Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
153.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konaminin saçma sapan oyun politikası yüzünden pes sevenler çok tepkili.eğer fifa bu günlerde demo çıkartırsa bir çok pes oyuncusunu çekebilir.

fifa 27 eylülde çıkarken daha konami 30 eylülde yeni nesil lansmanı yapacağını söylüyor.

fifa bu güncel durumu avantaja çevirebilir.

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Normalde Hindistan psn Türkçe veriyordu ama geçen seneki oyunda herkes patladı Türkçe yoktu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese. Ben de ps4 var arkadaşım da ps5. FIFA 22 Ultimate Sürüm almak istiyoruz. Herhangi bir sorun olmadan ve kendi hesaplarımızdan ikimizde oynayabiliriz değil mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperi4L

Selamlar herkese. Ben de ps4 var arkadaşım da ps5. FIFA 22 Ultimate Sürüm almak istiyoruz. Herhangi bir sorun olmadan ve kendi hesaplarımızdan ikimizde oynayabiliriz değil mi? Teşekkürler.

Oynayamazsınız. :) Fifa'da çapraz bağlantı yok, ya ikinizde ps4 yada ps5 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 2 Eylül 2021; 13:31:23 >
  • imperi4L kullanıcısına yanıt

FIFA 22 Ultimate Sürümü birinizin hesabına alarak oynayabilirsiinz . ikinizde o hesabı ps4 ve ps5 de ana hesap yaparsanız olur. (oyunu alan sec yapsa da olur . sadece o hesapta oynar ozaman) 3. bir hesaba alarak ps4 pri , ps5 pri, ps5(veya 4) sec olarak 3 kişide oynayabilirsiniz. sec olan hesap intrenet olmadan oynayamaz ve oyunu sadece o hesapta oynar.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

karsılıklı oynamayı değil tek oyun alıp 2 kişiyi oynamayı sormuş sanırım.

• PS4 devam edecekler FIFA 21 legacy edition ps3 yazıp youtube izleyebilir. EA eski gen oyunlarına bilerek bug doldurur tüm sene hiç güncelleme vermez

• Demo konusunda bilgisi olan varmı genelde eylülün ilk haftası gelirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt
    15 Eylül ‘de yayınlanacak beta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA SPORTS FIFA esportsyoutube
    FIFA 22 | 2v2 Co-op Gameplay First Look | DUX Gaming v Team Gullit
    https://www.youtube.com/watch?v=Ey2DdvnqsSo&feature=youtu.be

EA resmi kanalında yayınlanan bu gameplay den sonra kesinlikle fifa 22 yi iade etmeye karar verdim. Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar, ufak tefek iyileştirmeler harici (kaleciler, top fiziği, animasyon artışı vs.) inanın geri kalanı fifa 21. Şunu söylemek istiyorum sadece; fifa 22 ps5 ve series x de yeni nesil bi futbol oyunu gibi durmuyo. Artık eylül sonu çıkacak efootball 22 ve UFL ile idare etmeyi düşünüyorum bu sene, en azından fifa yeni nesil bi oyun motoruna geçene kadar. Sizce full oyunun çıkmasına kalan bu 24 günde fifa 22 nin daha gelişme ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 3 Eylül 2021; 22:4:46 >

• 1 Yıllık Origin Play Pro 500 TL 🎁

1 YIL BOYUNCA TÜM OYUNLAR SİZİN 💪✅

Origin ile alsanız, 900 TL 😱

KEY alarak sadece 1 oyuna sahip oluyorsunuz. Anlatacağım yöntem ile her yıl olduğu gibi bu sene de Pro üyeliği KEY fiyatına alıyoruz. 😎

plati.market. digital goods marketplace.
    Buy EA Play Pro (EA Origin Premier)✅12 months 4000 RUB (RU) and download
    https://plati.ru/itm/ea-play-pro-ea-origin-premier-12-months-4000-rub-ru/2741324

Yukarıdaki linkten veya herhangi bir satıcıdan 4 bin rub key alın. Rusya VPN açın, my account, payment methods menüsüne girin ve kodu bozdurun. Pro almaya tıklayın ve wallet seçin. Hepsi bu kadar. ✅

Gayet basit anlattım ama yapamadım diyen varsa özelden yardımcı olurum. Bu yöntem %100 sorunsuz.

İyi eğlenceler.

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt

Gözlerim kanadı bu gerçek mi diye baktım onaylı hesapmış bir de. Top balon gibi oyun aşırı hızlı ve animasyonlar kötü. Oyun çıkınca böyle olacaksa fifa online 4 oynarım daha iyi. :)

• Animasyonlar çok garip duruyor. Oynayanlar da o kadar sıkıcı ve kötü oynuyor ki, izlemeye tahammül edemedim.

• Fifa 22 ön sipariş vermek istiyorum.
    Maximum kart ile 100 lira maxipuan kampanyası gördüm.
    Kampanyanın geçerli olduğu platformlar listesinde PLAY STATİON NETWORK yazıyor, burası bizim bildiğimiz store oluyor değil mi?
    460 liraya falan geliyor bu şekilde kampanya ile

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Fifa 22 ön sipariş vermek istiyorum.
    Maximum kart ile 100 lira maxipuan kampanyası gördüm.
    Kampanyanın geçerli olduğu platformlar listesinde PLAY STATİON NETWORK yazıyor, burası bizim bildiğimiz store oluyor değil mi?
    460 liraya falan geliyor bu şekilde kampanya ile

Eaplay ile 504e düşüyor ordan düşermi 404e?

• Birkaç sene önce Fifa yüzünden çıldırıp Ps 4’ü sattım, şimdiyse ps 5 alıp bu oyunu oynamak için para biriktiyorum.

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt

bu oyun bu şartlarda 500 600 tl etmez.hyper motion teknolojisi nerede acaba.bu görüntü yeni nesilmi

• İzledigim gameplay videolari inanilmaz kotu 1 haftadir fo4 oynuyorum yemin ederim gameplay olarak bundan daha iyi.

• Fifa 21 in patch v1 olmuş oyun. Hypermotion satış ve reklam politikası olarak kalmış malesef. Bildiğimiz fifa 21 in aynısı oyun.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt

Yalnız EAplaye de üye olmak gerekiyor onun için gerçi 1 aylık 25 lira da değermi bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.