Yok hocam başka bir şeyden bahsettim ben yazdığım yorumda. Neyse, çıksın iyi olsun da oyun fark etmez dağıtıcısı yayıncısı vs :) |
FIFA 22 [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oyunu Fifa 21’in içinden ön sipariş vermeye çalışırken F21B019 hatası alıyorum. Bir bilen var mı nedir bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çağrışş
Arkadaşlar oyunu Fifa 21’in içinden ön sipariş vermeye çalışırken F21B019 hatası alıyorum. Bir bilen var mı nedir bu?F21B019 yazıp Google'da arama yapar mısınız? Doğum Gününüz Kutlu Olsun bu arada.
-
Sanırım hem EA Play %10 indirimi. Hem de oyun içi %10 inidirimi aynı anda olmuyor. O sebepten o hatayı veriyor.
Teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: çağrışşSanırım hem EA Play %10 indirimi. Hem de oyun içi %10 inidirimi aynı anda olmuyor. O sebepten o hatayı veriyor.
Teşekkür ederim :)
Ultimate Surum satin alirsaniz oluyor. Standard Edition da olmuyor.
İkisini de denedim ama olmadı. Ps4 sürümünü indiriyorum bir de orada deneyim.
Şöyle bişey var. oynanışı fifa 22/efootball benzeri ile olacak diyor yapımcı
-
quote:
Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenciŞöyle bişey var. oynanışı fifa 22/efootball benzeri ile olacak diyor yapımcı
Hocam bu seri hem FIFAnın hem PESin 30yıla yakın daha gerisinden başlayacak. Tutması zor ama şans vermek gerek
-
Valla hiç belli olmaz hocam. Oyun dünyasında var öyle mütevazi yapımların büyük yapımlardan daha fazla başarılı olabildiği örnekler. Keyifli oynanış sunar, grafikleride günümüz standartlarına yakın olursa lisansı falan kimse sorun da etmez alır oynar. Pes'in ilk çıktığı, adının goal storm ve iss football olduğu yılları hatırlar mısınız? Bir tane lisans yoktu. komik komik futbolcu/takım isimleri ile oynuyorduk. Yamayla falan düzeltme nerdeee.. Ama öyle tatlı, soft ve keyifli oynanışı vardı ki kimse takmıyordu del piero ya del perio denmesini nihat a nihato denmesini :) o yüzden belli olmaz yani sinsi sinsi piyasaya girip birkaç yılda fifanın yeni rakibi de olabilirler. AAA kalitesinde olacak falan diyor yapımcısı. Ya da tabi çıktıkları gibi patlayıp tarihin tozlu raflarına da kalkabilirler. Zaman gösterecek. Ücretsiz mantığıyla yapılan oyunlar konusunda çekimserim biraz..
Hele ki o Ronaldo'ya Penaldo, Messi'ye Missi denildiği dönemler... Efso
-
-
Fifa 22 beta oynanış videoları düşmeye başlamış, baktımda biraz hayal kırıklığı oldu. Gördüğüm tek fark kaleciler birazdaha iyi ve top fiziği az bişey gelişmiş, geri kalanı fifa 21. Ciddi ciddi ön siparişi iptal etmeyi düşündüm keşke efootball 22 mobil tabanlı olmasaydı sadece alternatifte yokki
Bulamadim link verir misin? YouTube de yok hocam oynanis videosu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmişte ortalık futbol oyunundan geçilmiyordu şimdi oyun yok piyasada. Tek ayakta kalan ayni oyunla 5 sene götüren EA efendi.
nasıl bulamadın fifa 22 gameplay yazınca bir sürü çıkıyor.
ha sen "adam bizi kandırıyor 21 çekmiş 22 diye koymuş" diyip kapatıyosan haklısın görsel olarak bariz fark yok
-
Ekranda beta yazısı donmuyorsa zaten gerçek degildir. Öyle goremedim hic
misal bu ilk sırada çıkıyor
ThePapiGfunk PlaysyoutubeFIFA 22 - Manchester United vs Manchester City GAMEPLAYhttps://www.youtube.com/watch?v=yEw0qH6PR4o -
Gitmis 1080p yüklemiş bide PS5 te oynamis goya ne cahil adam. Bu gorselden birşey anlasilmaz
quote:
Orijinalden alıntı: rogzoidre
Bulamadim link verir misin? YouTube de yok hocam oynanis videosu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X