Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Ukrayna'da kalsın bunlar. Gelmelerine falan gerek yok.

"Yeni" Türkiye'nin Milli Takımı bu kadar olur.

Sıfır mücadele, saçma sapan kadro seçimi ve oyun şablonu. 2 yediğimizle kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

çağlar
    emre(nuri şahin) arda oğuzğan caner
    burak cenk

önce bu adamlarla başla sonra gerisini koy şu takıma
    hatta sabriyi koy mücadele eder en azından

Yeminle sabri su takımda çoğundan daha çok iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda 20dakka durdu takımın en iyisi oldu cengiz boş kaleye kaçırdı küçük o daha abisi dendi yazık sizin gibilere

Emre topal Oğuzhan

Mor Burak arda

Bu hücum hattıyla baya iyi oynarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım genel olarak kötüydü ama şener resmen solo performans olarak gördüğüm en kötü performansı gösterdi. 2.ligden sağ bek koy daha iyi oynar inanamadım gerçekten.

• bekler takımı baltalıyor
  • GÜLÜYOR..
    FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8
  • Fatih Terim dönsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUKA LODRİC
  • Geri yan geri yan geri yan geçti koca maç insan azıcık utanır kendi kapasitesini zorlar. Yazık gerçekten 80 milyonluk ülkenin nerdeyse her bireyinin ilgi gösterdiği bi sporda başarısız olmak akıl alır gibi değil. Yetenek yok desen yetenekli bir sürü topcumuz var. İnşallah katılamazlar dünya kupasına bir gram haketmiyorlar mafyatik; çalışma, emek düşmanları

• Sorun yok beyler diğer milli takımımız Suriye dünya kupasına katılma şansını son maça bıraktı. Yenerse çıkma ihtimali çok yüksek. Bizde onları destekleriz.
  • açalım da bari yorumcu izleyelim kimin programını izleyebiliriz bilen var mı?
  • Lusecu hakemle tartıştı.aspor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatımda bu kadar saçma salak bi kadro görmedim Şener denen kereste bizim fenerde bile 3 aydır oynamıyor. Onu geçtim ismail denen kamili nasıl alabiliyorlar milli takıma. Devşirme stoper topal. Rakibin en iyi pasörü ozan. Allah aşkına milli takımın 3 kalecisine bakın😀 bu takımı toplayanları acilen milli takımdan uzaklaştırılması gerekiyor

• Milli takim maçları oynanmasın bence galatasarayı 1 hafta izleyemiyoruz bu mallar yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Nedense o kadar td değişse bile her gelen sadece 3 büyüklerden oyuncu alıyor. Bana göre 3 büyüklerde milli takıma girebilecek Türk oyuncu yok şu an

3 büyükleri geçtim oyuncular aynı ya. Topal yine stopper de. Neden cevap yok. Hadi terim diyorki ben öyle istiyorum. Luce niye oynattı anlamadım

• bir de yabanci siniri getirip,bu adamlari zorla izlettirmeye çalisacaklar.vay arkadaş gözlerim kanadi.birdaha fb lilerle alay etmiycem,allahindan bulmuşlar zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Luce yabancı kuralı değişsin diye sattı maçı. Başka bir açıklaması yok.
  • BARETH GALE
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ulan seninle ayni puanda en onemli rakibine karsi boyle oyin oynanir mi ? Yaziklar olsun. İzlanda maglup olmus. Yensen hem ukraynayi hem izlandayi altina alacaksin. En ufak bir hirs azim milli duygu yok. Biz artik yavas yavas basketbola dogru yonelmeliyiz. 20 ve 22 yasindaki iki gencecik oyuncumuzu nba e gonderebilecek kadar, avrupa sampiyonu cikaracak kadar iyi bir durumdayiz. Basketbolun ingiltere ligiyiz. En prestijli lig bizim ligimiz. Bence basketbola odaklanalim ulkece.

Not: Macin hakemini Allah a havale ediyorum. Agzimi bozmak istemiyorum. Tupcu salagi bu isin pesini birakmamali.

Basketbol maçlarını nereden takip edebilirim ne zaman olur eskiden hiç izlemedim deneyim bakalım hocam belki severim de şu futbol denen kanser edici şeyden uzak dururum

Futbolu da sadece yabancı takımlara karşı oynanan maçları izliyordum ama onu da istemiyorum artık

• Fatih Terim çok maaş alıyor len, Fatih Terim paracı len. Fatih Terim egolu len. Adam bu beceriksizlerle Euro 2016'ya katıldı. Bu beceriksiz yeteneksizler Fransada ortalığı karıştırdı ihale yine Fatih Terim'e kaldı. Al Lucescu'nun milli takımı. Bu malzemeyle bu kadar. Şu maç 7-0 bitmeliydi.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.