Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
14.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resmen milli takimi baltaladilar. 2018 yaz ayında tatil yapmak varken gidip de rusyada mac oynayıp antrenman yapmak tabi bir grup oyuncuya cazip gelmedi . bodrumda çeşmede tatil yapacaklar artik . adamlar istediklerini elde etti .

Edit: ayni muhabbet 2016 yazında oldu . erkenden elenelimde.ne olursa olsun biz gidelim tatile diye dusunerek baltaladilar maçlarda takimi

Birde fatih hoca zamaninda bu tayfanın ipini çekmişti ama siyasi ve manevi baskıya dayanamayıp geri aldı bu tayfayi . inanin bana o gün zaten milli takimin bittiği gündü. İte kaka geldik bu günlere . Hırvatistan galibiyetiyle de iyice havaya girdi birileri . özelliklede TFF.
    Adında Türkiye kelimesi geçmesine rağmen utanıyorum bu kurumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 7 Ekim 2017; 16:28:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan futbolu ancak bu tüpçü kadar baltalayabilir. Adam geldiğinden beri ne milli takımda, ne kulüp bazında başarımız yok.

Beşiktaşı batırıp gitti. Hala maddi açıdan toparlanabilmiş değil.
    Gs nin hocasını ne yapıp edip aldı. 2013 de Real Madridle kafa kafaya çeyrek finalde oynayan takım ne hale geldi. Onu da son anda gönderip yerine luce yi getirdi. Terim'i ne kadar eleştiriyor olsak da dünkü maça çok daha motive, daha fazla hücüm yapan ve iyi bir kadro ile çıkacağımız kesindi.
    Fener için Aziz ve ekürisi Mamut oradayken birşey yapmasına gerek kalmıyor zaten. Onlar hallediyor.

Millete yazık vallahi. Ulan 16 sene sonra bir dünya kupası izleyip sıkıntısına, stresine geçici de olsa bir ara verecekti. Eline kağıt kalemi alıp ihtimal hesabı bile yaptırmadılar bu sefer. 300 binlik yenetekli topçusu olmayan izlanda disipliniyle kendi evimizde bizi sahadan sildi. Pozisyonumuz bile yok.

• Milli takımımız bu işte.http://www.futhead.com/18/nations/turkey/ İngilizce bilenler oyuncuların üstüne tıklasın incelesin. Stamina(Dayanıklılık) ve Strength(Güç) hiç bir futbolcumuzda yok Barcelona da oynayanda öyle Dortmunda oynayanda öyle biz bu fiziki yapıyla zaten başarılı olmamız imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

O tür bir iddia var. Sanırım Rüştü Reçber yazmış. Birileri Lucescu ya sufle veriyor gibi, yoksa Volkan Şen in kadroya dahil olması normal değil diye yazmış. Zaten gazeteciler Havutçu'ya takımı futbolcular mı yapıyor diye sordular. Çok kişide aynı şüphe var. Yedek kulübesi de çok dengesizdi. Kanatların bu kadar önemli olduğu bir maçta bir kanada Cenk i diğerine formsuz ve antrenmansız Arda'yı koyuyorsun, yerlerine oynayacak sadece emre mor var, cengiz tribünde. Stoperin devşirme, asıl oynaması gereken adam gene tribünde. Burak kapanan takımlara karşı etkili bir santrfor değil. Bu kadar yanlış tercihi ancak birilerine torpil geçmek istersen yapabilirsin. Bir de maçı kafamda oynadım diyor. Maçı kafasında oynamayı bırak İzlanda'yı doğru dürüst izlediğinden bile emin değilim. Böyle enayice kaybetmek insanın canını sıkıyor.

Maçtan önce sağlam bir prim anlaşması yapılmıştır.primci futbolcular ve arkadaş çevreleri milli takıma çağrılmıştır.takimin başında teknik direktor olmayınca bu şekilde kadroyu futbolcular yapar,taktik falan iplemez fiziksel guc,form,kondisyon falan iplemezler.arkadaslariyla kişisel ilişkilerle onbir çıkarır.teknik direktorsuz ve yıldız futbolcuya dayalı düzen.avrupa şampiyonasına gittiğimizde milli futbolcular bunun kavgasını vermedi mi.milli takımı bilerek sabote etmediler mı.eeee dünya yıldızı milli oyuncularımızın istediği düzen kurulmuş işte.bize dusen arkamiza yaslanıp dünya yildizi millilerimizi seyretmek.isteyen sesi kisilana kadar tezahuratta yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

quote:

Orijinalden alıntı: Baltali Ilah

quote:

Ya beyler neyin analizini yapıyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Tayyip, Başbakanı Binali, Muhalefeti Kılıçdar ve Bahçeli, Spor Bakanı Makine Mühendisi, Eğitim Bakanı eski Savunma Bakanı, Futbol Federasyon Başkanı dolandırıcı, Basketbol Federasyon Başkanı Dopingli, en popüler şarkıcısı Aleyna Tilki, en çok izlenen programı Survivor olan ve halen sorunun nerede olduğunu çözemeyen 80 milyonluk ülkede neyin analizini yapıyorsunuz?

