< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (113. sayfa)
-
-
Şuan Rivals da maça giremiyorum. Girebilen var mı?
-
ciddi bir speed lag sorunu yaşıyorum online maçlarda ilk kurduğumda yoktu ama son güncellemeden sonra oldu galiba. birden donuyor oyun ve hızlıca olduğu yere tekrar geliyor bir sürü pozisyon kaçırıp gol yedim bu yüzden, bu sorunu yaşayan ve çözen varsa lütfen yardımcı olsun. (ps5)
-
Arkadaşlar ps5 te kariyer modu oynarken gol atınca ligin kendi logosu geçerken bir anda donup oyundan atıyor
Başka yaşayan var mı?
Çözümünü bilen var mı?
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkesin bağlantısı sorunsuz mu oyunda ? Lag sorunu yaşayan kimse yok mu cidden ?
100 mbit fiber 15-16 pingle sürekli speed lag yiyorum ipv6 geçtim ise yaramadı, port açtım yine yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam o ping fifa da aldığın ping değil sanırım türkiyede n fifada 10-15 ping almak mümkün değil. şehir içi pingin sanırım fifa da 50-60 bile alsan bir sekilde oynarsın dediğin lag olayı pingle alakalı değil büyük ihtimalle packet loss yaşıyorsun. bi kaç gündür benim pingim düşük ve en sorunsuz fifa deneyimini yaşıyorum. serverla alakalı da değil yani senin durum. .servis sağlayıcını arayıp arıza kaydı yaptır bence
-
Bende Pc de 1 haftadır var. Stadla ilgili güncelleme yaptılar 1 stadda oluyordu donma şimdi hepsinde var . Harika bir güncelleme :)
-
Arkadaşlar merhaba. Ben superonline müşteri hizmetlerine fifa 22 için port açtıracağım. Port numaraları nedir acaba ? yardımcı olursanız sevinirim. PS4 kullanıcısıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_sinan10 -- 2 Mart 2022; 16:20:40 > -
Arkadaşlar merhaba...oyuncu kariyerinde takımımdaki kanat forvetleri oyuncu düzenleme kısmında kaleci olarak görünüyor ve t. Direktör bu sebepten diğer mevkilerdeki oyuncuları kanatta oynatıyor. Bunun çözümü var mıdır yoksa güncelleme mi beklememiz gerekiyor?
Merhaba.Eski nesilde ve yeni nesilde fifa 22 yi deneyen var mı.Grafikler dışında gerçekten oynanışta bir fark var mı? Ben xbox one da oynuyorum ciddi bir fark varsa series s veya series x e geçmeye gerek var mı sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başdan sona farklı iki oyun gibi düşün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi ya süper o zaman.Youtube dan baktığımda grafikler dışında fark yok gibi duruyor demekki animasyon ve oyananış farklı.Hypermotion mıydı neydi onun etkisi demek ki.Çok teşekkürler cvp için.
Ps4 primary satan var mı
-
Hocam izlediğim videolarda ben PS5 sahibi olmamama rağmen çok farklı 2 oyun görüyorum. Hele ki oynanış çok farklı. Çimler benim için futbol oyununda önemlidir, o da düzgün. Daha ne olsun
-
pc deki fifa 22 yeni nesil mi eski nesil mi ?
-
Eski nesil PC.
Xbox Series S ve X ile beraber PlayStation 5 de sadece yeni nesil.
-
Yaklaşık 8 yıldır PC de oynuyordum ve Xbox Series S'e geçtim bu sene. Aşırı memnunum. PS5 de var fakat Xbox Series S fazlası ile işimi görüyor.
Oyun baya farklı, PC ye de almıştım ayda birde olsa markete felan bakmak için girdiğim oluyor.
Yeni nesile geçmenizi öneririm. PC de oyun cr*cklenmiş gibi geliyor bana. Oyunun menülerinde bile bağrı yanık Sefil Bilo gibi duruyor oyuncular.
-
Çok teşekkürler yorum yapan herkese
Arkadaşlar L2 tuşunu arada kullanıyorum defansta veya hücum yaparken fakat hücum taktikleri diye birsey çıkıyor kendi kendine isaretliyor bunu kapatamiyomuyuz ?
Kariyer oynayasım var, ilk kez Fifa'yı bu aya kadar almadım. Kariyer oynayanların yorumları nedir ? Alınır mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X