İndiriyor betayı ama beni bekletmesinin sebebi Orjinal kod gelen Mail adresimle Ps5 e giriş yapmam lazımmış betayı indirdiğim hesabı Pri yapıp mailin geldiği hesapla girdim yani < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 12 Ağustos 2021; 23:38:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zooeİndiriyor betayı ama beni bekletmesinin sebebi Orjinal kod gelen Mail adresimle Ps5 e giriş yapmam lazımmış betayı indirdiğim hesabı Pri yapıp mailin geldiği hesapla girdim yani
Alıntıları GösterBekletme derken şöyleki benim yaşadığım durum, betayı indirdiğim hesap la girince oyuna herşey pasif durumda.. ama kendi yıllardır kullandığım hesapla girince kick off aktif durumda sadece. Ve ut serverlarıyla ilgili sorun olduğu aşikar. Bence key in geldiği mail olan bir psn hesabı ile girilmeli görüşünün önemi yok hocam.
Edit:
Şimdi girdi UT e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 12 Ağustos 2021; 23:44:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTaBekletme derken şöyleki benim yaşadığım durum, betayı indirdiğim hesap la girince oyuna herşey pasif durumda.. ama kendi yıllardır kullandığım hesapla girince kick off aktif durumda sadece. Ve ut serverlarıyla ilgili sorun olduğu aşikar. Bence key in geldiği mail olan bir psn hesabı ile girilmeli görüşünün önemi yok hocam.
Edit:
Şimdi girdi UT e
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 12 Ağustos 2021; 23:42:47 >
-
Yok mu oynanis videosu hiç bi yerde? Varsa link atarmisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PLAYGAMESyoutubeFIFA 22 {CLSOE BETA} - PSG VS FC BAYERN MUNICH Gameplay - XBOX SERIES X 4K/60FPShttps://www.youtube.com/watch?v=QGLfsd5nCYY&feature=youtu.be
Düşmeye başladı. Gameplay merak edenler silinmeden izleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 13 Ağustos 2021; 1:10:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Herkese selam, bana beta kodu geldi ancak bulunduğunuz bölgede kullanılamaz diyor.
Video telif yedi 🤣
Bir kaç maç attım UT de.
Şu an oyun fifa21.5 gibi.. eklenen animasyonlar var. Özellikle kaleciler de.. file den çıkan ses daha bi hoş ve gerçekçi olmuş. Bakalım full game her şeye gebe...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melankolia7182
Bu mesaj silindi.Beğenip abone oldum. Umarım güzel vakit geçiriyorsunuzdur. Biraz daha geliştirdikten sonra yorumları açmayı unutmayınız (tavsiye)
-
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
Bir kaç maç attım UT de.
Şu an oyun fifa21.5 gibi.. eklenen animasyonlar var. Özellikle kaleciler de.. file den çıkan ses daha bi hoş ve gerçekçi olmuş. Bakalım full game her şeye gebe...Oyun hizi oyun kurma sutlar,paslar genel olarak nasil hocam? Daha oturakli bir.gameplay var gibiydi pitch notesta paylastiklari kisa videolarda, betada da oyle mi
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
Bir kaç maç attım UT de.
Şu an oyun fifa21.5 gibi.. eklenen animasyonlar var. Özellikle kaleciler de.. file den çıkan ses daha bi hoş ve gerçekçi olmuş. Bakalım full game her şeye gebe...Hocam bir de FIFA 22de şu stad yapma olayı TR spiker bunlar PS4e ve PCye gelir mi dersiniz
Ekleme: Ha bir de şu Hyper Motion olayı gelir mi PS4e ve PCye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 13 Ağustos 2021; 8:29:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trHocam bir de FIFA 22de şu stad yapma olayı TR spiker bunlar PS4e ve PCye gelir mi dersiniz
Alıntıları GösterHocam hypermotionin sadece next gen ve stadiada olacagi aciklandi cok oncesinden, eski nesilde ve pcde olmayacak.
Fifa21 e göre bir tık daha gerçekçi olmuş ve keyifli bir oynanış var beni baya heyecanlandırdı (Ps5 sürümü) Top sürme ara paslar çok iyi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trHocam bir de FIFA 22de şu stad yapma olayı TR spiker bunlar PS4e ve PCye gelir mi dersiniz
Alıntıları GösterDostum bu var sayımlar için bir şey diyemem 😀 yani fikrimi soruyorsan bu dediğin yeniliklerden şimdi sen diyince haberim oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: aardaOyun hizi oyun kurma sutlar,paslar genel olarak nasil hocam? Daha oturakli bir.gameplay var gibiydi pitch notesta paylastiklari kisa videolarda, betada da oyle mi
Alıntıları GösterZaman zaman fifa 21 havası aldım oyunda. Ama dediğim gibi yeni animasyonlar felan eklenmesi az da olsa gameplay a felan etki ediyor pek tabi
Hocam, koyu FIFA cısın fakat yenilikleri bilmiyorsun. Nasıl iş bu? Her yıl aynı oyun gelsede umurumda değil, ben FUT u ma bakarım diyorsun sanırım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 13 Ağustos 2021; 9:20:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Hocam, koyu FIFA cısın fakat yenilikleri bilmiyorsun. Nasıl iş bu? Her yıl aynı oyun gelsede umurumda değil, ben FUT u ma bakarım diyorsun sanırım. :)Biraz öyle gibi dostum 😀 yani beta hali ile 21 dem pek farkını anlamadım ben ha yeni animasyonlar bayagı çeşitlendirilmiş ona eyvallah. Yani kanser etse de ut ye devam
Çok detaylı bir değişim olmaz zaten hocam eklenen ufak özelleştirilme ve animasyonlar dışın da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X