Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
154.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakaret içerikli cümle kullanmayın!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Hakaret içerikli cümle kullanmayın!

İlk sen beni küçük düşürmeye kalktın. Ondan sonra lafı yiyince zırlama

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Sizin bir an önce ban’lanmanız gerekiyor hocam.

• Selamlar fifa 22 ps5'te 120fps çalışacak mi ? Bilgi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    120 fps çalışsa bile çözünürlüğü 1080p ye çeker hocam. Şahsen ben 4K 60 fps ten yanayım.

• Bakalım düştük yine bataklık içine.. ultimate sürüm ön sipariş tamam :)

• MrAktacir kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kararsız kalıyorum normal mi alsam ultimate mi diye. Aralarında gerçekten mükemmel derecede ne fark var?

• quote:

Hocam bende kararsız kalıyorum normal mi alsam ultimate mi diye. Aralarında gerçekten mükemmel derecede ne fark var?

Geçtiğimiz senelerde 3 gün erken erişim ve 1 tane satılamaz otw dışında cok buyuk avantaj sağlamıyordu ama bu sene hem 4600 fp vermesi hem otwnin player pick olarak sunulması hem de yeni gelen hero kartları da yine pick şeklinde bize sunmaları epey avantaj sağlıyor. Fifada en önemli olan konu oyuna erken başlamak, oyunun başında tüm kartlar pahalı oldugu için mümkün oldukca cok paket açıp rakiplerin önüne geçmek onemli.

• aarda kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sadece futta mi isimize yariyor ultimate surum almak?

• Oyun çok geç çıkıyor yav.. daha 1.5 ay var. ultimate önsipariş verip erken başlıcaz allahtan

• limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki 1 ay erken basliycan 🤣

• quote:

Peki hocam sadece futta mi isimize yariyor ultimate surum almak?

on siparişte yazıyor hocam avantajları da hepsini hatırlamıyorum, fut oynadıgımız için direkt onlar dikkatimi çekmişti 

• quote:

Hocam sanki 1 ay erken basliycan 🤣

4 günle avutuyorum kendimi çaktırma 😂

• Vallahi işin esprisi bir kenara, 4 gün deyip geçmeyin, cidden farkı çok oluyor. Geçen yıl insanlar yeni oyuna başlarken ben neredeyse kadromu dizmiştim, o yüzden o 4 gün oldukça değerli.

Merak ettiğim şey, EA Play ile bir hafta önceden girebilmiştik 10 saat süre ile. Henüz net tarihler yayınlanmadı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAktacir

Vallahi işin esprisi bir kenara, 4 gün deyip geçmeyin, cidden farkı çok oluyor. Geçen yıl insanlar yeni oyuna başlarken ben neredeyse kadromu dizmiştim, o yüzden o 4 gün oldukça değerli.

Merak ettiğim şey, EA Play ile bir hafta önceden girebilmiştik 10 saat süre ile. Henüz net tarihler yayınlanmadı değil mi?

Yayınlanmadı yine aynı olur muhtemelen

• Akşam sipariş geçeceğim bakalım… hediye kart işinde yine en tırt kartı bana verecek ve sövmeye başlayışımla merhaba 22 diyeceğim :) Ama o ilk günler efsane gerçekten

• Arkadaşlar fifa 2022'de çapraz bağlantı olacak mı ? Fifa 2021'de ps4 ve ps5 oynayamıyordu fifa 2022'de oynanabilecek mi haber var mı ?

• Beyler, Ultimate sürümünü en ucuz nasıl alabilirim. Yani 1 aylık EA alsam sanırım EA abolerine indirim oluyor. Totale vurunca kârda oluyor muyuz

• quote:

Beyler, Ultimate sürümünü en ucuz nasıl alabilirim. Yani 1 aylık EA alsam sanırım EA abolerine indirim oluyor. Totale vurunca kârda oluyor muyuz
    xboxta baya avantajlı oluyor eaplay gamepassin içinde olduğu için fifa 21 oyun içerisinden satın alınca ekstra yüzde 10 indirim oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Arkadaşlar fifa 2022'de çapraz bağlantı olacak mı ? Fifa 2021'de ps4 ve ps5 oynayamıyordu fifa 2022'de oynanabilecek mi haber var mı ?

Crossplay olmayacaği kanatindeyim, cunku fifa 22 sadece ps5 te ve xbox SX te yeni nesil next gen olacak Diğer platformlarla oynamak için eski nesil surumu indirmiş olmak gerek

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.