Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda izlediğim en kötü hakem açık ve net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Adam alzheimer
  • Ukrayna shevayı td yapmış. Bizde okan burugu yapalım? Bundan kötü olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda'nın Barça'da oynayacak futbolcu olmadığını söyleyince vatan haini muamelesi görüyorduk. Alın işte, THY-Beko ortaklığıyla Barça'ya gittiğini çok net görüyoruz.

Durun ya, ben de birilerine "hain" diyeyim. Arda'nın Galatasaray'a gelmesini isteyen kim varsa haindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kimse fark etmiyor ama bu cengiz ünder nasıl futbolcu olmus nasıl o kadar paraya almışlar

Cengiz çöp enes ünal çöp çalhanoğlu iyi ama burda sisteme uymuyor emre mor çöp

Çöp milli takım

• Arkadaşlar bence biz devasa bir bok yedik.

Yolun ortasında bir anda Terim'i yollayıp, ülkeyi unutan ve saçma sapan futbolcularla çıkan Luce ile kendi kendimizi elettik dünya kupasından.

Yani öylesine bir bok yedik ki bence 50 tane fil bir araya gelse yine böylesine hayranlık uyandırıcı bir bok yiyemezdik.

Amerika'da Harlem'li zencilerin bir yıllık dışkılama miktarı kadar bok yedik.

Biz öylesine bir bok yedik ki; güneş sistemimizden tam 36 milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan ve yarıçapı dünyanın 8 katı büyüklüğünde olan X20ZR129 adlı foseptikten oluştuğu gözlenen gezegen kadar bok yedik.

Yani bir yere kadar yedik yedik, artık bundan sonra yemeyiz dedim. Yine yemeye devam ettik.

Hatta bir defasında Shaquille O'Neal arkadaşlarına şöyle anlatmıştı: '' O günü unutamıyorum.. Kolej takımında ki ilk yıllarımdı. Devre arası kendimi soyunma odasına zor atmıştım. Dün gece yediğim donutlar dokunmuş olacak ki tam 105 cm büyüklüğünde bırakıvermiştim.''

İşte biz böylesine bir bok yedik arkadaşlar.

• Allah rızası için şu yan topları çıkıp alacak bir kaleci görmek istiyorum artık. Bu ne arkadaş forma renginin hakkını mı vermeye çalışıyor volkan, çık al şu topları ne bu korkaklık.
  • Allahın belası hakem bugün de çıldırdık

• 2 maçta da Ukraynayı yenemeyip oyun olarak ezilen takım zaten dünya kupasına gitmesin. Mesele Ahmet Mehmet değil, mesele takımda ruh olmaması. Sen bu takıma Messiyi Ronaldoyu koy gene bir halt olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Yaşasın 11 yabancı GALATASARAY.

Onlar bunlardan daha ruhlu.

• Tamam biz berbat oynuyoruz ama,hakemde çok bariz hatalar yapıyor sanki.

• Bu kadar hakem hatası tesadüf eseri olmaz bu maçın hakemi araştırılmalı bişeyler dönüyor.

• Volkan babacan yerine onur kıvrak geçsin.

• 2 golde hakem hatası + %100 penaltı verilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Şuan yabancı sınırının kalkmasının Türk takımları için yararını izliyoruz. Yoksa her maç sahalarda bu çöpler dolaşacaktı.

Ne alakası varsa yabancı sınırı ile. O sınır kalkmasa cengiz Enes çağlar zor çıkardı Avrupaya. Bunları oynatacak adam lazım önce.

Milli takım iyice kulis oldu yeniçeri oldu.

Formsuz volkan formsuz ozan formsuz topal formsuz İsmail formsuz Şener oynuyor.

Suçlu yabancı sınırı oluyor. Yabancının değer verdiği çağlar nerde Enes nerde. Formu az buçuk yerinde olan Oğuzhan az kala kadroya alınıyordu. Gidip arda peşinde koştular.

Bu takıma bi td lazım Ersun gibi. Ama kimsenin dokunmaması lazım o td e.

Yabancı sınırı 5+0+3 olduğu zaman da formsuzdu yerli futbolcular. Almanya'da sınır yok ama adamlar dünya şampiyonu. Türkiye ligi hariç hangi futbolcu milyon liraları kazanabilir.

Benim lafım lucescu'nun yerli futbolcular süre alamıyor sözü için. Bu çöpler zaten oynuyor yeterince ligde. Bir de sınır gelse de çöpn çöpünü mü izleyelim.

Koysunlar Almanya modelini. Zor mu bu kadar. Milli takım td lerine milyon € yediriyorlar . Çıkarttığı kadro bu. Sonra bahane yeterli süre alamıyorlar.

• Hakem maçı katlediyor da Şevşenko kendisi girse 2 tane atacak
  • Tahta bacak şener o formayı çıkar artık , sakatlan birşeyler yap artık be

• cengizin topu kontrol edebildiğini gören var mı?

hakem feci hatalar yaptı affı olmayacak türden.

takım rezalet fakat hakem daha da rezalet bugün
  • undomiels kullanıcısına yanıt
    İşin kötüsü şu an hem Ft hem Lucescu'ya maaş veriyoruz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.