Çok basit iki ders var. Bak bütün dersleri kes sadece İnsanlığa Giriş ve Dün Kültürü Dersini 1 sene adam gibi ver. Sorun çözmeye başlarız.

Ve tabi mukkemel dort dorluk insan kirarim boynuzunu iblis. Herseyi bilen,ekonomiyi cozen,iblis. adam analizi yapmis ,bize susmak duser .

ayrica Cumhurbaşkanı Tayyip degil ,Cumhurbaşkanı RECEP TAYYIP ERDOGAN diyeceksin . simdi havlamayi kes ve yerine otur.

Senin gibi tek hücreliler için oraya kılışdarı da ekledim ama yetmemiş demek ki. Yapacak bir şey yok. Eminim Tayyip'i anandan babandan çok seviyorsundur.

Bende hic yoksa bir hucre var sende oda yok beynini orumcekler basmis ,kimi nekadar sevip sevmedigim seni zerre kadar ilgilendirmez , ukalaya bak birde uste cikmaya calisiyor.

• El birliği ile milli takımın da içine ettiler. Sağolsunlar varolsunlar
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Yine siz iyisiniz gruptan çıkarsanız kasanıza 45 milyon girecek. Fener daha beter iyicede beter olmaya devam ediyor keza galatasarayda büyük bir borca girip iyi bir kadro kurdu bunun meyvelerini verdi gibi. Olan türkiyeye oldu ama yıllardır bu adam başımızda heryerde yanlış adımlar yapıyor zaten o yüzden türk futbolu bir gram ilerlemiyor bu yüzden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya beyler neyin analizini yapıyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Tayyip, Başbakanı Binali, Muhalefeti Kılıçdar ve Bahçeli, Spor Bakanı Makine Mühendisi, Eğitim Bakanı eski Savunma Bakanı, Futbol Federasyon Başkanı dolandırıcı, Basketbol Federasyon Başkanı Dopingli, en popüler şarkıcısı Aleyna Tilki, en çok izlenen programı Survivor olan ve halen sorunun nerede olduğunu çözemeyen 80 milyonluk ülkede neyin analizini yapıyorsunuz?

Çok basit iki ders var. Bak bütün dersleri kes sadece İnsanlığa Giriş ve Dün Kültürü Dersini 1 sene adam gibi ver. Sorun çözmeye başlarız.

Ve tabi mukkemel dort dorluk insan kirarim boynuzunu iblis. Herseyi bilen,ekonomiyi cozen,iblis. adam analizi yapmis ,bize susmak duser .

ayrica Cumhurbaşkanı Tayyip degil ,Cumhurbaşkanı RECEP TAYYIP ERDOGAN diyeceksin . simdi havlamayi kes ve yerine otur.

Senin gibi tek hücreliler için oraya kılışdarı da ekledim ama yetmemiş demek ki. Yapacak bir şey yok. Eminim Tayyip'i anandan babandan çok seviyorsundur.

Bende hic yoksa bir hucre var sende oda yok beynini orumcekler basmis ,kimi nekadar sevip sevmedigim seni zerre kadar ilgilendirmez , ukalaya bak birde uste cikmaya calisiyor.

He senin kimi sevip sevmediğin beni ilgilendirmez ama benim kime ne şekilde hitap ettiğim seni ilgilendiriyor olmalı ki Tayyip'e nasıl sesleneceğime sen karar verebiliyorsun. Amip arkadaşların ile sana hayatında başarılar. Evrimsel sürecini tamamladığında görüşelim bir ara.

Terbiyeni korumalısın Kırarım Boynuzunu İblis. Bu tarz üslup sana yakışmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arda,burak,caner,emre gibileri artık milli takımda olmamalı.Topal ve selçuktan da bu saatten sonra bir yol olmaz.Milli takımı gençlere emanet etmeliyiz kaybedeceksek böyle kaybedelim ama sahada hırs mücadele görelim.Bize taze kan lazım başka bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ______________Cenk__________

_____________Hakan__________

_____Tolgay_Cigerci_Ekici____

HAK_Çağlar_Toprak_Kaan_GG

• Finlandiya onunde genc agirlikli bir kadro cikar, sonra yine adamlarla devam ederiz

