Şimdi Ara

FIFA 21 ilk kez indirime girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu sene 1 Ekim’de çıkış yaparak futbol hayranlarının beğenisine sunulan FIFA 21, ilk kez indirime girdi. Steam’de FIFA 21’e yüzde 34 oranında indirim uygulandı. İndirim 12 Kasım'a kadar devam edecek.

Normalde 419,99 TL’ye satılan FIFA 21 yüzde 34 indirimle 277,19 TL’ye düştü. Ayrıca MasterCard’ın 50 TL iade kampanyasıyla birlikte oyun 227,19 TL’ye denk geliyor. FIFA 21, yılbaşında daha büyük oranda indirime girecektir ancak beklemek istemeyenler için şu anki fiyatın avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. MasterCard kampanyası hakkında detaylar için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

FIFA 21 Steam sayfası

MasterCard 50 TL iade kampanyası hakkında detaylar

FIFA, ilk kez bu sene Steam’e geldi. FIFA hayranları hem Steam platformunun sunduğu imkanlardan dolayı hem de Türkiye’ye özel fiyatlandırmadan dolayı bir hayli memnun. FIFA 21, Steam’de Avrupa ülkelerinde 40 Euro’ya yani 399 TL’ye satılıyor. ABD’de ise 340 TL’ye denk geliyor. Önceki seriler Origin’de Euro olarak satıldığı için tuzlu ücretlerle karşılaşıyorduk.

Ayrıca Bkz.Xbox Series S almaya değer mi? ilk izlenim

FIFA 21 PC sistem gereksinimleri

Minimum gereksinimler:

• İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 64-Bit

• İşlemci: Athlon X4 880K @4GHz veya daha iyisi / Core i3-6100 @3.7GHz veya daha iyisi

• Bellek: 8 GB RAM

• Ekran Kartı: Radeon HD 7850 veya daha iyisi /GeForce GTX 660 veya daha iyisi

• Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen gereksinimler:

• İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit

• İşlemci: FX 8150 @3.6GHz veya daha iyisi / Core i5-3550 @3.40GHz veya daha iyisi

• Bellek: 8 GB RAM

• Ekran Kartı: Radeon R9 270x veya daha iyisi /GeForce GTX 670 veya daha iyisi

• Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

• Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

• girdiğini biliyordum da indirimlisini ilk defa gordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar dibi gördü

• 50 lira veririm helalinden. Aslında o bile fazla. Kanka bu sene de böyle yapalım kafasıyla orasını burasını değiştirip aynı oyunu yıllarca itelediler.

• EA baktı satmıyor hemen indirim çakallar. EA Play'e yakında gelir zaten oradan devam ederiz.

• geçen ay fifa 2020'yi 17 liraya aldım indirimden. 2 sene sonra 2021'i de 20 liraya alırım. fazlasına gerek yok  

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Mantıklı xD

• Fifa 20'yi 25-TL ye almıştım, gayet güzel oyun. İlla birebir güncel olmasına gerek yok bana göre.

FUT oynamak isteyen zaten mecbur bu parayı vermeli.

• Yahu yillardir ayni oyunu yeni diye saatiyorlar. Daha da vahimi yillardir ayni oyunu yeni diye aliyorlar 🙄

• Aynı oyunu ısıtıp ısıtıp sunuyorlar. Soğudum ya Fifa’dan.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Helal olsun, orjinal mi orjinal, böyle yapmak lazım harbiden. Para kolay kazanılmıyor, özellikle de ülkemizde.

• FIFA 17 v4.0

• Bu sene almadım. Oyun aynı oyun , Fifa 20 ile devam zaten UT falan artık oynamıyorum tamamen para tuzağı olmuş.

• acayip arada kaldım alsam mı almasam mı diye :(

• Avrupadan ceza yiyip duruyorlar bari biraz satalım demişler  

• Kesin oyuncuları düşünüyordur.

• Allah’ın sopası yok sebep yokken transfer marketimi kapattılar

• FİFA nın gelmiş geçmiş en dandik oyunu.

Aldığıma pişmanım. Kanser olursunuz söyleyim.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt

Ben 4 senedir fifa 17 oynuyorum. Sen boyle deyince alasim gelmedi :)) Zaten tek satin aldigim fifa da 2017 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1655 kullanıcısına yanıt

Her sene aynı goy goy... Birkaç aya toparlarlar oyunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.