Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
153.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.youtube.com/watch?v=jqNqGCzcisQ&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selam. Arkadaşımla online dostluk maçı oynamak istiyoruz ama yapamadık. Arkadaş ekle yazıyordu biz de origin üzerinden arkadaş olduk ama yine arkadaş ekle yazıyor oyunda. Var mı çözümü olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yol işime yaramadı denemedik yol kalmadı her türlü karşıma çıkan sorun setup dosyası açılmadı. Ama sıkıntı değil verdim şukunu

• Bu oyuna olumlu verenler ya FUTçular ya da yeni futbol oyunu oynamaya başlayan insanlardır. Artık serinin motorunun kökten değişmesi gerekiyor. Her sene büyük heyecanla yeni çıkacak oyunu bekler ve yüzlerce saat oynardım. FIFA 99lar Winning Elevenlarla büyüdük.

Oyun kaba taslak FIFA 16, neredeyse birebir olarak da FIFA 19dan beri aynı. Momentum denilen saçma şey halen devam ediyor online maçlarda oyun kim kazansın istiyorsa şans faktörünü kürekle atıyor. Üstüne üstlük FIFA 22nin PS5 ve PC sürümleri farklı! Böyle bir şey olabilir mi EA? Yıl olmuş 2022 hala aynı oyunu platformlar arası farklı çıkarıyorsun. Kabul edilemez bir şey. Bir kaç aya zaten EA play ve dolayısıyla gamepasse gelir bu oyun. Çok merak ediyorsanız oradan oynarsınız. Kısacası almayın aldırtmayın. Oyun gerçekten kocaman bir vakit kaybı, aynı oyunu aşağı yukarı 6-7 senedir çıkardıkları için eğlenceli değil artık.

• Bıçağın Gölgesi kullanıcısına yanıt

5 ay geçmiş, 5 aydır oynuyorum az önce küfürler eşliğinde dualsense odanın öbür tarafına fırlatarak oyunu kapattım :D Gerçekten haklıymıssın daha önce farketmiştim bunu aslıdna ama bugün sinir krizi geçirdim resmen.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    FUT'çular her sene aynı oyunu oynar, onlara yeterki rengarenk, abidig gubidig kartlar olsun. EA'de bu bağımlılara güvendiği için oyunu pek değiştirmeye gerek duymuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pro clubs takımı olan varsa gelebilirim

• PS 4 için fifa 22 130 TL'ye düşmüş.

• PS1 döneminden beri Fifacıyım. Fifa 2000 den beri oynuyorum. FUT hangi yıl çıktı hatırlamıyorum ve nefrette ederdim. Ben gerçeklik takıntısı olan oyuncuyum. Aynı oyuncudan sahada 2 tane görünce saçma gelir oynamazdım. PS4’deki arkadaş grubumun gazıyla Fifa 17 de girdim FUT’a. Girmez olaydım, çıkamıyorum FUT’tan. Muhteşem bir FUTçu da değilim. Arkadaş grubundan da kimse kalmadı. Beni FUT’a bulaştıran arkadaşlara burdan selam olsun!!! Her sene küfrede küfrede oynamaya çalışıyorum. Değişik bir bağımlılık.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Ps5 de yeni nesil bence gayet başarı
    Ben beğendim

• Ps4 ps 5 coin mevcut,kendi coinlerim uygun vereceğim,ilgilenenler mesaj atabilir.

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt

Sorunun cevabını bulabildinizmi acaba bende ayni şeyi araştırıyorum müdahale etmiyor eski savunma tekniğinde sinir oldum iyice

• cevdet_41 C kullanıcısına yanıt

Oynamayarak sorunu çözdüm hocam :)

• Tmmdr:))

• Beyler Ps5 için sec hesap arıyorum. Referanslarim var eski üyeyim... Kardeşlik kısmına da yazıyorum ama bulamıyorum. Varsa satmak isteyen dm atsın lütfen.

• Oyunu PS4 de oynayan arkadaşlar sizde de menülerde lag var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt

Var aynn genel bi sorun olsa gerek

• Arkadaşlar diyelim ki oyunu ps4 için aldık ve 3 gün sonra ps4 ü satıp Ps5 aldık? Bu durumda ne olacak? Ps5 sürümüne mi yükselt diyecek bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.