• Sorun burada.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Oyuncu yetiştirmemiz çok zor. Alt yapı sabır ve zaman istiyor. Ne yöneticilerin ne de taraftarların buna sabırları yok. Hep isteniyor ki a takım uçsun kaçsın. Parayı transfere harcamak daha kestirme. Alt yapıları kimse önemsemiyor. Alt yapıların saha ve tesisi çok az. Olanların da ya ulaşım ya da güvenlik sorunları var. Arazi değerli olduğu için tesisleri dağ başına yapıyorlar, çocuklar o sahalara nasıl gitsin? Daha yazacak çok şey var ama bu kadarı bile neden oyuncu yetişmediğini açıklamaya yeterli sanırım.
  • Dünya Kupasına o kadar uzak kaldık ki fifa 2018 i oyun sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Oyuncu yetiştirmemiz çok zor. Alt yapı sabır ve zaman istiyor. Ne yöneticilerin ne de taraftarların buna sabırları yok. Hep isteniyor ki a takım uçsun kaçsın. Parayı transfere harcamak daha kestirme. Alt yapıları kimse önemsemiyor. Alt yapıların saha ve tesisi çok az. Olanların da ya ulaşım ya da güvenlik sorunları var. Arazi değerli olduğu için tesisleri dağ başına yapıyorlar, çocuklar o sahalara nasıl gitsin? Daha yazacak çok şey var ama bu kadarı bile neden oyuncu yetişmediğini açıklamaya yeterli sanırım.

İşte bu yüzden de aynı sorunlar devam edecek.Arada bir galibiyet ile turnuvaya gitmek ile zafer kazandık edasıyla sevineceğiz.
  • milli takımın başına sezon başı ranieri tuchel falan gelseydi ne arda takımdaydı ne de topal stoper oynuyodu.

özellikle tuchel gibi bir almanın gelmesini istiyorum takımın başına.

kadroya bakıyoruz takımın neredeyse tamamı ya almanyada oynuyor yada alt yapıyı almanyadan almış.

ama yok illa terim güneş lucescu daum vs vs adamlar geçicek takımın başına dara düştük mü.

her turnuvadan elendiğimizde revizyon diyoruz. gençleşcez diyoruz ama büyük yalan.

zaten her seferinde grup maçlarının bitmesine yakın hoca değişikliği oluyor.

saçma sapan işler kararlar kadro seçimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Başakşehir'de bu sezon hiçbir şey yapmadı siz fazla eskide kalmışsınız geçmiş 2 senedeki yaptıklarıyla bu sezon iş yaptığını falan sanıyorsunuz kötü olan taraf o. Emre'nin performansı bu sezon vasat ve seçilme nedeni siyasetin futbola bulaşması. Adam diye kendinden bahseden şahısların temizlendikten sonra ayağına falan gidilmesi. Yoksa bana bu performans hikayelerini anlatma.

Sen de biliyorsun ki ne Emre, ne Arda, ne Selçuk ne Sabri ne de Mehmet Topal bu takımda oynayamaz.

Performansla futbolcu seçmeyi düşünüyorlarsa Emre yerine 5 tane futbolcu sayarım sana orada oynayacak. Altınordu'dan 2 futbolcu oynat çok daha faydalı olmazsa hiçbir şey bilmiyorum.

Söyleyeyim sana. Cenk sağda Arda solda oynuyordu ortada Oğuzhan geride Emre ve Nuri. Emre ve Nuri'nin geride oynaması kadar mantıksız bir kadro olabilir mi ya? Bu kadroyu Lucescu yapmadı ona eminim. Şu 2 futbolcu geride hiçbir ikili mücadeleyi kazanamaz.

Yinede içlerinde en iyisi Emreydi. Arda da Emre kadar çabalasa daha iyi şeyler olurdu. Bende diyorum Lucescu'nun işi değil bu. Emre'yi de Arda'yı da Caner ve Mehmet topal ı da tanıyor. Mehmet topal son yıllarda gördüğüm en iyi defans önü oyuncusu. Defans önünde olmak orta saha mücadelesi vermek ileri kat ederek oynamak özelliği. En iyi olduğu dönemlerde de hep burda oynadı. Bir kere bilinç altına yerleşmiş mevkisi kendisini bildi bileli. Valencia ya gittiğinde de yeri belliydi döndüğünde de. Ön libero dan stoper yaratmak hemde performansının sorgulandığı bir dönemde Mehmet Topal'ın suçu değildir. Ne kadar kötü de olsa defansif orta saha olarak oynasa yine bir şeyler yapar. Elini kolunu sallayark geçen adamları ilk karşılayacak kişi o. son karşılayacak kişi değil. Ozan la Mehmetin yerine Nuri ile Emre. Hadi bakalım geçmiş olsun.

Emre nin genel performansından ve oyun tarzından bahsediyorum. Bu sezon tamam belki ancak. Avrupa maçlarında fena değildi TR kupasında da fena değildi. Ruhsuzların yerine tercih edilirdi tabi. Şahsen bir seçenek olarak düşünürüm. Ozan - M. Topal ikilisinin önünde oynasa çok daha değişik bir performansı olurdu. Yinede kötülerin iyisiydi bana göre.

Bir çok kişinin Lucescu ya saydırması yüzünden diyorum Lucescu mevzusunu.

• Kısacası, Bindi Türk futbolunun üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.