Hocam merhabalar, yeni oyundaki pro club modunda maç içi oynanış bazında ne gibi değişiklikler var, biraz detaylı olarak anlatmanız mümkün müdür? |
FIFA 22 [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Hocam merhaba;
Açıkçası maç içini deneyimleyemedim…Drop-in yada club yaratabiliyoruz ….Oynayacak adam bulamadım ama…Drop-in girdiğinde de genel de 1-1 oynattığı için CPU olunca çıkıyorum :) Oynadığım iletirim deneyimlerimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda suan hata var sanirim baglanri kaynakli top boyutu rahatsiz edici onun haricinde oyuncular ozellikle elite olanlar ayriliyor net olarak sadece hiz olarak degil pes 6 daki ozel oyuncular calimlari harketlwri vs gibi daha belirgin olmus
Bide unutmadan 21 de kaleciler ne kadar kotuyse bunda o kadar abarti umarim ayar cekerler bu sefer
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
Oyunda suan hata var sanirim baglanri kaynakli top boyutu rahatsiz edici onun haricinde oyuncular ozellikle elite olanlar ayriliyor net olarak sadece hiz olarak degil pes 6 daki ozel oyuncular calimlari harketlwri vs gibi daha belirgin olmus
Bide unutmadan 21 de kaleciler ne kadar kotuyse bunda o kadar abarti umarim ayar cekerler bu seferbağlantı kaynaklı top boyutu derken anlayamadım hocam ? Kaleciler bence çok iyi olmalı az gol atılmalı, basketbol ilk çeyrek skoru gibi maçlar olmasın artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: aardabağlantı kaynaklı top boyutu derken anlayamadım hocam ? Kaleciler bence çok iyi olmalı az gol atılmalı, basketbol ilk çeyrek skoru gibi maçlar olmasın artık
Alıntıları Göstertop un boyutu cok siritiyor demek istedim
drop lar oluyor baglanti optimize degil oyunda o yuzden galiba
kaleciler asiri iyi bunun yerine defans oyuncularini kademesini daha iyi yapsalar bencr cok iyi olur oynayinca ne demek istedigimi anlicaksiniz
quote:
Orijinalden alıntı: turkopoltop un boyutu cok siritiyor demek istedim
drop lar oluyor baglanti optimize degil oyunda o yuzden galiba
kaleciler asiri iyi bunun yerine defans oyuncularini kademesini daha iyi yapsalar bencr cok iyi olur oynayinca ne demek istedigimi anlicaksiniz
Alıntıları GösterAnladim hocam tesekkurler, yani auto block cok kuvvetliydi gecen sene, kolu birakan adama neredeyse gol atamiyordun otoblok yuzunden, daha dogal markaj saglanabilir dogru ama kaleciler de elek gibi her topu yiyorlardi. Bakalim oynamadan goremeyiz dediginiz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Demo.ne zaman çıkar?
5000 yeni animasyon nasıl gözle görülmüyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: Return ZuhaBetayı 1,5-2 saattir oynuyorum…Keşfedebildiklerim;
*Kaleci ve kale ağlarındaki animasyon üzerinde çalışmışlar…Ben beğendim
*Üzerinde durdukları Hypermotion teknolojisi ; açıkçası çok fazla bir fark hissedemedim nextgen 21 e göre…Genelde hep pro clup oynarım …Fut,season vs. oynayanlar daha sağlıklı yorum yapar
*Pro club demişken ; artık bayan karakter yapıp oynayabiliyoruz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O dedikleri animasyonlar eskilerin yerine gecmistir ekstradan eklenen azdir ama oyle ucurum gibi farklar beklemeyin bence zaten mevcut animasyonlari da gayet iyidi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
savunma konusunda bi farklılık hissettin mi hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
Bide unutmadan 21 de kaleciler ne kadar kotuyse bunda o kadar abarti umarim ayar cekerler bu seferHocam FİFA Nın bence en rahatsız edici yanı futbolcuların adım hızı ve yere düştükten sonra ışınlanır gibi kalkıp koşmaya devam eden gerçek dışı hareketleri idi Yani oyuncuların sahada değil de buz pateni sahasında gibi çok hızlı bir animasyon logaritması vardı
bu oyunda oyuncuların gerçekten kayar gibi değil de yere sağlam bastığı hissediliyor mu? Bir de düşmeye verilen tepkilerde daha gerçekçi devam etme söz konusu mu? Oyun bir nevi ağırlaşmış mı simülasyona yaklaşmış mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar bildiğiniz gibi fifa online 4'de Türkçe spiker olacak.
