Hocam Fifa en son 14'te, biraz da 15'te sim odaklıydı. Ardından gelen tüm oyunlar arcade tarzı ön plana koydu. Ama seni temin ederim, Fifa 22 bu aradaki çoğu oyundan daha gerçekçi ve güzel bir oyun. Online tarafı için konuşmuyorum. Online, Fifa 14'te bile langırt gibi olabiliyordu. Offline yani kariyer tarafında en azından biraz daha gerçekçi bir oynanış var. Muhtemelen animasyon kalitesini falan arttırdıkları için arcade olsa da göze çok batmıyor. Hâlâ aktif olarak Fifa 14 ve 15'i oynayan biri olarak bunları yazıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (116. sayfa)
-
-
Geçen senelerdeki oyunları direk silmiştim zaten. Bu yine biraz daha iyi diye biraz oynadım. Ancak daha fazla tahammül edemeyeceğim sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
transfer tavsiyesi var mıdır hocam başlayayım buna 4-5 sezon gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 10 Mayıs 2022; 20:9:7 > -
Kariyer icin kanat veya ofansif Foden inanilmaz etkili ben genelde alt liglerden baslarim Kerem Aktürkoglu, mostafa mohamed, ridvan yilmaz sasha boey bunlar cabuk gelisiyorlar ingiltere 2. Veya 3. Lige alinabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar fifa 22 ps5 cdsi PS4te çalışıyor mu bilgisi olan varmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam tersi için geçerli sanırsam bu söylediğiniz.
Bende öyle biliyorum ama biri sordu ona gire alacağız ps4 versiyonu yokmuş mağazada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz yine de iyicene araştırın.
Merhaba PS4 konsolumda FIFA 18-19-20 oyunları mevcuttu. FUT Account'um kuruluş 2018 olarak yazıyordu. Mayıs ayında ps plus'ın ücretsiz verdiği FIFA 22 yi indirdim futa girdim kuruluş mayıs 2022 olarak yazıyor aynı accounttan giriyorum nasıl çözebilirim yardımınızı bekliyorum. FIFA 21 satın almadım onunla bir alakası var mıdır?
-
Online ortak sezonlarda (2vs2) aynı takımda oynamak için co-op takım arkadaşı arıyorum.
Ps5, ps4 farketmez, oyunun her iki sürümü de yüklü :)
Psn id: Mustafa--Tr (tire sembolü peşpeşe)
-
-
Fifa 15-16-18-19-20 oynamış biri olarak bu oyun cidden =gol yeme= similasyonu olmuş. Ben kalecilerin bu kadar berbat gol yediğini diğer serilerde hatırlamıyorum.
ps'da coin satışı yapılır
-
Seasons'u kaç pingle oynuyorsunuz? Kablonet sağolsun 100ms den aşağı oynatmıyor bana 😪
futta kablonetle en düşük 60 la oynuyorum
-
Sıkıntı olmuyor mu? Ben bu sene sezonda lagsız maç yapamadım malesef
60 üstünde oluyo bazane aynı pingde oyun çok ağırda olabiliyor
-
Bide seasons'u deneyebilir misiniz?
akşam ya da en geç yarın dener yazarım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X