Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
153.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS5 için aldım nihayet, hiç alasım yoktu. 2 haftadır canım deli gibi kariyer çekiyor. FUT zaten bu saatten sonra girilmez, sağlığım için böylesi daha iyi.

Kariyerde biraz kadrolarla oynayarak kariyer açmak istiyorum. Biraz fantezi olacak. Örneğin Ajunnn abimin Hull City'sine değişik oyuncular koyup Hull kariyeri bile yapabilirim. Kadroları değiştirme işi biraz vaktimi alır. Oyuna hemen girmeyip bu işlem birkaç gün sürse,oyunu açtığımda gelen kadro güncellemeleri yaptığım düzenlemeleri bozar mı ?

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

• Ps4 ve Ps5 olan kişiler online dostluk maçı oynayabiliyor mu ?

dün denedim ama başaramadım.

• t4nr kullanıcısına yanıt

PS5 sahibi PS4 versiyonuna da sahipse ve bu versiyonu indirirse oynayabilir.

• Geçen arkadaşla kickoff oynadık 2 dualsense ile. Şuan tek başıma kickoff gireceğim Santra adı eşlenemiyor hatası alıyorum.Deli etti beni.Var mı böyle sorun yaşayan.(Ps5)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fifa 22 ps5 te, ds5 titreşim özellikleri ne derecede etkili? Ciddi bir etkisi varmı yoksa eskisi gibimi?

• ririii kullanıcısına yanıt

Verir ama 23-24 de oynayıp ne yapıcan ki ? Fifalar 1 sezon oynanır sonra diğer seriye geçilir.

• ps5 konsolunda kullanılabilecek, fifa 22 mevcut olan bir psn hesabım mevcut.

fut hesabı açma konusunda yardım olabilecek birisi varsa oyun hesabını ücretsiz vereceğim.

ilgilenen varsa özel mesaj atabilir.

• Yardımcı olursanız sevinirim. Hazır indirimdeyken oyuna bir şans tanımak istiyorum. 2 kişi online karşılıklı oynayacağız. İkimizinde ana hesaplarında ps plus aboneliği var. Merak ettiğim birimiz ana hesabımız dışında plusı olmayan bir hesapla oyunu alıp kardeşlikle herkes kendi ana hesabında oynayabilir mi? Yoksa en az birimiz alınan hesaptan mı oynamalıyız? Online oynamak için oyunun alındığı hesapta plus olmak zorunda mı ya da plus olan başka hesap varlığı yeter li mi?

• Arkadaşlar fifa 22 offline evde karşılıklı arkadasla oynayacağım bir türlü maç başlatamadım. Devamlı santra başlamıyor gibi bir hata veriyor. ÇöZümü bilen biri varsa acil yanıtlayabilirmi ?

• Ea nın inkar ettiği bir şey vardı. Oyunun rekabetçi olması için zayıf olanın kollabdığı, topu ve ikili mücadeleleleri maç içinde dinamik olarak zayıf tarafa verdiği iddia ediliyordu neydi onun adı?

Bİr de kontra atak ve pres bazen aşırı abartılı olmuyor mu?

• Oyunu yeni satın aldım...
    Galatasaray ile kariyere başladım ilk defa oynayacağım bana önerileriniz taktikler yahut transferlerde tavsiyeleriniz var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matetech kullanıcısına yanıt

Momentum.

• yıllardır sadece seasons oynarım nefret ettiğim şeyler şunlar;

- gündüz güneşli maçlardan kim zevk alıyor ki ısrarla güneşli maç oynatıyor?

-aynı takımlar neden eşleşebiliyor? bir filtre koyamazlar mıydı?

-önünde takım arkadaşı olmasına rağmen neden normal veya ara paslar öndeki rakibe gidiyor?

-salah'ın bitiriciliği neden bu kadar kötü?

-donarumma oyunun bug'ı mı? yememeye yemin etmiş gibi oynuyor sürekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

seasonsta 48-0-4 serim var. klasman 3 deyim.

ha bire güneşli hava geliyor

forma rengim hakem rengi ile aynı

bazı eşleşmelerde oyun bariz çok yavaş.

mesela liverpool-psg geldiyse çok hızlı oyun

liverpool-bayern geldi mi oyun inanılmaz hantal adamın pas atmaya mecali bile yok

bazen uzaktan sıradışı goller atıyorum bazen kale önünde top direkten patlıyor bu da momentum

en zevklisi 2vs2. arkadaş vs oldu mu 2vs2 maçlar daha keyifli oluyor

• bayern maçlarının hantal olmasının sebebi Allianz arena çimleri. maç anfield'de ise gayet hızlı oluyor.

top santradayken başlar başlamaz oyundan çıkınca yenilgi saymıyor.

bakıyorum eğer güneşli havaysa direkt çıkıyorum.

rakip psg ise direkt çıkıyorum

rakip benim takımdanda direkt çıkıyorum.

ya hadi seasonsu geçtim, online hazırlık maçında en azından saati ve stadı ayarlayabilsek keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.