Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sakalları boynunun altına doğru fazla yapmışlar gibi.

• Fifa 22 içerisinden 23'ü ön sipariş verebilen var mı? Seçenek çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz almadım ama EA Play + Fifa 22 ile birlikte Fifa 23 Ultimate versiyon 810 TL’ye geliyor.

PS4 Pri, PS5 Pri ve Sec olarak üçe böldüğünüzde 270 TL’ye geliyor kişi başı. Valla bu zamanda gayet iyi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fifa 23 ultimate alan ve ps4 hesap arıyorum. satan var ise pm atabilir.

• 10 saatlik deneme PS5’te de açıldı an itibariyle arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 26 Eylül 2022; 17:3:5 >
  • mhasal kullanıcısına yanıt

Nereden giriyoruz? Bende hala geri sayım var.

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Ürünü görüntüle dediğinizde çıkıyor

FIFA 23 [ANA KONU]

• mhasal kullanıcısına yanıt

Bende çıkmıyor bu. Satın aldık diye mi acaba? Çok saçma.

Edit: Konsolu kapatıp açtım, geldi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 26 Eylül 2022; 17:10:24 >
  • Oyunu alan hesap benim. Ben şuan giremiyorum. Kardeşlik yaptığım kişi kendi hesabindan benden once girerse 4600 fp ona mi gider?

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

FP dahil tüm hediyeler oyunu alan hesaba gider, sonra girmenizin bir önemi yok yani.

• EA Play üyeliği olan hesaplar girebilir sadece. Oyunu alıp almamanızın bir önemi yok.

• An itibariyle Ultimate Sürüm ön siparişini verdim, 810 TL'ye geldi 3 kişi kullanıcaz misss :)

Özelden mesajlar geliyor, buradan da cevaplayayım; Fifa 22'yi aldığınız hesap üzerinden Fifa 23'ü almanız gerekiyor arkadaşlar. Kimileri konsolda yeni hesap açıp almaya çalışıyormuş, yeni hesaplarda değil Fifa 22'nin daha önce satın alındığı hesaptan almanız gerekiyor. Aksi takdirde bir sürü yeni hesap açıp oyunu 810 TL'den almış olurduk :)

Fifa 22'yi açın, ana ekranda Ön Sipariş ekranı çıkacak. Sağda köşede ufak bir ekran daha çıkacak, o ufak ekran üzerinden L3 ya da R3 tuşuna (tam hatırlamıyorum) direkt basarak Ön Sipariş ekranına götürüyor sizi. 810 TL EA PLAY seçeneğine tıklıyorsunuz, önce 12 TL'ye EA PLAY satın alıyorsunuz sonra da 810 TL'ye Ultimate Sürüm'ün siparişini oluşturuyorsunuz.

Ön Sipariş ekranı çıkmıyorsa oyunu kapatıp tekrar açın, hesaptaki oturumu kapatın, konsolu kapatın... Deneyin yani illa ki çıkacaktır :)

• TaKo kullanıcısına yanıt

almayı düşünüyor musun hocam?

• yine peynir ekmek gibi gol oluyor. nba 2k23'te 3'lük atmak daha zor anasını satiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ön sipariş etmiştim. Şimdi ea playde deneme sürümünü oynuyorum. 1 saat kadar oldu sanırsam.

Grafikler 22 ye göre gözüme net daha iyi gözüktü PS5 te.ozellikle ışıklandırma olarak net farkini belki ediyor. Yeni animasyonlar eklenmiş. Özellikle faul yapmak falan çok akıcı gozukuyor. Onun dışında evet aynı oyun. Bir de kaleciler karşı karşıya her pozisyonda kesin gol yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklemeye başladım ama gece 12 de işe gideceğim muhtemelen yetişmez yetişse bile tadını alamam. Artık sabah iş dönüşüne kaldı

Çok çok iyi hatırlıyorum geçen sene Fifa 22 de genel erişime açıldığı anda yine gece işe gitmiştim sabahı beklemiştim. Ayarlasan denk gelmez böyle ters :)

FIFA 23 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun içi almayı bir türlü halledemedim çok enteresan şekilde :) Formula 1'de oyun içi alımla ekstra indirim alabiliyorum ancak Fifa'da olmuyor nedense.

• EA Play ile deneme olayını unutmuşum şimdi indirmeye bastım. Gece bakıcam 21 oynamıştım en son 22 yok 23 bakalım beğenirsem sipariş etmeyi düşünüyorum

• Oyun bana çok hantal geldi özellikle menü arasındaki geçişler, FPS çok düşüyor. Duran toplarda keza... Duran toplarda oyun 20 FPS'e falan düşüyor olmalı böyle bir kasma yok. Hep mi böyleydi ben ilk defa ps5 te oynuyorum daha önce PC de oynardım böyle bir şey hatırlamıyorum... Menüler arasında gezmek ne kadar zor. Akış yok.

• Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    Fifa 22 ps5 oynadım böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım hocam kendime adıma söylemek gerekirse

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.