Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Funny football. Oyuna girecek adama pas atan bizde. 2 kişi taç kullanan bizde.
  • FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8
  • Sheva gibi bir forvetleri olsa tarihi farkı atarlardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Hep Fatih Terimin gönderilmesini destekleyen biriydim. Ama şu dönemde gönderilmesi yüzyılın hatası oldu. Kritik yerde olacak iş mi?

teknik direktör değil de oyuncularda iş yok bence pres olmadan top kaybı yada ufak bi preste hemen vazgeçme top kontrol edememe vs. yani fatih terim de olsa aynı sonucu alırdık bence fatih terime toleransımızda bitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Arda'nın Barça'da oynayacak futbolcu olmadığını söyleyince vatan haini muamelesi görüyorduk. Alın işte, THY-Beko ortaklığıyla Barça'ya gittiğini çok net görüyoruz.

Durun ya, ben de birilerine "hain" diyeyim. Arda'nın Galatasaray'a gelmesini isteyen kim varsa haindir.

Saçmasapan konuşma sahada pas yapabilen 3 adam var arda emre oğuzhan. Tolga ciğerci ozan tufan ismail köybaşı kazmalarını izle sen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 2 Eylül 2017; 23:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Şuan yabancı sınırının kalkmasının Türk takımları için yararını izliyoruz. Yoksa her maç sahalarda bu çöpler dolaşacaktı.

Ne alakası varsa yabancı sınırı ile. O sınır kalkmasa cengiz Enes çağlar zor çıkardı Avrupaya. Bunları oynatacak adam lazım önce.

Milli takım iyice kulis oldu yeniçeri oldu.

Formsuz volkan formsuz ozan formsuz topal formsuz İsmail formsuz Şener oynuyor.

Suçlu yabancı sınırı oluyor. Yabancının değer verdiği çağlar nerde Enes nerde. Formu az buçuk yerinde olan Oğuzhan az kala kadroya alınıyordu. Gidip arda peşinde koştular.

Bu takıma bi td lazım Ersun gibi. Ama kimsenin dokunmaması lazım o td e.

Yabancı sınırı 5+0+3 olduğu zaman da formsuzdu yerli futbolcular. Almanya'da sınır yok ama adamlar dünya şampiyonu. Türkiye ligi hariç hangi futbolcu milyon liraları kazanabilir.

Benim lafım lucescu'nun yerli futbolcular süre alamıyor sözü için. Bu çöpler zaten oynuyor yeterince ligde. Bir de sınır gelse de çöpn çöpünü mü izleyelim.

Koysunlar Almanya modelini. Zor mu bu kadar. Milli takım td lerine milyon € yediriyorlar . Çıkarttığı kadro bu. Sonra bahane yeterli süre alamıyorlar.

Pardon pardon önyargı yapmışım yabancı kuralının zararı diye okudum. Dediklerine 100% katılıyorum.

Eğer oynamıyorsa oynayan al.

Rakibin solbeki 21 yaşında. Ülkede yokmu sol bek daha dirençli. Ortasahaya alsana Musa çağıranı. Ozan oynayacağına o oynasın. Mahmut tekdemir oynasın.

• Dunya tarihinin en kötü takımı olabilir . Abartmıyorum san marıno felan saymayın ben bundan daha kotusunu görmedim

• O kadar kötüyüz ki hiç bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum. Yani 50 bin nüfuslu küçük bir ülkenin takımı gibiyiz. Adamlar ilmek ilmek işledi. Adamlar dediğimde Ukrayna... Yani Almanya falan filan değil daha ha... Rezillik.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Nedense o kadar td değişse bile her gelen sadece 3 büyüklerden oyuncu alıyor. Bana göre 3 büyüklerde milli takıma girebilecek Türk oyuncu yok şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Şevşenko bizim forvetlerden çok daha iyi. Adamı maça çıkarsan atar
  • Defans dörtlüsünün 3 oyuncusu formsuz ve kendi takımlarında bile eleştirilen FB den olursa başına gelecek budur.

Hadi Mehmet Topal a birşey demiyorum adam zaten stoper değil ama bu Şener ve İsmail nedir arkadaşlar??? Şener benim hayatımda gördüğüm en kötü bek olabilir. Hadi bir futbolcu kötü oynarda bu kadar kötü olamaz sanki bilerek yapıyor gibi. Valla İsmail den kötü bek olmaz diyordum meğersem Şener varmış. Neden Caner alınmaz neden dünya kadar anadolu kluplerinde formda bek varken bu şener alınır anlamıyorum.

Suç kesinlikle Lucescu da değil, belli ki ona şunu al bunu alma denmiş. Suç tamamiyle milli takımı yönetemeyen iyi planlama yapamayan federasyonda ve gerişinde resmen bir hiç bırakmış kabadayı çakması Fatih Terim dedir.

• Sövsemmi gülsemmi bilemedim.Biz fenerde sener ismail ozan topal vs delirdik.Almislar bu kazmalari takima sonra neden pozisyon bulamiyoruz.Kanattaki adamlar ileri bikere cikmazsa cogalip pozisyon bulamazsin tabi.Tolga mesela solda felan oynamasi saka gibi zaten.Arda ve Oguzhanla baslamaliydi.Adamlar az kassa 8 9 cok rahat olurdu.

• Diğer maçlarda gençler oynasın artik

• 2-0 olunca biz maçı bıraktık. Adamlar tarihi farkı kaçırdı bu arada..

Şu ömrümüzde 1 tane dünya kupası gördüm o da Şenol Güneş ile başka yok. Bir daha olması da mümkün gözükmüyor.
  • Arda nin akıl dolu şutu gahsjhabahshba

• Arda asdasdadadsadadqeqsdasasd
  • Arda'dan efsanevi bir vuruş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deplasmandaki Hırvatistan maçında daha iyiydik bu nedir ya

Hatta arttırıyorum ispanya maçında daha iyiydik

• şenerin bu maçtan sonra milli takıma alınmaması lazım. hayatımda bu kadar rezil ezilen bek görmedim hasan aliyi sağ bek yap bundan iyi oynardı.

Ozan,şener,m.topal,arda futbolcu değiller torpil ile buralara kadar geldikleri çok belli.
  • 100 yaşındaki elin lucascusundan umut umarsan böyle olur alsana terimi gs den aldığın gibi abdullah avcıyı falan GS DÜŞMANI FEDERASYON
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.