Ancak Fifa 22'de bununla ilgili bir bilgi göremedim.
Ellerinde hazir ses verileri varken bunları Fifa 22'ye aktarma gibi bir planları var mıdır acaba? Sistemi tam bilmiyorum ama düz mantık bakınca ses dosyasını, belki biraz daha geliştirerek oyuna ekleyebilirler diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: macrinius
Ellerinde hazir ses verileri varken bunları Fifa 22'ye aktarma gibi bir planları var mıdır acaba? Sistemi tam bilmiyorum ama düz mantık bakınca ses dosyasını, belki biraz daha geliştirerek oyuna ekleyebilirler diye düşünüyorum.Aynı şeyi düşündüm. Para verip aldığımız sürümde Türkçe spiker olmayıp, beleş sürümde olması çok saçma olur. Ama FIFA 22 de olsaydı onun reklamı dönerdi bence satmak için. İnşallah olur bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: macrinius
Ellerinde hazir ses verileri varken bunları Fifa 22'ye aktarma gibi bir planları var mıdır acaba? Sistemi tam bilmiyorum ama düz mantık bakınca ses dosyasını, belki biraz daha geliştirerek oyuna ekleyebilirler diye düşünüyorum.FIFA Online 4, EA Sports oyunu değil. Sadece isim hakkı anlaşması var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingSezenistFIFA Online 4, EA Sports oyunu değil. Sadece isim hakkı anlaşması var.
Alıntıları GösterZiyaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: KingSezenistFIFA Online 4, EA Sports oyunu değil. Sadece isim hakkı anlaşması var.
Alıntıları GösterLogosunda EA Sports yazısı var, bunu nasıl açıklayacaksın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: laptopal99Ziyaaaa
Alıntıları Gösterwww.google.comfifa online 4 - Google'da Arahttps://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=fifa+online+4Geliştiri, dağıtıcı vs tüm şirket bilgilerini görebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trLogosunda EA Sports yazısı var, bunu nasıl açıklayacaksın?
Alıntıları Gösterwww.google.comfifa online 4 - Google'da Arahttps://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=fifa+online+4Anlaşma hocam sadece. EA Sports yapımı bir oyun değil. Dağıtıcılığından tutun, yapımcılığına kadar farklı.
-
aslında arkadaşın dediği doğru olabilir çünkü üyelik yapıldığında başka isimde bir platforma yönlendirdi beni. 101xp diye içinde farklı farklı online oyunların, aboneliklerin olduğu bir siteye yönlendirdi. Oyun elbet EA'nın ama sanki EA bir online oyun platformuna oyununu kiralamış gibi bir görüntü var. İşin aslını detaylı bilmiyorum tabi izlenimimi söylüyorum sadece. Belki kar ortaklığı gibi bir anlaşmaları da olabilir. Ama ipler %100 EA'nın elinde değil gibi FO4'te.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der Lindeaslında arkadaşın dediği doğru olabilir çünkü üyelik yapıldığında başka isimde bir platforma yönlendirdi beni. 101xp diye içinde farklı farklı online oyunların, aboneliklerin olduğu bir siteye yönlendirdi. Oyun elbet EA'nın ama sanki EA bir online oyun platformuna oyununu kiralamış gibi bir görüntü var. İşin aslını detaylı bilmiyorum tabi izlenimimi söylüyorum sadece. Belki kar ortaklığı gibi bir anlaşmaları da olabilir. Ama ipler %100 EA'nın elinde değil gibi FO4'te.
EA kendi oyunlarının tamamını kendi istemcisi Origin'de yayınlıyor ilk başta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X