sallamış bi daha indirmene gerek yok key verseler pre load yapsak bizde nası bi **** miş ya |
FIFA 22 [PC ANA KONU] (13. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Deneme sürümü ile girdim fut a 90 ovr icon çıktı 1.5 m ye sattım para öylece duruyor. Oyun çok pahalı alamıyorum coinslerde hesapta öylece yatıyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolga.cnDeneme sürümü ile girdim fut a 90 ovr icon çıktı 1.5 m ye sattım para öylece duruyor. Oyun çok pahalı alamıyorum coinslerde hesapta öylece yatıyor :)
Hemen sat birine o parayla fifa beleşe gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FIRTINA_07sallamış bi daha indirmene gerek yok key verseler pre load yapsak bizde nası bi **** miş ya
Hala gelmedi. Patlatmasınlar hocam ben iyice şüphelendim. 6. 7 denedir alıyorum bunlardan hiç böyle yapmamışlardı. Geçersiz kod gönderip yapacak bişey yok falan derlerse hapı yutarız
bende korkmaya başladım ya, inşallah öyle bişey olmaz diyelim.
-
Durmaplay hala kod göndermedi...
-
evet
-
quote:
Orijinalden alıntı: FIRTINA_07evet
ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler
-
200 lira civarına ne zaman düşer acaba
-
Bu pc de next gen değil ama stadia da nasıl next gen yapıyorlar? Stadia da pc üzerinden oynattırmıyor mu, yanlış mı biliyorum.
an itibariyle durma playden kod geldi, indiriyorum
-
Oyunun standart sürümünü alsak şu an oynayabiliyor muyuz arkadaşlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Prestige200 lira civarına ne zaman düşer acaba
Black Friday zamanı indirim oluyor diye biliyorum, orda 300 e falan düşer muhtemelen. Yılbaşı indirimlerinde de buna yakın olabilir, onun dışında biz 2 kere Mart civarı 200 liraya almıştık.
-
Zor düşer dostum 6 ayı bulur
375 e aldım 400 ü çakmışlar hemen kodları gönderince vay be.
Pc içinde yeni nesil çıkarsalardı oyunu bu sene fifa almayı düşünüyordum.Ama pc ye eski nesil yapıp birde bir dünya para istemeleri hoş değil. UFL çıkınca bi denerim olmazsa bu seneyi futbol oyunsuz geçiririz napalım.Pes bu sene leş değil leşinde ötesi...
-
beyler oyun tam olarak gece saat kaçta açılacak bilen var mı?
-
Şuan en uygun nereden alabilirim arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sismancocukbeyler oyun tam olarak gece saat kaçta açılacak bilen var mı?
Gece 00:00 diye biliyorum
-
00:00
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X