< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (119. sayfa)
-
-
Köşe vuruşunda adam ile nasıl başlayabilirim direk. 2021 den farklı kombinasyonda sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Plase tuşuna basılı tutarak takım arkadaşını yanına çağırabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro Clubs oynayan arkadaşlara sorayım. Tüm takımı nasıl kontrol edebiliyoruz ? Ayarlarda "Tüm Oyuncular" diye bir seçenek var ama bunu seçince maç bulamadım. Sadece takım kaptanı mı kontrol edebiliyor ?
-
Kadroya yerleşirken sol alt kısımda "Tümü" yada "Any" pozisyonu var. Burayı seçen (kaptan veya oyuncu) kişi, gerçek oyuncular harici diğer tüm botları kontrol eder.
Maç aratırken, ayarlar kısmında her şeyi kapalı seçin. 3 ayardan hangisi açık kalır ise orayı kategorize eder ve maç bulma şansınız azalır.
Ayrıca yeni nesilde CrossPlay (Xbox Series X|S ve PlayStation 5) ile devam edileceği için şuradan lig Discord'una katılabilirsiniz: https://discord.com/invite/YqbbZDSbQd
-
-
belli bir maçtan sonra xp vermiyor
-
Nasıl yani haftalık belli bir maç sınırı mı var yada aylık nasıl oluyor
Sanırım herkeste var bu sorun
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Fifa-22-Pro-clubs-EXP-not-given-after-winning-matches/td-p/10852274
arkadaşla online turnuva yapma imkanı tanıyor mu fifa 22?
biz bulamadık, cidden böyle bir mod yoksa inanılmaz
-
FIFA 22 - The Play List | PS5 & PS4 Games
PlayStationyoutubeFIFA 22 is now on The Play List EA Play members, it’s time to step on the pitch: EA SPORTS™ FIFA 22 has joined a collection of fan-favorites and top titles in The Play List on PlayStation®5, PlayStation®4! #ps5games #ps4games #FIFA22 #EAPlayhttps://www.youtube.com/watch?v=25KTvCslpkU -
arkadaşlar PS4 slim var bende FIFA 22 oynuyorum düzenli bir şekilde, inanın PS3'deki PES 2013 daha zevkli geliyor niye bilmiyorum satıp PS3'e dönesim var PS4'ü benimseyemedim sanki
-
Sonunda gamepass e de gelmiş
-
Fifa 22 berbat bir oyun
Oyun mu simülasyon mu belli degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar lütfen yardım
PS5 FİFA 22 kariyer oynadığımda CE-108225-1 hatası alıp oyundan atıyor
fabrika ayarlarına döndürdüm oyunu sildim yeniden yükledim ama olmadı
başka oyunda yapmıyor ama sadece FİFA 22 kariyer de
yardımcı olabilir misiniz ?
-
ea'nin henüz bir açıklaması yok biliyorum ama sizce fifa 23 ( ea fc 23 ) ps4 platformuna gelir mi ? gelirse ps5 ile oynayanlarla match olur mu onlineda ?
-
PS4 ile PS5 şuan yeni nesilde bile oynamıyor, FIFA 23'te hiç oynayamayacaklar. CrossPlay ile ancak Xbox X|S yeni nesilleri arasında oynayabilecek.
EA eski nesil konsolları gözden bu seneden çıkardı. Marketleri bile ayıracağı kesinleşti.
-
Arkadaşlar Ultimate Team'de biraz menüleri vs öğreneyim diye takıldım sonra takımı silip sıfırdan başlamak istedim ama yeni oluşturduğum takımda altyapı görevlerini vs yapmış görünüyorum bu durum çok canımı sıktı, yeni bir profil vs oluşturup sıfırdan başlangıç yapamaz mıyım yaptığım görevleri sıfırlama imkanı yok mu yani şimdi
-
ea sports fc 2024 eylulde piyasaya cikacak. Bu sene fifa 23 cikiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X