|
FIFA 21 EA Play'e 6 Mayıs'ta Geliyor
-
-
Series X sürümü gelecek mi? Bilgi paylaşılmamış sanırım :(
-
Böyle bir nimeti bize sunduğun için teşekkürler Microsoft. Neyse ki 500 liramız cebimizde kalacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel haber arada arkadaşlarla oynuyoruz. Artık 21e geçmiş oluruz. Yukarda resim atan arkadaş çocuk musunuz aga şu dönemde kim şuna 500 lira vericek adam çok isterse yıllık eaplay alır gecer. Taraf da tutun ama biraz da mantıklı lütfen
Süper haber -
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Melkor
Çok güzel haber arada arkadaşlarla oynuyoruz. Artık 21e geçmiş oluruz. Yukarda resim atan arkadaş çocuk musunuz aga şu dönemde kim şuna 500 lira vericek adam çok isterse yıllık eaplay alır gecer. Taraf da tutun ama biraz da mantıklı lütfen
sanırsam kendinlerini bu şekilde mutlu edip avunuyorlar. cd li 220tl ye goruyorum ben hep
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Toplanıp Allah diyek xbox ne yapıyorsun yauv -
Ps5 aldım ama daha gelmedi
EA play alacağım
Online oynamak için PSN plus da almak gerekiyor değil mi
şu oyuna verdiğim 173 tlyi sokağa atsam daha mutlu olurmuşum
-
1 mayısta gelmesi lazımdı olmadi ea
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gerekiyor...
-
keske hic gelmeseydi...
simdi geldi diye indirecegiz ama dunyanin en toxic oyunu, mutsuzluk iksiri, migren azdirici, huzur yokedeni...
-
Umarım microsofttan para alıyorsundur.
-
Pesciyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de oyunu stres atmak için alacağım
Neden böyle dediniz anlamadım :)
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBug2077Umarım microsofttan para alıyorsundur.
Sen sonyden para alıyosun ki bizden de onu bekliyosun herhalde. Kişi kendinden bilir işi misali.
Momentum :)quote:
Orijinalden alıntı: cafzafer2Ben de oyunu stres atmak için alacağım
Neden böyle dediniz anlamadım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Çok güzel haber arada arkadaşlarla oynuyoruz. Artık 21e geçmiş oluruz. Yukarda resim atan arkadaş çocuk musunuz aga şu dönemde kim şuna 500 lira vericek adam çok isterse yıllık eaplay alır gecer. Taraf da tutun ama biraz da mantıklı lütfenHocam noktalama işaretlerine dikkat lütfen.
-
Zaten Mayıs da bekliyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Böyle bir nimeti bize sunduğun için teşekkürler Microsoft. Neyse ki 500 liramız cebimizde kalacak |
|
keske hic gelmeseydi... simdi geldi diye indirecegiz ama dunyanin en toxic oyunu, mutsuzluk iksiri, migren azdirici, huzur yokedeni... |
Sen sonyden para alıyosun ki bizden de onu bekliyosun herhalde. Kişi kendinden bilir işi misali. |
Umarım microsofttan para alıyorsundur. |
Benzer içerikler
- ghost of tsushima pc
- squid game 2 sezon
- ea play pro fiyat
- mortal kombat karakterleri
- denuvo anti cheat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X