Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
14.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüpçü Yıldırım defolup gitsin artık. Sadece milli takım değil komple futbolun içine etti. Beşiktaşı batıran adamı federasyona getirirsen olacağı bu.
  • Arda'nın yanında Volkan, Emre, Selçuk bile o kadar masum kalıyor ki şu adamdan nefret ettiğim kadar kimseden etmiyorum üstelik Fenerli ya da Beşiktaşlı olmamama rağmen.
  • İzlandalılara bak. Sanki 1.sınıflar ve 5. sınıflar maç yapmış gibi. Disiplin, eğitim, karakter. İstediğin kadar yetenekli ol adamlar seninle top diye oynar böyle.

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8
  • Övülen en iyiooyuncusu Caner olan takımın hakettiği yer burası. Millet sabriye sallıyor bu sabriden beyinsiz, kör gibi görmedi yere kes ortayı gitsin, adam bi metre arkasındaki futbolcudan haberi yok geldi adam yürüyerek golü attı. Beyinsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle bir teknik direktor dusunun ki maca mehmet topalla baslasin, 2.yari ozan tufani oyuna alsin. Ben bu adami T.D sanardim shaktardan bildigim kadariyla. Dortmundta oynayan omer toprak, gsde olumlu oynayan serdar aziz. Bunlar yerine ligin en kotu giden takiminin en elestirilen isimlerinden mehmet topali oynatti. Akhisar macinda golu yediren mehmet topali. Yenseydik ya da berabere kalsaydik ruya gormeye devam edecektik ama ihtiyacimiz da vardi buna. Yabanci kurali hatasina dusmeden demirorenden kurtulmamiz lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 7 Ekim 2017; 2:28:39 >
  • Altyapiya yatirim o kadar kolay diil abi. Milyarlarca avro lazim. Cin, futbola yatirim yapıyor, ekonomisi cok guclu. Altyapiya yatirim yapıyorsun, tesis yapıyorsun, o da yeterli olmuyor. Teknik ekibini kim yetistirecek. Cin, gidip Almanyayla anlasti bu konuda. Futbol okullarini Alman takimlarina yapıyorlar.diger ulke takimlarina yapıyorlar, onlarda teknik ekibini veriyor gencleri yetistirmek icin, teknik ekibini yetistiriyor. En son Munihe bir futbol okulu yapıyorlar, maaliyeti 150-200 milyon avro. 2019da hazir olacakmis. googleda resmini gordum. Evergrande kendi takimina 186 milyon dolara futbol okulu yaptirdi. İkinci resimde o var.
    Guangzhou Evergrande futbol okulu. Realle anlasma yaptılar, Realin teknik ekibini para karsiligi kullaniyorlar. Realde topcular antreman yapacak, aralarindan en iyileri tabii.Real tesislerini ziyaret edecekler, Realde para kazanacak konaklamadan, ziyaretten vs. Barcayada 8 milyon dolara futbol okulu yaptirdi bir sponsor Cinde. Juveye yine bir sponsor yaptirdi.Barcaya Juveye sponsorun yaptirdigi kucuk futbol okullari.

yatirimin sonucunu gormek icin yillar gecer.

Hirvatistan bos takim diye o zaman da soyledik. Modric ve Perisic haricinde zorlayacak topculari yoktu. Ozellikle Srnadan sonra buyuk guc kaybetmislerdi kanatta. sag tarafi tek basina goturuyordu. Modricte 32-33 oldu, dede oldu artik.

Senol hoca gelmeli artik. Altyapiya yatirim uzun vadeli. Kisa vadede yapılacak en iyi is, Senol hocayi getirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

https://twitter.com/AkSakalliKahin

arkadaşlar bu nedir ya

adam gecenin tüm skorlarını bilmiş

twitter de bug felan mı var geçmişe dönük mesaj mı yazmış

konumu değiştirerek felan

11 saat once tüm skorları bilmiş görünüyo

Bin tane tweet atmıştır, tutmayanları silmiştir bu kadar düşünülecek bir şey yok

• Altyapı falan konuşmaya gerek var mı sizce? Karşılaştığımız takımın kaç tane oyuncusu var iyi yerlerde oynayan? Kaç senelik milli takımın hala iskelet bir kadrosu yok. 4 maç kala teknik direktör değiştiriyorsun bu nasıl bir plan?
  • Bu ülkede herşey mümkün. Cengiz bu yüzden kadro dışı kalmış olabilir.

