< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Harici bi capture cihazı yoksa ps5 max 1080p 60fps video capture edebiliyo diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EastbloodRed
Fifa 22 beta oynanış videoları düşmeye başlamış, baktımda biraz hayal kırıklığı oldu. Gördüğüm tek fark kaleciler birazdaha iyi ve top fiziği az bişey gelişmiş, geri kalanı fifa 21. Ciddi ciddi ön siparişi iptal etmeyi düşündüm keşke efootball 22 mobil tabanlı olmasaydı sadece alternatifte yokkiHocam ben ki hala PES 20 de kariyere devam eden ve keyifle oynayan biri olarak FIFA Nın bu halini beğendim Oyunu daha oturaklı yapmışlar , yerde kayak yapan adamlar yok , top daha gerçekçi süzülüyor , animasyonlar daha tutarlı Kısacası oyunu biraz daha Pes e biraz daha simülasyona yaklaştırmışlar O yüzden saçma sapan yamalar gelmeden ön sipariş geçtim güncellemeden oynayayım diye.
Zaten her sene fifa ilk çıktığı zamanlar simulasyona yakın ve gerçekçi bi oyun hızı sunuyo, sonraları yamalar çıktıkça garip bi şekilde saçmasapan hızlandırıyolar oyunu, gerçekçilik ölüyo oyun arcade, robotik mekanik bişeye dönüyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 21 Ağustos 2021; 22:23:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: erimoHocam ben ki hala PES 20 de kariyere devam eden ve keyifle oynayan biri olarak FIFA Nın bu halini beğendim Oyunu daha oturaklı yapmışlar , yerde kayak yapan adamlar yok , top daha gerçekçi süzülüyor , animasyonlar daha tutarlı Kısacası oyunu biraz daha Pes e biraz daha simülasyona yaklaştırmışlar O yüzden saçma sapan yamalar gelmeden ön sipariş geçtim güncellemeden oynayayım diye.
Alıntıları GösterHocam emin olman gereken şeylerden biri gelen güncellemelerin ben diyeyim 70%i sen de 80%i, oynanıştan ziyade mantıksal hatalar ve menü hataları. Oynanışla ilgili geliştirmeler oyun çıktığında bir sonraki oyun için yapılıyor. Oyunu beğenmeniz FIFA fanları gibi beni de sevindirdi. PC için 1 hafta sonra (28i) FIFA Online 4 çıkacak biliyorsunuzdur Türkçe spikerli. FIFA 16 motoru ile yapılmış denemek iyi olur diye uyarımı yapmak istedim.
-
FIFA 21 VE 22'yi yan yana koyup aradaki animasyon farklarını gösteren güzel bir video yok mu?
-
15 eylül'de 22 demo çıkacak diyorlar doğru mu? Ps4 e almayı düşünüyorum yeni konsol bulamadık arasındaki farkı anlardık çok kötüyse ona göre hareket ederdik. ( Oyunun marketi ortak olacakmış o iyi en azından)
-
Hocam başka alternatif yok mecbur alıcaz, hani çok bi fark beklemeyin oynayış da ama :)
quote:
Orijinalden alıntı: tavukum15 eylül'de 22 demo çıkacak diyorlar doğru mu? Ps4 e almayı düşünüyorum yeni konsol bulamadık arasındaki farkı anlardık çok kötüyse ona göre hareket ederdik. ( Oyunun marketi ortak olacakmış o iyi en azından)
PS4 ten xbox series x e geçmiştim. FIFA 21 nextgen de bile baya fark vardı o kamera açısı tek başına yeterli zaten. FIFA 22 de aradaki oynayış farkı baya olacak bence.
Bugün sipariş geçtim bir sorun yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: çağrışşSanırım hem EA Play %10 indirimi. Hem de oyun içi %10 inidirimi aynı anda olmuyor. O sebepten o hatayı veriyor.
Teşekkür ederim :)
Önce 1 aylık 25 tl’ye Ea play aldım.
Sonrasında fifa 21 içinden 567 TL’ye Fifa22 Ultimate aldım.
Dipnot: 20 yıllık Pes oyuncusuyum. 1 ay önce radikal bir kararla Fifa’ya geçiş yaptım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 23 Ağustos 2021; 23:10:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: limonlusoda10PS4 ten xbox series x e geçmiştim. FIFA 21 nextgen de bile baya fark vardı o kamera açısı tek başına yeterli zaten. FIFA 22 de aradaki oynayış farkı baya olacak bence.
Alıntıları GösterKesinlikle katılıyorum size, PS4 Pro dan Xbox SX e geçiş yaptım bende 6 ay önce NextGen çok farkediyor görsel ve oynanış olarak ve o kamera açısı gerçekten muazzam ;)
Genel bir soru sormak istiyorum bilen bilgisi olan vardır umarım, Fifa Online 4 için türkçe seslendirme yapılıyor, Murat Kosova ve Nebil Evren tarafından. Türkçe Spiker olayı Fifa22 de olucak mı olmayacak mı ? Bununla ilgili nette bir bilgi bulamadım. Girişi ücretsiz olan oyuna Spiker ekleyip asgari ücretin 5te 1ini verdiğimiz oyunda olmama gibi bir durum olmazdır umarım !
Olmazsa şaşırırmıyım hayır, çünkü ilk türkçeleştirme öncelikle Fifa'nın mobil oyununa gelmişti bir yıl sonra Fifa PC ve Konsol oyunlarına gelmişti. Umarım aynısı olmaz !
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darktemplar1903
Bugün sipariş geçtim bir sorun yaşamadım.
Önce 1 aylık 25 tl’ye Ea play aldım.
Sonrasında fifa 21 içinden 567 TL’ye Fifa22 Ultimate aldım.
Dipnot: 20 yıllık Pes oyuncusuyum. 1 ay önce radikal bir kararla Fifa’ya geçiş yaptım :)
Alıntıları GösterDoğru karar
-
arkadaşlar ilk defa ea play almayı düşünüyorum.
fifa 22 çıktığı gibi ea play'e eklenecek mi ?
fifa 21 sanırım 6 mayıs'ta eklenmiş ea play'e...
-
Ea play pro da çıktığı gibi ekleniyor ama o da konsolda yok pc özel.
Bu sene bir değişiklik olmazsa seneye nisan/mayıstan önce eklenmez. Ea play alırsan ancak 10 saatlik erişimli halini oynarsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler. almanın mantığı yok o zaman şimdilik.
-
Bu fifa online bugün mü başlıyordu? Nereden indirilecek oyun nerden girilecek detaylarla ilgilo bir link var mı? Uzak kaldım son birkaç gündür, bugün çıkıyorsa akşam deneyeyim nasıl birşeymiş
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde
Bu fifa online bugün mü başlıyordu? Nereden indirilecek oyun nerden girilecek detaylarla ilgilo bir link var mı? Uzak kaldım son birkaç gündür, bugün çıkıyorsa akşam deneyeyim nasıl birşeymiş101xp.com hocam, 27 agustos oncesi on kayıt yaparsan 28 ağustosta erken erişim başlayacak, normalde 2 eylül lansman.
-
Anladim hocam. Ben kayit olmustum mailimle. O zaman cumartesi deneyebilecegiz. Tesekkurler bilgi icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X