Az önce 12 liraya 1 aylık EA Play aboneliği aldım. 10 saatlik deneme için.Zaten genel erişime açılacak cuma gününe kadar 10 saat bana yeter de artar. Hadi bakalım yeni oyun,yeni sene herkese hayırlı olsun :) |
FIFA 23 [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
soyle bir bilgiye ulastim
FIFA 23'ü 26 Eylül'de (Bugün) 12.00 GMT / 1PM CET / 7AM EST'de oynayabilirsiniz.
PS Ayarları > Sistem > Dil ve Konum > Konum > Yeni Zelanda
ne kadar dogru bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesbeannem -- 26 Eylül 2022; 11:34:57 > -
PS5 ‘e sahibim. Önsipariş verdim. Normalde bu gece 00:00 da açılacak oyun zaten sayaçta öyle gösteriyor. EA Play’ı olanlara saat 17:00 de açılacak diyenler var. Böyle birşey varsa 12 TL ye EA Play alıcam şimdi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fifa 23 messinin grafiklerine bi bakin beyler, konami denen uc kagitci firma vefat etmistir. cenazesi yarin ogle namazina muteakip merkez camiiden kalkacaktir.
-
Ps4 tarafı nasıl aceba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps4 iyi bi monitor ile desteklenirse buyuk farklar olacagini sanmiyorum
-
Hocam EA Play nerede 12 tl acaba ben de alacağım da?
-
-
Şimdi fark ettim hocam teşekkür ederim.
-
Ultimate sahipleri için geçerli.
-
Hocam hem oynanış hemde grafik olarak çok fark var mı acaba ?
-
Bu sistem XBOX'da çalışıyor. PS tarafında böyle bir durum yok. Oyun bu akşam 23.59'da açılacak.
-
sabah ofise uykusuz gelecez o zaman
-
Uykusuz bir hafta geçer 😴
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler ea play var bende ve standart sürümü satın aldım 3 gün kaldığı gösteriyor bu 10 saatlik triali nerede bulabiliriz ben yararlanabilir miyim
10 saatlik deneme ultimate surum icin gecerli hocam ea play ile alakali degil
-
Patladık o zaman. Geçen sene ea playı olan 10 saat denebiliyordu diye hatırlıyorum
Bu bilginiz de hatalı. 10 saatlik deneme ultimate ile alakası yok. Tamamen EA Play ile alakalı. Ultimate Sürüm bu gece 00.00’da açılıyor, süresiz olarak oyun çıkmış oluyor. EA Play’i olanlar, oyunu satın almasa dahi 10 saat full oyunu oynayabilecekler. 10 saatlik denemenin çıkışı ise belirsiz. Ya yarın ya bu akşam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X