< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 22 [ANA KONU] (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok hocam kimseye sızıntı falan olmadı. Bu bilgi neye göre hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sese gel diye YouTube kanalı varya hocam orda oyunun özelliklerini anlatıyor kod gelmiş oynamışlar YouTubedan izleyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son videolarına baktım dediğin gibi bi video yok
https://www.youtube.com/watch?v=OD7qgq7OcyM&feature=youtu.be
Hocam arkadaşın bahsettiği video bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
https://www.youtube.com/watch?v=OD7qgq7OcyM&feature=youtu.be
Hocam arkadaşın bahsettiği video buBeta başladı mı ki arkadaşlar?
hocam belli kisilere kod gitmis belki bu basvurulan palytesting ten falan mi geldi bilmiyorum ama oynayan youtuber lar var biz anca demo yu oynarız
quote:
hocam belli kisilere kod gitmis belki bu basvurulan palytesting ten falan mi geldi bilmiyorum ama oynayan youtuber lar var biz anca demo yu oynarızValla twitter a google a felan arattım bazı oyunla bayağı haşır neşir hesaplar bile beta key lerin geldiğine dair bir şey söylememişler.
O zaman Ea nin belirlediği belli kişilere gosterilip oynatildi hocam bu...Bf 2042 de biz ilk videoyu beklerken Mirliva var Yusuf adam bizim izlediğimiz traileri sunumda izlemis Ea testter mış adam videosunda anlatti siz bunlari gormeden bize ozel sunum yapıldı falan dedi fifa yi da büyük ihtimalle öyle belli kisilere anlatim oynatmislardir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 7 Ağustos 2021; 13:0:25 >
quote:
O zaman Ea nin belirlediği belli kişilere gosterilip oynatildi hocam bu...Bf 2042 de biz ilk videoyu beklerken Mirliva var Yusuf adam bizim izlediğimiz traileri sunumda izlemis Ea testter mış adam videosunda anlatti siz bunlari gormeden bize ozel sunum yapıldı falan dedi fifa yi da büyük ihtimalle öyle belli kisilere anlatim oynatmislardirHa bak bu olabilir. Sunum tarzı vs. Hani bireysel olarak evlerin de denediklerini sanmıyorum.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pes in durumu ve FIFA nın iyice tekel duruma gelmesi daha da rahatlık getirmez umuyorum EA'ye
Dostum malesef olacağida o tekelcilik hicbir zaman fayda getirmemistir bu sene pes ciddi bir oyun ile gelse idi bu sene fifa yeni motora gecebilirdi adamlar simdi daha rahatlar
Öyle hocam nasılsa başka futbol oyunu yok mecbur alacaksınız kafasın da hareket edecekler.
-
89 doğumlu musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: 7YILMAZ789 doğumlu musunuz?
Evet
-
Hiç 89 doğumlu gibi davranmıyorsun hocam. 2009 olmasın o
quote:
Orijinalden alıntı: rogzoidre
Hiç 89 doğumlu gibi davranmıyorsun hocam. 2009 olmasın oEşek ne analr hoşaftan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X