< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Rivals anlık olarak coins verecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Ps3 ps4 nesline geçişteki gibi bir fark yok
Alıntıları GösterHypermotion ps4de yok hocam, bambaşka iki oyun göreceğiz, oynayanlardan da duyduğum o yönde.
-
He ben fifa 21 i kastediyordum ilk geçis senesinde fifa 14 te inanilmaz fark vardıquote:
Orijinalden alıntı: aardaHypermotion ps4de yok hocam, bambaşka iki oyun göreceğiz, oynayanlardan da duyduğum o yönde.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yok bambaşka olmuş oyunquote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Ps3 ps4 nesline geçişteki gibi bir fark yok
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaad ettikleri bu kadar seye ragmen yeni nesil konsollarda deneyip hala bir degisiklik olmadigini goruyorsaniz oyunun cidden artik cılkı cikmis demektir. Bu sene fark bariz gozukmesi gerekmez mi? Bana gore fifa 21 cok sorunluydu birçok bugla karsilastim grafik motorunda hatalar oluyordu top fizigi sacmaliyordu ara sira umarım bunda oyle seyler olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 ps4 ps5 arasında bile fark var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha stabil bir oyun olacaktır hocam olmaz böyle ufak hatalar.
Bakalim on siparis verdik ultimate surume oyunun ilk donemi cok zevkli oluyor zaten kimsede abarti oyuncular yokken. Bu sene herolar da geliyor cesitlilik olur bence oynanis da zevkli olursa tadindan yenmez tek kafamdaki soru eslestirme ps5 kendi icinde eslestiginden biraz gec veya dengesiz rakip buluyordu bir iki ust ligden veya alt ligden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de vereceğim birkaç güne sipariş nasipse başka alternatif yok mecbur alacağız bir futbol sever olarak.
arkadaşlar ps4 ve ps5 sürümünde ortak market mi olacak bilgisi olan var mi?
PS4 kullanan arkadaşla kardeşlik yapabilmek için Ultimate Edition'ı ön sipariş verdim. Hem oyun içi %10 hem de eaplay %10 indirimi ile kişi başı 283 TL'ye geldi. Bir yıl boyunca aktif bir şekilde oynanacak oyun için günümüz ortamında makul bir fiyat oldu gibi. İnşallah geçen seneye göre tatmin edecek seviyede değişiklik vardır. Artık gelişme beklentim yok, her türlü değişikliğe de razıyım. En azından farklı bir oyun oynadığımızı hissedelim.
Oynayanlardan da hep çelişkili yorumlar geliyor. Kimisi alakası yok geçen seneyle diyor, kimisi yine aynı diyor. Videolardan da bir şey anlaşılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 1 Eylül 2021; 14:16:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Serhann_10
arkadaşlar ps4 ve ps5 sürümünde ortak market mi olacak bilgisi olan var mi?evet market ortak olacağı söylendi hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thriller89PS4 kullanan arkadaşla kardeşlik yapabilmek için Ultimate Edition'ı ön sipariş verdim. Hem oyun içi %10 hem de eaplay %10 indirimi ile kişi başı 283 TL'ye geldi. Bir yıl boyunca aktif bir şekilde oynanacak oyun için günümüz ortamında makul bir fiyat oldu gibi. İnşallah geçen seneye göre tatmin edecek seviyede değişiklik vardır. Artık gelişme beklentim yok, her türlü değişikliğe de razıyım. En azından farklı bir oyun oynadığımızı hissedelim.
Oynayanlardan da hep çelişkili yorumlar geliyor. Kimisi alakası yok geçen seneyle diyor, kimisi yine aynı diyor. Videolardan da bir şey anlaşılmıyor.
hocam old gende birşey beklemeyin, ps5deyseniz bambaşka oyun gerçekten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thriller89PS4 kullanan arkadaşla kardeşlik yapabilmek için Ultimate Edition'ı ön sipariş verdim. Hem oyun içi %10 hem de eaplay %10 indirimi ile kişi başı 283 TL'ye geldi. Bir yıl boyunca aktif bir şekilde oynanacak oyun için günümüz ortamında makul bir fiyat oldu gibi. İnşallah geçen seneye göre tatmin edecek seviyede değişiklik vardır. Artık gelişme beklentim yok, her türlü değişikliğe de razıyım. En azından farklı bir oyun oynadığımızı hissedelim.
hocam hem oyun içi hem ea play yüzdeleri üst üste gelip yüzde 20 indirim oluyormu yanlış anlamadım dimi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Çesut Mevik-hocam hem oyun içi hem ea play yüzdeleri üst üste gelip yüzde 20 indirim oluyormu yanlış anlamadım dimi?
Alıntıları GösterEvet oluyor ama oyun içi %10 sadece ultimate edition'da var. Bir de hesap tam olarak %20 şeklinde değil de, %10 indirimli halinin üzerinden bir %10 daha indirim şeklinde. 567 TL'ye geldi ikisini de düşünce. Yani 133 TL'lik bir indirim oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 1 Eylül 2021; 18:49:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: thriller89Evet oluyor ama oyun içi %10 sadece ultimate edition'da var. Bir de hesap tam olarak %20 şeklinde değil de, %10 indirimli halinin üzerinden bir %10 daha indirim şeklinde. 567 TL'ye geldi ikisini de düşünce. Yani 133 TL'lik bir indirim oldu.
Alıntıları Gösterönce ea play alıyoruz sonra oyuna girip oyunun içinden oyunu alıyoruz dimi hocam adımlar bu şekilde?
-
Aynen, benim ea play aboneliğim vardı. Oyun içinden de ön sipariş ver kısmından Ultimate sürümü seçtim ön sipariş verdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thriller89Aynen, benim ea play aboneliğim vardı. Oyun içinden de ön sipariş ver kısmından Ultimate sürümü seçtim ön sipariş verdim.
çok sağolun hocam bilgiler için bende bu şekilde alıyım bari :)
-
Ülke psn.lerine bakıyorum desteklenen dil ayrıntılarını göremiyorum nereden bakılıyor ? Örneğin Hindistan psn.de oyun Türkçe mi bilen var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X