< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Wl'de 1 kere 27 win almak lazım diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beta kodu olup satmak isteyen pm.
-
oyun için istedikleri paraya bak üstüne 1000 lira daha koyar mbappeyi semte çağırır ordan kebapçıya akarız. Sadece bana mı pahalı geliyo beyler. Kendinize gelin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tesbihcekenhorozoyun için istedikleri paraya bak üstüne 1000 lira daha koyar mbappeyi semte çağırır ordan kebapçıya akarız. Sadece bana mı pahalı geliyo beyler. Kendinize gelin.
kardeşlik ile alıyor alanları çoğu hocam, 3'e bölüyorsun gibi düşün. Ben 2'ye bolerek aldım oyun içi indirim+ea play ile, bu ekonomide fiyatlar bu, en az 10 ay sıkça vakit geçireceğimiz bir oyun için veriyoruz yapacak bir şey yok.
-
Beta nın oynanisi youtube atilir mi hocam yasak degildir umarim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tesbihcekenhorozoyun için istedikleri paraya bak üstüne 1000 lira daha koyar mbappeyi semte çağırır ordan kebapçıya akarız. Sadece bana mı pahalı geliyo beyler. Kendinize gelin.
fifa 21 e sahipseniz oyun içerisinden ekstra indirimli alabilirsiniz 22 yi. ayrıca 12 aya böldüğünüzde fiyat pahalı gelmiyor aslında. 10 saatlik hikayeli oyun değil sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasak hocam zaten oynarken ekranda sürekli kodunuz ve id gözüküyor paylaşım yapmayın o yüzden. Banada kod gelmiş daha önce de 2 kere gelmişti açılınca test ederiz artık.
Oynayanlardan yorum bekliyoruz hocam. Bende kod almak istiyorum nereden alacagiz
Kod alınıyor mu bilgim yok açıkçası. Ben herhangi bir işlem yapmadan kod yolladı yine. Bazen betaya kayıt falan açıyorlar rastgele onlarada geliyor arada kodlar.
Nereye yolladilar hocam senin? Bakayim bana gelmis mi
Kod herhangi bir yere başvurarak alınmıyor, random geliyor, eğer verified oyuncu değilseniz(en az 1 weekend leaguete 27+ win alanlar). Ea hesabınızda email tercihlerinde mailleri acık tutup tercih edilen oyun olarak fifa 22 yapıp beklemeniz yeterli. arada yine parti parti dağıtımlar olabilir şansımız varsa bize de gelir
-
Şans işi biraz yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: rogzoidre
Beta nın oynanisi youtube atilir mi hocam yasak degildir umarimYasak hocam sürekli oynak bir slayt var ismimi sürekli ekranın heryerinde gezdiriyor
Ea hesabıma bağlı mail adresime atıyorlar
Hocam bana gelmedi. Neye göre atiyolar bilmiyorum adam mi seciyolar acaba hocam
Youtubeye beta oynanis videolar düşmüş bu arada
Beta nezaman açılıyor
Beyler yeni oyunda co op rivals modu duruyor mu? Yoksa friendly olarak mı devam edecek?
quote:
Orijinalden alıntı: rogzoidre
Youtubeye beta oynanis videolar düşmüş bu aradaBeta akşam açılıyor faketir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X