Hangi gamepad ile oynuyorsun ben öyle bir sorun yaşamadım. Xbox series X gamepad aldım kendi kendine sağ sol yapıyor BT ile bağlayınca type c kablo ile sorunsuz oynuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 22 [PC ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekoko54Sonunda oyuna girebildim 2-3 maç attım malesef kaleciler dışında pek değişen birşey yok çimler berbat eski nesil çöp olmuş top kapma desen yine yok adamın ayağından top alınmıyor eski savunma sistemi ile ah fifa ah eskiden ne defans yapar keyif alırdım şimdi berbat olmuş neyse bu senede pas..10 saat değil 1 saat yetti bana yarışmacı arkadaşlara başarılar
Sorun eski defans sistemi değil. Artık herkes iyi oynuyor oyunu. Eski nesil defans sistemi ise çok kötü bir sistem aslında daha zor onunla defans yapmak. Kötü oyuncuya karşı iyi olabilir ama iyi oyuncuya karşı çok zor eski nesil defans. Taktiksel defans sisteminde çok daha iyi defans yapılıyor alıştığın zaman. Üst seviye maçlarda kimse pozisyona bile giremiyor o kadar iyi defans yapıyor 2 kişide.
-
Fifaya yabancı olduğumdan soruyorum. Fm gibi menajerlik yapablyr muyuz. Yani kontrolu oyuna bırakabiliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fifa 22 PC izlenimlerim; (Dipnot: 32" Monitör ve 2K çözünürlükte ultra ayarlarda ve sadece offline oynuyorum)
+ Fifa 21'e göre daha yavaş ve oturaklı olmuş. Bu yönünü sevdim. Umarım yama ile hızlandırmazlar.
+ Çimler çok kötü. Hele ki yapay çim seçme özelliği var, o daha fena
+ Konsoldaki gibi Next-Gen özelliği olması için fazladan para verebilirdim. PS Kafe'ye gidip orada da test edeceğim mutlaka.
+ Neredeyse sıfıra yakın defans yapabiliyorum, zorlanıyorum. Antreman yaparak düzeltebileceğim.
+ Menüler çok karmaşık geldi. Basit bir santra maçı için ordan oraya girdim sürekli.
Sonuç: Genel olarak grafikler hariç sevdim. İndirime girdiğinde satın alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 25 Eylül 2021; 14:40:7 >
-
Bu oyun Ps5 için yapılmış. Pc de yavan duruyor. Keşke next gen olayı ek ücret ile falan gelse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EA play pro üyesi olunca fifa 22 sınırsız oluyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: KivaloEA play pro üyesi olunca fifa 22 sınırsız oluyor mu?
Tabii ki hayır. Nisan gibi beleş verir muhtemelen.
Edit: kusura bakmayın pronun bu özelliğini bilmiyordum. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Düz play ile aynı sanıyordum premium oyunlar açısından.
Bu arada FUTTA tüm oyuncularımı sattım. Yarın ultimate sürüm ve üstü alanlar full erişim e geçince EA nin verdiği 4600 FP yle paket açacakları. Baya düşer yarın tüm oyuncular diye düşünüyorum. Fekiri 5 kya almıştım adam 15 k buy now ı basmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 26 Eylül 2021; 22:14:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: naturklichTabii ki hayır. Nisan gibi beleş verir muhtemelen.
Edit: kusura bakmayın pronun bu özelliğini bilmiyordum. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Düz play ile aynı sanıyordum premium oyunlar açısından.
Bu arada FUTTA tüm oyuncularımı sattım. Yarın ultimate sürüm ve üstü alanlar full erişim e geçince EA nin verdiği 4600 FP yle paket açacakları. Baya düşer yarın tüm oyuncular diye düşünüyorum. Fekiri 5 kya almıştım adam 15 k buy now ı basmış
Alıntıları GösterHocam eksik yazmışım. ea play düz alınca 10 saat oynama hakkı veriyor ya, pro da sınırsız oluyor mu demek istemiştim. Amacım oyun indirime girene kadar bu şekilde kiralamak da, daha önce yapmadım o sebeple sordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KivaloEA play pro üyesi olunca fifa 22 sınırsız oluyor mu?
