Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
154.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keyif alalım diye oyuna giriyoruz sinir hastası olup çıkıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzun süredir fifa futbol vs oynamıyorum.

rakipler rw lw e uzun topla 3-4 pas ile cok rahat gol atabiliyorlar benim bekler ortada yok.

eskiden topu aldığında tüm takım atak ediyordu şimdi lb ile teker teker basınca anca ediyorlar bunun farklı bir tuşu felan mı var ?

2016 da div1 de çok rahat oynuyordum neler değişti bu yeni oyunlarda ?

• ulan bu oyunda PSG'den başka takım yok mu. seasons oynuyorum baygınlık geldi anasını satiyim.

• Arkadaşlar ben PS4 ten x box a geçtim FIFA hesabımı x boxa taşıyabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 4 Ocak 2022; 23:36:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evren377 kullanıcısına yanıt

Bayern var bir de !

• Beler FIFA Online 4 oynayanlara bir sorum olacak. Transfer Pazarı sayfası bende boş çıkıyor nedendir nasıl çözülür saygılar

• Arkadaşlar ben PS4 ten x box a geçtim FIFA hesabımı x boxa taşıyabilirmiyim?

• mustafa323 kullanıcısına yanıt

taşıyamazsınız.

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Hadi ya güzel bi kadro kurmuştum bu iyi olmadı:(

• Merhaba,

Pro clubs takım arıyorum Ps5 platform (fifa22 ps5 var ps4 modu yok) .Ofansif orta saha veya santrafor oynuyorum. Orta seyirde oyuncuyum ne çok iyi ne çok kötü. Yani ayak üstü maç'ta 50 maç 40 gol var malum pas atan bazen olmuyor. Genelde cuma-cumartesi günleri giriyorum olursa birde hafta içi iş,çocuk derken anca. Yaş 31 seviyeli oyunun bir eğlence olduğunu bilen arkadaşlar var ise oynayan yazabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 5 Ocak 2022; 11:9:6 >
  • Online da psg den bunaldım artık sezon maçlarından 10 maç yapıyorsam 9 tanesi psg

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar başka gameplay güncellemesi gelecek mi acaba bilen var mı?

• Arkadaşlar selam

bu hafta takım görevlernde T.Henry seçerek 4 görevi birden yapınca kiralık ikon oyuncu kartı kazanmıyor muyduk sadece premium paket verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranti -- 9 Ocak 2022; 20:38:4 >
  • evren377 kullanıcısına yanıt
    Fifaya oyun bitene kadar 723 güncelleme gelir ama değişen hiçbirsey olmaz. O yüzden beklenti içine girmeyin.

• Online season da ping kaç alıyorsunuz?

• Ps5 FIFA 22 de eğlencesine pro oynayan bir ekip arıyorum. Genellikle akşamları online oluyorum. Varsa oyuncu arayan özelden ulasabilir.

• arkadaşlar oyunla ilgili 2 sorum olacak.
    1-oyun planı ayarlarımda kornerlerde ileride adam bulundurma en alt seviyede olmasına rağmen, kornerlerin dönüşünde acayip kontra ataklar yiyiorum, bunun bir çözümü var mıdır?
    2-bazıları benim gol sevincimi anında geçebiliyor golden sonra. bunu nasıl yapıyorlar acaba?

• PS4 için FIFA 22 CD en uygun nereden alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.