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jefferson Starship -- 7 Ekim 2017; 3:4:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

siyasetin bulaşmadığı ne var!!!maalesef...

rıdvanı aslında konuşmaya gerek yok tam tetikçidir kendileri..son olarak beyaz futbola yaptığı açıklamalar en büyük ispatıdır..bu güne kadar nerede idin rıdvan efendi, nerelerden emir aldında ötmeye başladın tff nin kuyusunu kazmak adına...

futbol namına doğru hiç bir şeyimiz yok maalesef..kim nereyi yönetiyor belli değil, liyakat yok...tüm yetkililer günlük hesap yapıp totoyu kurtarma derdinde...müstehakız ağabey...

futbolcularıda eski usul falakaya çekmek lazım vallah bak...yenilirsin elenirsin eyvallah ama sahada yürüdükleri zaman 70m den AH alacaklarını anlamıyor bu eğitimsiz futbolcular. hakları da kötek oluyor bu durumda..

• Tek artısı fiziksel gücüyle oynayan İzlanda takımına karşı 37 yaşındaki Emreyi,Göbekli ayağını uzatmaya mecali olmayan Ardayı,İlerde top tutamayan 32 yaşındaki Burakı oynatırsan evinde 3lük de olursun 5lik de..Elinde fiziksel olarak karşı savunmayla mücadele edecek Cenk gibi adamı kanada çek. Serdar Aziz gibi formda stoper varken önlibero olan formsuz Topalı ısrarla oynat. Bakın maçın içini daha konuşmadım kadro baştan aşağı yanlış zaten..

• Galatasaray'da sezona iyi baslayan Serdar Aziz, Alanya'da oynayan Emre, Trabzonspor'lu Abdulkadir, Yusuf Yazici, Emre Mor, 30 Agustos zafer bayrami paylasimi yaptigi icin kadroya alinmayan Cengiz formayi haketmiyor; gazetici doven Volkan Babacan oyundan gulerek cikan Arda kankisi Burak, yedek kulubesinden taraftara kufreden Emre kurtarici olarak oyuna giren Ozan Tufan hakediyor.

Mustafa Kemal Atatürk demis ki; "Ben sporcunun zeki cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. " sahaya cikan milli takim oyuncularina bakiyoruz kendilerince zeki ceviklik ve ahlaktan yoksun sporcular.

Yeni Turkiye'ye yakisan milli takim budur prim icin kuduran birbirinin kuyusunu kazan tipler, ver mehteri hadi afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 7 Ekim 2017; 7:14:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle;Hırvat maçından sonra yazdığım alınan döte bala şans galibiyeti sonrası forumda bik bik Milli takım çok iyi diye ötenler için umarım güzel bir ders olmuştur.

Miliyetçi ve Atatürkçü bir birey olarak, bu Milli Takım benim Milli Takımım değil,Federasyonundan Mhksına bilmemneyine kadar Allah bildiği yapsın bunları.Adam Bjk'nin anasını belledi yıllardır belini doğrultamadı Bjk;o yetmedi şimdi Türk Futbolunu belliyor.Bir Allah'ın kulu hesap sormayacak mı bu şuursuzlara?

Gariban çocukların Milli Dava ve şehitlik edebiyatı adı altında yıllardır,hayatında henüz 1000 tl'yi bile bir arada görmeden kahpe teröristlere yem edildiği bir ülkede,spor müsabakası adı altında milyonlarla oynayan sporculuktan ve insanlıktan nasibini almamış bilmemnelere Peşkeş primleri çeken insanların Allah belalarını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Orta saha yumuşak olmuş gibi

Bir bitmediniz ya yumusak ortasahacilar. Fazla bile defansif bu üçlü. Hakan olsa biri yerine o olmaliydi. Dogru pozisyon almak savunmanin %90'idir bunu artik anlayin. Rakiple ikili mucadeleye girince cok sert direncli olmus olmuyorsun. Cunku topa basmak bir oyun plani degildir cunku toptan hizli olamazsin ve eger Rakip topu cevirebiliyorsa kante casemiro khedira yapsan ortasahayi bir ise yaramaz he rakipte yetenekli oyuncular yoksa maci kitlerler o ayri. Ama bu mac bizim kazanmamiz gereken mac. Oyle degerlendirirsek defansif bir ortasahayla cikmisiz. 4-3-1-2 gibi neredeyse. Ama topu dikine oynayabiliyor uc ortasahamizda o yuzden baglanti problemi yasamayiz herhalde ortasaha ile forvet arasinda.

