Aziz stoperde oynasa 1 tanede ön liberoda oynasa 1 tane gol yemezdik. Duran toplardan da bi dünya pozisyon verdik hala anlatamadım bunu. Mehmet Topal futbolu bırakmış zaten kafa da yada bitirdiler adamı stoper de oynata oynata. Ayrıca orta sahada problem yok diyorsun emin ol Emre değilde Nuri Oğuzhan 2lisiyle oynasa daha iyi oynardı Nuri azıcık ön libero oynamayı biliyor Emre hiç oynayamadı Ukrayna maçında da onun yüzüne bir dünya pozisyon verdik.

• Hırvat maçı aldatıcı oldu, kadroyu bozmayarak Luce büyük bir hata yaptı. Tamamen oyuncu tercihlerinden ötürü kaybettiğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Stoperde Ömer ve Serdar'ın yerine Mehmet ve Çağlar'ın oynatılması, 5 aydır futbol oynamayan adamın 11'de başlaması vss iyi bir kadro kurulsaydı en kötü 0-0 biterdi maç

• quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

o degilde caner gibi adamlar var her yil 4-5 milyon euro aliyorlar ... kafayi yiycem. adam iki tane medya mali doyurdu. hatta sonuncusu icin miami`den 7 milyon dolarlik ev almis.

kafayi yiycem ya. ben haftada 5 gun 2500 euroya calisiyorum ki vergi mergi dusunce elime 1950 euro kaliyor. boyle tipler benim 300 senede kazanacagimi 3 senede kazaniyor. deliriyorum.

Delirmeye devam et caner iyi futbolcu sen hiçbir şeysin.

bunu diyeninde aylik geliri 20.000 TL olmali :D ama baba parasi ile gecinen veledin birinin ettigi laflar.

ervet caner gibiler yolunu bulur turkiye de... italyanlar 2 ay bile barindirmadi onu ... senin gibilerinin uzerinden edindigi paralarla hayatini yasiyacak sen ise bir seye sap olamadan gitmis olacaksin.

sanane milletin parasından yav caneri barındırmayan inter ne halde? Zaten caneri alan Manciniydi yeni gelen hoca ırkçılık yaptı yolladı doğru dürüst seyretmeden.Dönem dönem oyuncularda düşüş olabilir zaten her maç iyi oynasa maaşı 1.8 olmazda 3.8 olurdu adam Beşiktaşta top oynuyor geçmişte Fenerbahçede kanıtlamış kendini nasıl yolunu buluyor bana anlatsana ? Kıskançlıktan başka bir şey değil yaptığın. Bu paralar veriliyor ama çok daha fazlasını kazanan o parayı verenler değil mi? Caner aldığından fazlasını kazandırıyor peki sen napıyorsun ?

• FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Ne var hocam 3-0 yenildiysek . adam gibi adam arda ve Burak var hocam . !!!!!!!!

• Kazanamayacağımız belliydi. Sürprizlik bir durum yok. Dolayısıyla kızılacak şaşırılacak bir durum da yok.

Kaybedeceğimiz bariz açık net belliydi, e zamanda kıymetli o yüzden izlemedim, gittim dedemleri ziyaret ettim, güzel çay içtim, pasta börek yedim, sohbet muhabbet ettim.

Şu milli takım için harcanan her vakit müsriflik.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.