< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 4 Nisan 2022; 12:28:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (115. sayfa)
-
-
Ffa 22 PSG ile oynuyorum taktik diziliş oyuncu ayarlarini özelliklerin yüklemesini vs yapıyorum ama oyunu kapatıp tekrar açınca hatta maç bitip yeni maç başlaycınca bütün ayarlar gidiyor takım tekrar ilk ayarlarına geri dönüyor bunu kayıt yapip makina kapansa dahi aynı kaydın kalmasını nasıl sağlarım Yardım Ricasi ile böyle bir ayar kaydı varmıdır bilen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fut oynuyorum böyle saçma bir şey görmedim adam 10 dk atıyor çıkıyor adama galibiyet veriyor yeter yahu 50 maç tır böyle oluyor bulmuş hilesini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keyifli bir İngiltere 2.lig takımı var mıdır önerebileceginiz kariyer için?
Arkadaşlar oyun oynarken 2 3 haftadır hareket sorunu yaşıyorum. Yön tuşları ile yön verdiğim oyuncular kambur gibi oluyor ilerlemiyorlar. Hız tuşuna basınca koşmuyorlar. Kafayı yemek üzereyim yoktu önceden yaşayan var mı aynı sorunu
Online ortak sezonlarda (2vs2) aynı takımda oynamak için co-op arkadaşı arıyorum. Ps5, ps4 farketmez. Seviyeli bir muhabbet olsun, dostluk olsun yeterki 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 21 Nisan 2022; 14:5:44 > -
Benim arkadaşta ps4 var, bizde ps5 var. Şimdi ben ps5 pro clubs'ta ovr 88 oldum, ps4 ü olan arkadaş ps5 modunu indiremeyeceği için biz ps4 ü inidrip 0'danmı başlamamız gerekiyor.
-
Böyle bir nalet oyun ultimate adam alıyor ya gidiyor yada öndeyken zaman geçiyor birde çalım ata ata gidenler var allahınızdan bulun artık böyle yapanlara küfür edip kapatıyorum artık
İğrendim artıık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-Kartal -- 28 Nisan 2022; 22:37:59 >
Oynama hocam sen de, niye zorluyorsun. Pro Clubs modu var dertsiz, tasasız. Bul bir takım takıl mis gibi. Ultimate Team ile uğraşılmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buldun mu birader? Bana da lazım. 🙄
Biraz bakındim ama bulamadım Demirspor kariyeri yaptım keyifli baya
Transfer döneminde önerebileceğiniz genç ve potansiyelli oyuncu var mı?
psn yaz ekliyim
-
3. Ligde sunderland öneririm
Merkez orta saha için Baturina, Samek
Kanat için Sahraoui
Sağ bek Dedic
Forvet için de ben Fofana diye sarı saçlı siyahı bir forvet almıştım ama nereden aldım hatırlamıyorum.
İngiltere mahalle liginde Bristol rovers ile oynamıştım. Çok bir bütçem yoktu.
Oyunda her sezon ilerledikçe serbest oyuncu piyasası maalesef rezil bir hal almaya başlıyor. Yeni sezona başlarken kontratsız oyuncu arattığınızda 78-80 overall a sahip oyuncular türüyor ve tadı kaçıyor bir nevi oyunun haberiniz olsun.
-
Sağolasın biraderim.
Arkadaşlar ps5 süper lig kırmızı ekran geçişi çıkarken oyun dan atıyor fifa 2022 neden acaba
Bu oyunda neden defans yapmak işkence? Klasmanda 3. klasmana kadar tek denemede çıktım. 3. klasmanda ise 2-3 golden aşağı yemiyor, 2-3 golden aşağı da atmıyorum. oynarken kesinlikle kendimi güvende hissetmiyorum. Ne yaparsam yapayım gol yiyeceğimi biliyorum. Yani kazanmak için en az 3 gol atmak zorundayım. Bu da hem işin keyfini kaçırıyor hem de gerçekçilikten uzaklaştırıyor. Gegen press yapamıyorsun, adam adama baskı kuramıyorsun. Oyun forvete top atıp gol atmacaya dönüyor. Çoluk çocuk eğlendirme simülasyonu olmuş yine. Skill hareketleri yapa yapa, garip hareketlerle gol atan oyuncular görmekten çok sıkıldım. Disiplinli bir taktik yapma şansı yok. tek taktik karşı taraftan daha çok gol atabilme taktiği. Sinir bozucu.
-
İlk defa bu sene oynadım oyunuda çözemedim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X