Futbol ordinaryüsu evet orta saha oyuncularımızın 3 ünde dikene oynayabilendi dimi ? Bırak 3 ü o kadroda 1 kişi bile dikine oynamamaz

• Sorun sıkıntı kafada ,yönetim kısımında.Düşünce yapısında.

Şimdi yazalım bakalım ; 4 maç önce gelen Luce kim ? Burada başarılı olmuş ve her kötü giden takımın teknik adamlığı için istenen bir isim.Yani kaliteli iyi bizi biliyor falan.Geldi olmadı.AMa sorun Luce falan değil.Öyle adama saydırmak kolay ama çok saçma.Göndersen adamı sorunların bitecek mi ? Mok biter.

Plan yok düzen yok yönetim yok.İşi bilen adamlar yok yönetimde.Futboldan gelen adam yok.Geçmişte Rüştü yönetimde göreve getirildi adam 5 ay duramadı orada ! Bir istikrar yok bir oyun şekli yok.Hep haz hep gaz.Yarın luce gider gelecek olan isim İmparatore ! olur yani.Futbolda biraz fizikli biraz hızlı rakip olduğunda hep sıkıntı yaşıyoruz.Kulüp takımlarımız da böyle.Geçen sene en başarılı takımımız Beşiktaş Lyon-Napoli karşılarında fizik olarak çok çok zorlandı mesela ?

Aha şimdi de başarısız olduk diye yabancı sınırı gelecek ? İşte buradan belli plansızlık.Efeemm başarısız olduk .Neden ? Eee çünkü yabancılar doldurdu takımları ! Oww tamam ya sınırı 5 yapalım finallere gidelim ! Ooooo yeee

Bu sorun yeni değil 10 + yıldır devam ediyor.4-5 sene sonrasının planını yapmak lazım ve ona göre şimdiden başlamak lazım.Ama olmaz ,olmayacak.Çünkü kafalar belli.

Sorun Arda ,Luce falan değil yani.Böyle gittği sürece biz daha çok para prim Arda Terim konuşur dururuz ! Böyle futbol ülkesine böyle yönetime Arda yakışıyor zaten.

Bakın Almanya yine sıkıntılar yaşıyor ahanda buraya yazıyorum adamlar yine 2-3 yıl içinde düzelecek ve domine etmeye başlayacak ! Ama biz halen finallere gitmeye çalışıyor olacağız .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hırsız Burak 70 yaş üstü yaşlıları döven arda çok bile bize 14 puan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    2. Maçtan bahsediyorum. Hani hakem penaltıyı verse 10 kişi kalacağımız maçtan bahsediyorum. Sürekli atak yediğimiz maçtan bahsediyorum.

• Gerizekalı milli takım. Ne güzel hirvatlarda da berabere kalmışken izlandayi yense Son maçta 1.lige oynayacakti. Ama aptalca kadro seçimi ve ruhsuz şeref yoksunu oyuncularla kendi evinde 3 tane takıyor izlanda. Lucescu da bu maçla yatıp kalkıyorum diyordu. Herhalde izlandali karilarla maç yapıyordu.

• ulan ayni kadroyla ciktik bu kadroyla Hirvatistani yendik diyorlar. EYYYYYYYYYYYY BURAKIN UZAYDAN GORUNEN PENALTISI VERILSEYDI. DAHA O MAC ELENMISTIK
  • Maçtan önce konuya yenileceğimizi yazdım. İzlanda bize en ters gelen futbolu oynuyor. Anadolu takımlarından alışık olduğumuz Çanakkale geçilmez futbolunu fizik güç ve oyun disiplini bakımından zirveye çıkarmış bir takım. Maalesef Lucescu Türk futbolundan çok uzak kalmış. Yakın zamanda İzlanda ve Letonya ile, kulüplerde de Molde ile oynadık. Bu 3 takım benzer oyunu oynuyor ve bunlara karşı hep zorlandık. Bu takımları delmek için mutlaka hem kanat forvetlerle hem de beklerle kenarları iyi kullanıp oyunu mümkün olduğunca çabuk oynayacaksın. Burak bu takımlara karşı etkili olamaz. İmkansız. O alanı Burak a bırakmazlar. Elinde Cengiz ve Emre mor gibi çabuk adamlar varken bunları kullanmıyorsun saçma sapan bir üçlü orta saha ile oynuyorsun. Maçın başında tempo yaparken kenarları hızlı kullanacağına Emre'yi iş işten geçtikten sonra oyuna alıyorsun. Lucescu futbolu unutmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.