Diğer arkadaş yanlış bilgi vermiş. Sorunun cevabı evet ea play pro alırsan sınırsız oluyor fifa 22 hatta diğer oyunlarda sınırsız. Battefield felan çıkacak onlarda sınırsız olacak , sadece fifaya para vermektense play pro almak daha mantıklı tavsiye ederim almanı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Penetri27Diğer arkadaş yanlış bilgi vermiş. Sorunun cevabı evet ea play pro alırsan sınırsız oluyor fifa 22 hatta diğer oyunlarda sınırsız. Battefield felan çıkacak onlarda sınırsız olacak , sadece fifaya para vermektense play pro almak daha mantıklı tavsiye ederim almanı.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: naturklichTabii ki hayır. Nisan gibi beleş verir muhtemelen.
Alıntıları GösterKeşke bilmeden yorum yapmasanız hocam.
Evet ea play pro alırsanız aboneliğiniz devam ettiği sürece sınırsız oynayabilirsiniz.(oyun çıktığında)
@Kivalo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel FaradayKeşke bilmeden yorum yapmasanız hocam.
Evet ea play pro alırsanız aboneliğiniz devam ettiği sürece sınırsız oynayabilirsiniz.(oyun çıktığında)
@Kivalo
Alıntıları GösterKusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim yanlış anlamışım.
quote:
Orijinalden alıntı: naturklichKusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim yanlış anlamışım.
Alıntıları GösterEstağfurullah, ben de tam anlatamamışım.
-
Xbox Gamepass PC üyeliğimle birlikte EA Play üyeliğimde hediye edildi. Şimdi oyunun erken erişimine girmeye çalışıyorum ama girilmiyor bir türlü! bu tarz bir hatayla karşılaşan var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]Fifa 22 PC izlenimlerim; (Dipnot: 32" Monitör ve 2K çözünürlükte ultra ayarlarda ve sadece offline oynuyorum)
+ Fifa 21'e göre daha yavaş ve oturaklı olmuş. Bu yönünü sevdim. Umarım yama ile hızlandırmazlar.
+ Çimler çok kötü. Hele ki yapay çim seçme özelliği var, o daha fena
+ Konsoldaki gibi Next-Gen özelliği olması için fazladan para verebilirdim. PS Kafe'ye gidip orada da test edeceğim mutlaka.
+ Neredeyse sıfıra yakın defans yapabiliyorum, zorlanıyorum. Antreman yaparak düzeltebileceğim.
+ Menüler çok karmaşık geldi. Basit bir santra maçı için ordan oraya girdim sürekli.
Sonuç: Genel olarak grafikler hariç sevdim. İndirime girdiğinde satın alabilirim.
Hocam öncelikle inceleme için teşekkürler size bir şey danışmak istiyorum FIFA 22 de multiplayer seçenekleri olarak
online sezon Haricinde örnek veriyorum lisanslı bir takımı alıp yani Liverpool’u alıp keyfi olarak multiplayer oynayabiliyor muyuz yoksa sadece online sezon mu oynayabiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu açınca test edip yazayım buradan hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]Oyunu açınca test edip yazayım buradan hocam.
Tamamdır hocam sizden geri dönüş bekliyor olacağım çünkü şöyle bir durum var ben rekabet bazında değilde keyif bazında online oynayan diğer oyuncularla lisanslı takımlarıyla maç etmek istiyorum ama online sezonun haricinde başka bir seçenek olmuyor
Ve insanları FUT Kumarına mahkum bırakıyorlar
Keşke lisanslı takımlarla online oynayan oyuncular ile Hava koşullarını maç süresinde stadı kendi isteğimize göre seçip oynaya bilmeyi çok isterdim ama gelin görün ki biz de online sezon da zorunlu bırakıyorlar ve hava koşulları rakip falan filan oyunun kendi algoritmasına kalıyor
Şu 10 saatlik süre için hile hurda yok mu yav? Süreyi uzatsaydık. Kesin birileri becermiştir
-
21de vardı 22de de vardır mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X