Herkese merhabalar. 2 Gün önce fifa 22 ultimate sürümünü satın aldım. Satın aldığım hesap benim senelerdir oynadığım ps hesabım ve bu hesabı secondary olarak ben kullanacağım. ( FP + eski kulüp bilgileri için) Yakın zamanda ps5 almayı düşünüyorum. Aldığım zaman bu ps4 te oynadığım secondary hesapla orada devam edebilir miyim? |
FIFA 22 [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Vay arkadaş beta kodlarını bile satıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PC'de FIFA 21'de oyun içinden FIFA 22 için %10 indirim alamıyor muyuz? Göremedim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: R-Kartal
Vay arkadaş beta kodlarını bile satıyorlarbana xbox kodu gelmis ama bende xbox yok
xbox bolumune yazdim, dakikalar icerisinde 2 arkadas satin alabilecegini yazdi.
beta kodu satilirmi hic, ne sacma sey diyerek ilk yazan arkadasa bedavaya verdim, inanamadi...
beta kodu kullanacaksin kullanirsin, kullanmiyacaksan kullanacak birine verirsin...
-
Yok mu hiç sızıntı gameplay videosu bir görseydik. Youtube a baktım hep fake videolar yüklenmiş 22 diye.
Sadece kick off modu aktif.. ut serverların da sıkıntı var giriş yapılmıyor betaya. Aklıma da gelmişti :) dedim bunlar şimdi server sıkıntısı yaşatır diye.
Reddit'te bir sürü video var. Yalnız bu saha çizgilerinin rengini değiştirebilmek biraz abartıya mı kaçmış aşırı garip sahalar gördüm reddit'te. Çizgiler pembe - kale filesi kırmızı falan her yer rengarenk garip duruyor
-
play kapalı bende menuye bakıp duruyorum.
-
Oyun fifa 21.5 olmuş
Video varsa link atabilir misiniz oynanış videosu
quote:
Orijinalden alıntı: xyroplay kapalı bende menuye bakıp duruyorum.
Bendede kapalı
quote:
Orijinalden alıntı: ZooeBendede kapalı
Alıntıları Göstere nasıl oynicas biz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xyroe nasıl oynicas biz?
Alıntıları GösterAçılır birazdan hocam az bekleyelim
hala kapalı
-
Oyunda topların gidişatının değiştiği biraz belli oluyor, ayağından topu açınca biraz daha ileri atıp koşudan farkı açabiliyorsunuz, yeni giriş animasyonları eklemişler seremoni ceketi ile giriyorlar, kalecilerin kurtarışları ile topa kayma animasyonları güncellenmiş yeni eklenenler olmuş. Oyun genel olarak çok fark var dedirtmiyor zaten çıktıktan 1 ay sonra fut için yapacakları güncelleme ile oyun yine değişecek klasik her sene olduğu gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: xyrohala kapalı
Bende de açılmadı
quote:
Orijinalden alıntı: xyrohala kapalı
Hocam mailin geldiği adresle oyuna girmen lazım boşuna beklemişiz.. Yani kodda alsanız login olamassınız..Gelen maili Ps5 e girip onla giriş yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: ZooeHocam mailin geldiği adresle oyuna girmen lazım boşuna beklemişiz.. Yani kodda alsanız login olamassınız..Gelen maili Ps5 e girip onla giriş yaptım
Alıntıları GösterNasıl yani dostum? Ut ye giriş yaptınmı? Ben, key in geldiği mail dışında bir psn adresine girdim betayı indirdi. Öyle bir şey olmuş olsa oyun inmez hata verirdi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X