Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Koşa koşa getirdikleri lucescu yıllarca çalıştığı ülkenin takımından nasıl bu kadar bi haber olur inanılır gibi değil.Şu takımın 2 maçını izlesen konoplyanka ve Yarmolenko'yu kitlersin kalanı da orta sahayı zor geçer zaten.Konoplyanka 'yı resmen Messi yaptılar şu maçta,yazık valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla beyler artık su takıma isimli hoca gelmesin Okan Buruk , Ertuğrul Sağlam vb olsa bundan kötü olmaz.Getirsinler mehmet özdileği lucescuya 4 milyon vermekten iyidir bundan da kötü olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalede Volkan demirel olsaydı bu maç şimdi 4-0 felandı.
  • Anca Moldova'yı Kosova'yı yenin sonra Öğğğlüvüm tüüürkiyem diyin

Hiç mi pres yapmaz bir takım bu kadar mı korkak oldunuz ya oyuncular arası mesafe niyeyse uzun baya biz yavaş oynuyoruz lucescuuu dedeeeee

• Maçın yıldızı Şener di...

• Lucescu ben böyle rezillik görmedim dedi şevşoya

• Bu Şener Ismail Mehmet Ozan futbolcuysa ben futbol falan izlemiyorum arkadas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımda en çok kızdıklarımın fenerli olmaları şaşırtmadı beni biz gene iyi idare ediyoruz o zaman
  • Andriy Shevchenko dan Lucescu'ya futbol dersini izledik. Maç bitti sonunda, Türkiye'nin hayalleri buraya kadar.
  • Sizin cektiginiz izdirabi simdiye kadar tam anlamiyla anlayamamistim.Bu elemanlar sizde her mac oynuyor degil mi ? Hakikaten saglam sabir varmis.
  • Ulan seninle ayni puanda en onemli rakibine karsi boyle oyin oynanir mi ? Yaziklar olsun. İzlanda maglup olmus. Yensen hem ukraynayi hem izlandayi altina alacaksin. En ufak bir hirs azim milli duygu yok. Biz artik yavas yavas basketbola dogru yonelmeliyiz. 20 ve 22 yasindaki iki gencecik oyuncumuzu nba e gonderebilecek kadar, avrupa sampiyonu cikaracak kadar iyi bir durumdayiz. Basketbolun ingiltere ligiyiz. En prestijli lig bizim ligimiz. Bence basketbola odaklanalim ulkece.

Not: Macin hakemini Allah a havale ediyorum. Agzimi bozmak istemiyorum. Tupcu salagi bu isin pesini birakmamali.

• Çakma Kabadayı Arda yine döktürdü

• Fenerli olanlar kotu oynadi eyvallah hic itirazim yok

Digerleri iyimi oynadi peki

Hadi abi herkes isine baksın

• Lucescu yerine Senol Hoca gelmeliydi. Lucescu kovulursa, Senol Hoca gelirse, sansimiz olur.
  • Yemin ederim sinirden kafayı yedim.Ulan herifler yedek kulübesinde telefon ile oynayıp,şakalaşıp sırıtıyor.
    Bunlar kim yemin ederim şuraya sayfalar dolu küfür yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
    Gs'deki gibi neşter lazım bu takıma
  • Rezil oynadik . Hakem bidi bidi demeyin

• Milli takıma vitor pereira gelmeli

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Sevinin iste,sirf galatasaray efsanesi diye terimin kuyusunu kazmak icin elinizden geleni yaptiniz fenerlilerle beraber.

Yarin toplanip kebapciya gidin yedirip icirsin sizi.
  • Arda ve lobisine ülke futbolunun içine ettikleri için teşekkürü bir borç bilmeliyiz . Yoksa hepimiz hesap vermek zorunda kalırız .
  • konoplyanka-şener
    yarmolenko-ismaelll

Bu 2 eşleşmede adamların gol atmama imkanı yoktu hücum anlamında rezalet bir kadroda buna eklenince berbat bir maç oldu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.