Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
153.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS5 var bende hocam Xbox değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Arkadaşlar fifa 2022'de çapraz bağlantı olacak mı ? Fifa 2021'de ps4 ve ps5 oynayamıyordu fifa 2022'de oynanabilecek mi haber var mı ?

Ultimate sürümü olursa eski nesille eşleşme şansı var diğer türlü ayrı. Hem PS4-PS5 için geçerli hem Xbox One/X - Series S/X için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingSezenist

Ultimate sürümü olursa eski nesille eşleşme şansı var diğer türlü ayrı. Hem PS4-PS5 için geçerli hem Xbox One/X - Series S/X için geçerli.

Alıntıları Göster

cumle tam net olmamış hocam, crossplay yok bu sene de oyunda sürümler farklı oldugu için. PS5de oynayan gidip 21de oldugu gibi ps4 sürümünü yüklemediği sürece.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

cumle tam net olmamış hocam, crossplay yok bu sene de oyunda sürümler farklı oldugu için. PS5de oynayan gidip 21de oldugu gibi ps4 sürümünü yüklemediği sürece.

Alıntıları Göster

ps5 olup fifa22'nin ps4 sürümünü indirirse olur yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

ps5 olup fifa22'nin ps4 sürümünü indirirse olur yani ?

Alıntıları Göster

21 için öyleydi hocam, 22de de benzer durum olacaktır.

• aarda kullanıcısına yanıt
    Ama ilerleyis ortak oluyodu yani ister ps5 sürümünü oynayin ister ps4 eslesmeler kendi icinde de olsa coinler ve takim ilerleyisi ortakti bu sene de mi oyle olur acaba

• Ben hyper motion teknolojisinin PS4e geleceği kanaatinde değilim. Stadını yapma gibi kısımlar da PS4e gelmeyebilir. Bunlar daha yüksek teknoloji isteyen şeyler

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Onur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Onur hocam

Buyur

Nasılsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Nasılsın hocam

Teşekkür ederim, sizi sormalı. Doğum gününüz sanırım, kutlu olsun. Benimki de 13 gün sonra

Evet hocam doğum günüm. Sizinde şimdiden doğum gününüz kutlu olsun hocam

• Kapalı betaya katılım kod u geldi.

Edit:
    Yalnız, geçen seneye kadar beta keyler bir psn hesabına özel di. Bu sene origin hesabımızın bölgesi ne ise (benim uk bölge seçiliydi ancak TR psn den indire biliyorsunuz) altyapı UK ye bağlı olduğu için TR psn den de iniyor. Ana hesabım yani sürekli fifa kastıgım hesap US, umarım geçiş yapa biliriz o hesaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 11 Ağustos 2021; 20:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Sen mi başvuru yapmıştın yoksa denk mi geldi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Hayırlı olsun hocam. Sen mi başvuru yapmıştın yoksa denk mi geldi?

Teşekkürler. Evet ea play tester a başvuru yapmıştım. Sanırım EA değişik sisteme geçti... mesela bf2042 için de tester olduk. EA nin oyunlarını test ede bileceğiz sanırım.

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt

Oyunu deneyimledikten sonra yazın hocam :) Fifa 21 e göre baya farklılıklar var diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher_1907

Oyunu deneyimledikten sonra yazın hocam :) Fifa 21 e göre baya farklılıklar var diyorlar.

Vakit buldukça, artıları eksileri pek tabii paylaşacağız hocam.

Edit:

Bu arada betayı indirdiğim hesabın dışın da kendi ana hesabımla girdim ana menü ye kadar giriş yapa bildim. Beta yarın başlayacağı için menü pasif di bütün seçenekler. Sanırım beta ya betanın indiği hesap ana hesap ise farklı hesaplardan da giril yapa bileceğiz. Bakalım yarın bi açılsın beta da tam belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 11 Ağustos 2021; 21:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Ama ilerleyis ortak oluyodu yani ister ps5 sürümünü oynayin ister ps4 eslesmeler kendi icinde de olsa coinler ve takim ilerleyisi ortakti bu sene de mi oyle olur acaba

Eğer bahsettiğiniz fut liderlik tablolarıysa; takım değeri, transfer karı vs. ps4 ve ps5 ayrı. Ps5 te fifa 21 oynarken liderlik tablosunda sadece ps5 te fifa 21 oynayan arkadaşım gözüküyodu ps4 dekiler gözükmüyodu ordan biliyorum

• Kapalı beta kodu gelmiş bana Fifa22 ps5 sürümü arkadaşlar ne zaman başlıyor (Şuan download ediyorum)

• Zooe kullanıcısına yanıt

Hocam size zahmet oyuna girince 120fps modu gibi bir şey var mi bakabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.