< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] (101. sayfa)
-
-
Fifa 22 ile ilgili en ufak bir bilgi yok duyum alan varmi arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, yeni FIFA'yı da geçtim bu Cumartesi Şampiyonlar Ligi finali var ve ligin lisans haklarını elinde tutan EA SPORTS bu maça dair en ufak bir özel aktivite vs. bile yapmıyor, yapmayacak da muhtemelen.
Her fırsatta sövüyorum şu FUT belasına. Canım seriyi bitirdi resmen.
Eskiden de mükemmel bir oyun değildi belki FIFA ama en azından "O hissi" veriyordu bize oynarken. Şimdi, aşağıda bir arkadaşın da yazdığı gibi, seriye gelen her oyun, tabuta çakılan yeni çivi tadında. Bizim profil tamamen EA SPORTS'un hedef kitlesi dışında ve azınlık olarak kaldık artık.
NBA 2K21'deki modların yarısı şu oyunda olsa gene inanılmaz ivme kazanır atmosfer olarak ama şu an için bir rüyadan da öte bu durum maalesef.
-
son 2-3 gündür oyunda veya bağlantıda ağırlık-gecikme yaşayıp hücum yapmada zorlanan var mı ?
-
Ben yaşıyorum,
Ve yapmadığım şey kalmadı , Superonline fiber 100 mb / 10 mpbs indirme hızım var sürekli dalganiyor internet , takılma yaşıyorum.
Ps Türkiye yi aradım, içsel dışsal port numaralarini istedim
TCP Bağlantı noktaları: 80, 443, 5223 ve 10070 ila 10080
UDP Bağlantı noktaları: 3478, 3479, 3658 ve 10070
Bunları verdiler.
Başka ne yapmam gerekir bilen var mıdır
güncelleme almış umarım biraz düzelmiştir.
-
Arkadaşlar sizde durum ne bilmiyorum ama offline modda bile oyun laglı gibi. İnternetim 100 MB fiber resmen denemediğim şey kalmadı. Oyun akmıyor ve tepkime süresi inanılmaz yavaş. Sizde durumlar nasıl ?
''DLC Unsurları Güncellemesi 1 bozuk veya kullanılamıyor gibi görünüyor'' diye bir hata alıyorum her oyunu açtığımda. Son güncellemeden sonra başladı. Başka yaşayan var mı bu durumu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 28 Mayıs 2021; 11:45:9 > -
Aynen bende simdi guncelledim ayni sorun var.
edit: profil>sil>dlc unsurlarini sil diyince duzeldi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 28 Mayıs 2021; 21:18:59 >
Evet ama iptale basınca normal açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncellemeden sonra oyun asiri zorlasti rakip hicpas hatasi yapmiyor her sutu kaleyi buluyor anlamadim gitti
Euro 2020 güncellemesi gelecek mi acaba
Beyler bilgisi olan var mı Euro 2020 güncellemesi gelecek mi Fifa’ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
2. Lig takımlarından kariyeri zevkli olan takım önerebilir misiniz arkadaşlar özellikle İngiltere'den
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
2. Lig takımlarından kariyeri zevkli olan takım önerebilir misiniz arkadaşlar özellikle İngiltere'denBen Cardiff City ile kariyer yapıyorum. Galler takımı olması ve Premier Ligde bir Galler takımını şampiyon yapma motivasyonu, keyifli oluyor. Ama ben bir miktar bütçe takviyesi ile başladım, çünkü neredeyse hiç bütçe vermiyor ve gerçek yüzü olmayan futbolcularla oynamayı sevmiyorum. Stadının çok karakteristik bir özelliği yok ama güzel yine de. Gündüz maçlarında göz kanatan gölgeler olmuyor. Sadece 2 formasının olması kötü bir yanı. Daha güçlü bir takım olsun istersen Watford ve Norwich'i düşünebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 7 Haziran 2021; 11:36:28 > -
Hocam benim de aradığım aslında eli yüzü düzgün bir stad güzel formalar. Bütçe veya takım duzeltilir yavaş yavaş bakayım yine söylediğin takımlara eyvallah
Bende sunderland kariyerine basladim gecenlerde belgeselini izledim biraz gaza geldim bakalim neler olacak bende belli bir miktar bütce aldim😁
Oyunun biraz gerçekçiliği varsa gün yüzü göremezsin hocam geçmiş olsun :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X